Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 322931
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 11 de maig de 2023 per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2023, i amb caràcter extraordinari dos convenis del tercer quadrimestre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2023 i amb caràcter extraordinari dos convenis del tercer quadrimestre de 2022, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

(Signat electrònicament: Palma, 11 de maig de 2023)

El director general Manuel Palomino Chacón

 

ANNEX

Convenis signats entre setembre i desembre de 2022

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez per a la realització de pràctiques d'estudiants de periodisme, comunicació audiovisual i/o publicitat i relacions públiques, signat el 4 de novembre de 2022.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Baleares i l'Hospital Creu Roja per a la prestació del servei d'acompanyament escolar per part d'infermeres als centres educatius, signat el 19 de desembre de 2022.

Convenis signats entre gener i abril de 2023

  • Conveni per a la realització de pràctiques en el Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears per a estudiants del Máster Universitari en Salut Laboral impartit per la Universitat de les Illes Balears, signat el 16 de gener del 2023.

  • Modificació i pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d'esclerosi múltiple i altres patologies similars amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, signat el 30 de gener de 2023.

  • Conveni entre l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i l'Instituto de Formación Profesional Claudio Galeno per a la realització de pràctiques formatives per part d'estudiants, signat el 1r de febrer de 2023.

  • Conveni entre Clinic INT, JCI, SL / UNELAG Formación, SL, i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 Balears per a la realització de pràctiques professionals no laborals en la especialitat formativa de tècnic d'emergències sanitàries, signat el 1r de febrer de 2023.

  • Conveni entre l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i l'Escola Santa Maria dels Apòstols per a la realització de pràctiques formatives per part dels estudiants, signat el 2 de febrer del 2023.

  • Conveni per a la realització de pràctiques entre l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) i l'Hospital de Manacor per a la realització de pràctiques dels estudiants matriculats a l'EUIT, signat el 8 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca que reguli l'establiment i la gestió de l'intercanvi de dades entre el sistema d'informació poblacional CIVITAS, el sistema de recepta electrònica (RELE), Història de Salut (HSAL) i la Base de Dades Assistencial Corporativa (BDAC) del Servei de Salut i els sistemes d'informació AEGERUS, GCR, ADA i RESIPLUS de les residències de gent gran en el marc de projectes d'atenció integrada, signat el 9 de febrer de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Conselleria d'Afers Socials que reguli l'establiment i la gestió de l'intercanvi de dades entre el sistema d'informació poblacional CIVITAS, el sistema de recepta electrònica, Història de Salut (HSAL) i la Base de Dades Assistencial Corporativa (BDAC) del Servei de Salut i els sistemes d'informació ADA, GCR, AEGERUS i RESIPLUS de les residències de gent gran en el marc de projectes d'atenció integrada, signat el 14 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears i l'Associació Escola en Pau per donar suport als projectes sanitaris i d'atenció sanitària a la població refugiada als campaments de refugiats sahrauís, i garantir l'atenció sanitària dels estudiants sahrauís desplaçats a les Illes Balears que participen en el projecte Madrassa d'acollida familiar solidària, signat el 14 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) que reguli l'establiment i la gestió de l'intercanvi de dades entre el sistema d'informació poblacional CIVITAS, el sistema de recepta electrònica, Història de Salut (HSAL) i la Base de Dades Assistencial Corporativa (BDAC) del Servei de Salut i els sistemes d'informació ADA, AEGERUS, GCR i RESIPLUS de les residències de gent gran de l'IMAS en el marc de projectes d'atenció integrada, signat el 22 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Junta Provincial de les Illes Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a la realització d'activitats de voluntariat i d'atenció psicològica a l' Hospital Mateu Orfila (Maó) i el Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella), signat el 22 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consorci Sociosanitari de Menorca per a places de convalescència i pal·liatius al Centre Sociosanitari Santa Rita, signat el 23 de febrer de 2023.

  • Conveni de col·laboració formativa entre la Sociedad Formación Profesional Albor, SL, gestora del centre formatiu CDP Albor Cádiz, i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 Balears per a la realització de pràctiques professionals no laborals en la especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 28 de febrer del 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears mitjançant el Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 i el Centre d'Innovació y Desenvolupament d'Infermeria i Fisioteràpies de les Illes Balears SATSE-CIDEFIB para desenvolupar activitats formatives als professionals d'infermeria, signat el 28 de febrer del 2023.

  • Conveni de cooperació educativa entre l' Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i la Universitat de Lleida per a la realització de pràctiques formatives per part de estudiantes, signat el 2 de febrer de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Junta Provincial de les Illes Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a la realització d'activitats de voluntariat a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 6 de març de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut (Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera) i el centre educatiu IES Santa Maria, d'Eivissa, pel desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball, signat el 13 de març de 2023.

  • Acord entre l'Ajuntament de Maó i el Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgències (SAMU 061), per a la realització de pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa transport sanitari SANT0208, signat el 15 de març de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), per tal de recolzar l'activitat investigadora que desenvolupa l'ldlSBa a l'Hospital Universitari Son Espases, signat el 23 de març de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa entre la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i la Universidad CEU Cardenal Herrera per a la realització de pràctiques acadèmiques curriculars externes, firmat el 27 de març de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació ELA Balears per a la prestació de rehabilitació respiratòria a persones amb esclerosi lateral amiotròfica (ELA), firmat el 31 de març de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) que reguli l'execució dels treballs de desenvolupament, implementació, validació i suport del Projecte d'Interoperabilitat entre el Servei de Salut de les Illes Balears i les residències que tenguin l'aplicació ADA com a programari de gestió, per tal d'establir una història clínica única compartida, firmat el 3 d'abril de 2023.

  • Addenda de modificació i pròrroga del Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears sobre l'accés a les dades de caràcter personal per part dels professionals que desenvolupen la seva feina en els equips de valoració de la discapacitat i la dependència i sobre l'accés a les dades socials de discapacitat i dependència per part dels treballadors socials i del personal sanitari estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 3 d'abril de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació REHACER per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de persones amb discapacitat física i psíquica derivada d'un dany cerebral adquirit amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, firmat el 4 d'abril de 2023.

  • Addenda al Conveni entre el Govern dels Illes Balears, el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per a l'augment de places de nou ingrés dels estudis de grau en Infermeria, signat el 13 d'abril de 2023.

  • Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la col·laboració del personal sanitari del Servei de Salut de les Illes Balears en el procediment de reconeixement i valoració del grau de discapacitat, signat el 21 d'abril de 2023.

  • Conveni de cooperació educativa entre la Gerència de Atenció Primària de Mallorca i la Universitat Europea de València per a la realització de practiques acadèmiques externes dels alumnes del grau d'Infermeria, signat el 21 d'abril de 2023.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per al subministrament de productes sanitaris a les residències de gent gran, firmat el 25 d'abril de 2023.

  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Otsuka Pharmaceutical, SA ,per dur a terme la I Jornada de programes d'exercici físic i esport com a noves estratègies terapèutiques de salut mental a les Illes Balears, signat el 27 d'abril de 2023.

  • Conveni entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent Master Distancia, SA (MASTER D) per a la formació pràctica d'estudiants, signat l'11 d'abril de 2023.