Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 322755
Extracte de l’acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, de 10 de maig de 2023, pel qual s’aprova la convocatòria de subvencions de minimis a entitats de l’economia social per fer inversions a les seves botigues per tal de millorar l’eficiència energètica, l’accessibilitat universal i l’equipament i el programari tecnològic l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 694329

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Poden sol·licitar subvencions en el marc d'aquesta convocatòria les entitats d'economia social previstes a l'art. 5.1 de la Llei 5/2011, de 29 de març, d'Economia Social que siguin titulars de botigues obertes al públic:

- Cooperatives

- Mutualitats

- Fundacions i associacions amb activitat econòmica

- Empreses d'inserció

- Centres especials d'ocupació

- Confraries de pescadors

- Societats agràries de transformació

- Entitats singulars que es regeixen pels principis orientadors establerts a l'art. 4 de la Llei 5/2011.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és fixar els criteris i el procediment de concessió de les subvencions adreçades a les inversions que duguin a terme les entitats de l'economia social a les seves botigues per tal de millorar l'eficiència energètica, l'accessibilitat universal i l'equipament i el programari tecnològic.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm.21, de 18 de febrer de 2017 i BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

Quart. Quantia

La convocatòria té caràcter anual i l'import màxim que s'hi destina és:

Anualitat

Aplicació pressupostària

Import màxim

Línies de subvenció

2023

65.93101.77000

500.000,00 €

Entitats amb ànim de lucre

2023

65.93101.78000

500.000,00 €

Entitats sense ànim de lucre

Si en la fase d'adjudicació hi ha crèdit sobrant a una de les dues línies de subvenció, aquest es podrà traspassar a l'altra línia de manera automàtica (si és deficitària), al tractar-se d'aplicacions pressupostàries vinculades.

Cinquè. Termini per a la presentació de sol·licituds

D'acord amb el que disposa l'art. 30 de LPACAP, el termini finalitza 30 dies naturals comptadors a partir del dia següent a la publicació de l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB); i atès que els beneficiaris són persones jurídiques obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració, les sol·licituds s'han de presentar exclusivament per via telemàtica i s'han de dirigir al Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local a través de la seu electrònica de la web del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net).

Sisè. Altres dades

L'àmbit territorial d'aquesta convocatòria és l'illa de Mallorca, de forma que únicament se subvencionaran inversions a botigues situades a aquesta illa.

Les activitats subvencionables han d'haver-se dut a terme entre el 26 d'octubre de 2022 i el 25 d'octubre de 2023.

Aquesta convocatòria està reflectida en el Pla estratègic de subvencions del Consell Insular de Mallorca per a l'any 2023.

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s'hi ha d'acompanyar es troba disponible a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca

 

(Signat electrònicament: 11 de maig de 2023)

La secretària tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local Rosa M. Cañameras Bernaldo (Per delegació del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local BOIB núm. 103 de 22-07-19)