Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT SOCIOEDUCATIU S'ESTEL

Núm. 323922
Resolució de la gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu s’Estel per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Fundació Institut Socioeducatiu s’Estel durant el primer quadrimestre de l’any 2023 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els ens del sector públic autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per l'anterior, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel, fundació del sector públic instrumental, durant el primer quadrimestre de l'any 2023 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma,  (signat electrònicament: 9 de maig de 2023) La gerent Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel Josefina Tur Marí

 

ANNEXE Llistat dels convenis subscrits per la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel en el primer quadrimestre de l'any 2023 i amb anterioritat que no s'havien publicat:

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel per garantir el dret a l'educació dels menors d'edat i joves que romanen als centres socioeducatius gestionats per la Fundació s'Estel compliment mesures judicials, de dia 24 de febrer de 2020.

  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel i la Fundació Reial Mallorca per desenvolupar el programa “Juguis on juguis guanyes”, de dia 26 de setembre de 2022.

  • Conveni de col·laboració entre la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel i la Fundació Dentistas sobre Ruedas per a l'assistència bucodental als menors dels centres de la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel amb mancança de recursos per a l'any 2023, de dia 20 de desembre de 2022.

  • Pròrroga del Conveni d'assistència jurídica entre la Direcció de l'Advocacia de la CAIB i la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel de 7 de gener de 2019, de dia 20 de desembre de 2022.

  • Conveni de col·laboració entre la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel i la Fundació Projecte jove per al tractament de deshabituació del consum de drogues dels menors i joves amb mesures judicials en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors pels anys 2023, 2024 i 2025, de dia 23 de gener de 2023.

  • Conveni de col·laboració entre la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel i l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) per a la cessió de la gestió i administració de dos habitatges de protecció pública, de dia 3 de maig de 2023.