Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 322723
Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 pel qual s’autoritza la transmissió de la llicència de comunicació audiovisual amb modulació de freqüència a Inca (101,4 MHz), de l’empresa Sonora Gestora de Radio y Publicidad, SL, a l’empresa Prophase Electronics, SL

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de l'any 2011, l'empresa Sonora Gestora de Radio y Publicidad, SL, amb NIF B83990911, i domicili social al passeig de Los Lanceros,  2, de Madrid, és titular de la llicència de comunicació audiovisual per a la prestació de serveis de radiodifusió sonora amb modulació de freqüència de 101,4 MHz, d'Inca.

El 3 de gener de 2022, el senyor Rubén Bermejo Fernández i el senyor Luis Mesa de la Torre, en nom i representació de l'empresa Sonora Gestora de Radio y Publicidad, SL, i el senyor Francisco Alcalde Toledo en nom i representació de Prophase Electronics, SL, varen presentar un escrit a la Direcció General de Modernització i Administració Digital (registre d'entrada núm.760/22, de 3 de gener) pel qual se sol·licitava la transmissió de l'emissora de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència 101,4 MHz, d'Inca, a favor de l'empresa Prophase Electronics, SL, amb NIF B58217697 i domicili social al carrer de Manacor, 36, d'Inca (Illes Balears).

L'article 22 de la Llei 5/2013, d'1 d'octubre, audiovisual de les Illes Balears, norma vigent en el moment de la sol·licitud, disposa que la realització de negocis jurídics l'objecte dels quals sigui una llicència de comunicació audiovisual requereix l'autorització prèvia del Consell de Govern i està subjecta al pagament d'una taxa. Quan el negoci jurídic consisteix en la transmissió de la llicència de comunicació audiovisual, com és el cas, està subjecte, a més, a les condicions que estableix la legislació estatal bàsica.

El 28 d'abril de 2023 el director general de Modernització i Administració Digital informa favorablement sobre l'autorització del negoci jurídic de transmissió, una vegada examinada la documentació aportada i comprovat el compliment dels requisits legalment establerts per a aquests casos.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, en la sessió de dia 15 de maig de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Autoritzar la transmissió de la llicència per a la prestació del servei de comunicació audiovisual de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a la localitat d'Inca (101,4 MHz), de l'empresa Sonora Gestora de Radio y Publicidad, SL, a l'empresa Prophase Electronics SL.

Segon. Ordenar-ne la inscripció en el Registre de títols habilitants per a la radiodifusió sonora de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Tercer. Notificar l'Acord a les entitats interessades, així com a la Direcció General de Telecomunicacions i Ordenació dels Serveis de Comunicació Audiovisual del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

Quart. Ordenar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de maig de 2023

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez