Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FORNALUTX

Núm. 321076
Resolució de Batlia de data 15/05/2023 de l'Ajuntament de Fornalutx per la qual s'aprova definitivament expedient de Delegació de Competències del Batle a l'EBAP  per a la provisió de la vacant de Policia d'aquest Ajuntament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat definitivament l'expedient Delegació de Competències del Batle es publica aquest per al seu general coneixement i en compliment de l'article 44 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

“ DECRET

PRIMER. Delegar en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública, l'exercici de l'atribució de Batlia, relativa a provisió de la vacant de Policia, ofertada en el BOIB per part de Ajuntament grup C1, Adm. Especial, 1 Plaça Policia Local, el contingut de la qual és:

a) Aprovar les bases i la gestió del procés selectiu. Incloses les competències per adoptar les resolucions necessàries per dur-ho a terme, sense que suposi l'alteració de la titularitat de la competència atribuïda al Ajuntament.

b) Dur a terme tots els actes materials i jurídics que integren el procediment d'oposició segons les bases de la convocatòria i les normes sobre policies locals i funció pública aplicables (recepcionar i gestionar les sol·licituds i la documentació acreditativa del requisits, el cobrament de les taxes, elaborar les resolucions de les llistes de provisionals i admesos, definitives, gestionar l'operatiu necessari per el desenvolupament material dels exercicis, notificar i publicar els actes i les resolucions del procés, proposar l'adjudicació  de destinacions etc.)

c) la resta d'actuacions que resultin necessàries per el funcionament normal del procés selectiu, inclosos els recursos i reclamacions.

SEGON. Imposar a l'EBAP l'obligació d'informar a aquesta Ajuntament, a posteriori, , quan se li requereixi per a això, de la gestió realitzada i de les disposicions dictades en el període de referència, i amb caràcter previ d'aquelles decisions de transcendència, tal com es preveu en a l'article 115 Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

TERCER. Establir que els actes dictats per l'EBAP en exercici de les atribucions que li han estat delegades han d'indicar expressament aquesta circumstància i que es consideraran dictats per Batlia d'aquest Ajuntament.

QUART. Comunicar la present resolució a l'EBAP.

CINQUÈ. Publicar la present resolució en el BOIB.

SISÈ. Donar trasllat a Ple de la Corporació, en la primera sessió que aquest celebri, del contingut de la delegació.

SETÈ. Aplicar, respecte a tot el no previst expressament en la present resolució, les regles que per a la delegació de competències del Batle es preveuen en la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, quant a les regles que per a la delegació s'estableixen en dites normes.»

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant Batlia d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

(Signat electrònicament:15 de maig de 2023

El batle Francisco Marroig Arbona)