Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 307611
Anunci aprovació plecs contracte per a la compravenda d'un bé immoble al barri de Sant Jordi per destinar-ho a la creació d'un centre de dia per a persones majors dependents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Mitjançant Acord de Junta de Govern de 26 d'abril de 2023 l'Ajuntament de Palma va acordar el següent:

PRIMER- Iniciar el procediment obert per a les presentació d'ofertes destinades a la contractació de la compravenda d'un bé immoble al barri de Sant Jordi per destinar-lo a la creació d'un centre de dia de persones majors dependents.

SEGON.- Aprovar el plec de condicions que ha de regir la contractació per la compravenda d'un bé immoble al barri de Sant Jordi per destinar-ho a la creació d'un centre de persones majors dependents.

TERCER.- Autoritzar una despesa de 835.000,00 euros (vuit-cents trenta-cinc mil euros), IVA o impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats inclòs, segons el cas, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 05.23100.6220023 – BENESTAR SOCIAL.- CENTRE DE DIA SANT JORDI - per l'exercici pressupostari de 2023 (FASE RC 2023 - núm. Op. 220230013012 i núm. Ref. 22023005434).

QUART.- Publicar aquest Acord al BOIB i al Perfil del Contractant, a l'empara d'allò disposat en l'art. 135 de la LCSP.

CINQUÈ.- Disposar com a termini i lloc de presentació de licitacions el següent:

“El termini per presentar  proposicions serà de 20 dies hàbils comptats des del dia següent a la publicació de l'anunci al BOIB.

Lloc de presentació de les propostes: Vista la normativa actual sobre l'entrega de documentació en sobres tancats en el Registre de l'Ajuntament de Palma, i per tal de garantir el secret de les ofertes i la seva presentació amb sobres tancats, els licitadors podran presentar les seves proposicions, segons el previst a l'article 16.4.b) de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

  • A les oficines de Correus.
  • A la Direcció Gral de Serveis Socials, avinguda Gabriel Alomar, 18, 1er Palma, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h .

Quan les proposicions s'enviïn per correu postal, s'haurà de presentar en un únic sobre certificat, que inclourà dintre els tres sobres tancats. La persona licitadora haurà de justificar la data i hora d'imposició de la tramesa a l'oficina de Correus, i comunicar-ho el mateix dia a la unitat administrativa la seva tramesa, mitjançant el correu electrònic que s'indiqui a l'anunci de licitació (benestarsocial@palma.cat). Si no es compleixen aquests requisits, no serà admesa la proposició si és rebuda després que acabi el termini. No obstant això, quan hagin transcorregut els 10 dies naturals següents a la data indicada sense haver-se rebut la proposició, aquesta no serà admesa en cap cas.

En qualsevol cas, la presentació de les proposicions presumeix l'acceptació incondicional per la persona licitadora de la totalitat del contingut d'aquest Plec, sense cap excepció o reserva, i la declaració responsable de què reuneix totes i cadascuna de les condicions exigides per contractar amb l'Administració.

Les proposicions son secretes i s'arbitraran els mitjans que garanteixin el dit caràcter fins al moment en què s'hagi de procedir a l'obertura de les mateixes.

Una vegada presentada la proposició no podrà ser retirada ni modificada, ni afegir-hi cap document, sota cap pretext.

Les proposicions hauran de contenir tota la documentació referida en l'apartat 14 dels plecs que han de regir la contractació i s'hauran d'ajustar integrament al contingut d'aquests.””

2. Els plecs del contracte es publicarà en el perfil del contractant de l'Ajuntament de Palma:

https://perfilcontractant.palma.cat/portal/PALMA/contratante/pc_contenedor1.jsp?seccion=pc_buscador_contrataciones_v1.jsp&codResi=1&codMenu=2435&language=ca   

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Palma, a la data de signatura electrònica  (8 de maig de 2023)

El director tècnic de Benestar Social Jaume Payeras Vives