Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 324200
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Gestió de Personal, Unitat de Borsa Única

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 18 de febrer de 2023 es va publicar en el BOIB la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça reservada i sense ocupar de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) adscrita a la Subdirecció de Gestió de Personal del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. El 17 d'abril de 2023, un cop finalitzat el termini per presentar sol·licituds, la Comissió de Selecció es va reunir per revisar les sol·licituds presentades i els mèrits aportats, i va acordar elevar al director general del Servei de Salut la llista provisional dels candidats admesos i exclosos, així com la puntuació provisional dels mèrits perquè ordenàs publicar-la.

3. El 26 d'abril de 2023 es van publicar en el web del Servei de Salut les llistes provisionals dels candidats admesos i exclosos així com també la puntuació provisional dels mèrits dels candidats.

4. En el termini establert en les bases de la convocatòria per presentar al·legacions a les llistes provisionals, no se'n va presentar cap. 

Fonaments de dret

De conformitat amb el punt 8.3 de les bases de la convocatòria, el nomenament s'oferirà a l'aspirant que obtengui la puntuació més alta. 

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar, pel sistema de promoció interna temporal, la plaça vacant del grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Gestió de Personal, Unitat de Borsa Única a la senyora María José Torres Ruiz, atès que compleix tots el requisits i té la puntuació més alta.

2. De conformitat amb l'apartat 8.4 de les bases de la convocatòria, publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es (Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals.).

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrónicament: 15 de maig de 2023)

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Manuel Palomino Chacón