Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 312475
Aprovació llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses, nomenament del tribunal qualificador i data de les entrevistes de la borsa de Tècnics/iques d’Esports del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidenta del Consell Insular de Formentera, en data 9 de maig de 2023, ha dictat, entre d'altres, la següent resolució:

“RESOLUCIÓ DE PRESIDÈNCIA SRA. ANA JUAN TORRES, PRESIDENTA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

Vistes les bases que regeixen el concurs de mèrits per a la creació d'una borsa de Tècnics/iques d'Esports, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, BOIB núm. 107, de 13 d'agost de 2022.

Atès que aquest procés selectiu es regeix per les determinacions contingudes en aquesta convocatòria específica i per les Bases Generals de convocatòries de processos de selecció del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm. 46, de 5 d'abril de 2008.

Atesa la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Vista la Resolució de Presidència de dia 16 de febrer de 2023 per la qual s'aprovà el llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu d'una borsa de tècnics/iques d'esports.

Atès que ha transcorregut el termini per realitzar esmenes, al·legacions o reclamacions, i s'han presentat diverses esmenes, segons informe emès per l'àrea de secretaria de data 23 de març de 2023.

Per tot això, i per les competències que té atribuïdes la Presidència segons Decret de Presidència de data 15 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 146, de 26 d'octubre de 2021), en relació amb l'article 21.1.q de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i tota la normativa aplicable que estigui vigent.

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR el següent llistat definitiu de persones aspirants ADMESES al procés selectiu d'una borsa de Tècnics/iques d'Esports, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/NIE

****8164*

****3346*

****7963*

****0714*

****2279*

****9255*

****8948*

****0187*

****4592*

SEGON.- APROVAR el següent llistat definitiu de persones aspirants EXCLOSES, al procés selectiu d'una borsa de Tècnics/iques d'Esports, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

 

DNI/NIE                    MOTIU                                            

****1830*                  Presentada sol·licitud fora de termini.

****0239*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a) i b) de la base tercera.

****6473*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a) de la base tercera.

****6821*                  No compleix amb el punt 4rt apartat d) de la base tercera.

****1280*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a) i d) de la base tercera.

****2142*                  No compleix amb el punt 4rt apartat d) de la base tercera.

****0124*                  No compleix amb el punt 4rt apartat b) de la base tercera.

TERCER.- NOMENAR els membres del Tribunal Qualificador conforme a la base cinquena de l'esmentada convocatòria.

President/a:

 

Titular: Sr. Francesc Ribas Tur

Suplent: Sra. Esperanza Suñer Torres

 

Secretari/a:

Titular: Sr. Pedro Serra Mayans

Suplent: Sr. Albert Prats Costa

Un/a vocal en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears:

Titular: Sr. Juan Alberto García Rubio

Suplent: Sr. Miguel Soriano Talens

Dos vocals:

Titular: Sr. Ángel Custodio Navarro Sánchez

Suplent: Sra. Marina Gelis Alcalde

Titular: Sr. Ricardo Agustín Gómez Romero

Suplent: Sr. Antonio Suñer Torres

QUART.- CONVOCAR el Tribunal Qualificador el dia 15 de maig de 2023 a les 9.30 h, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc), per a la seva constitució.

CINQUÈ.- CONVOCAR pel dia 15 de maig de 2023 a les 10.00 h, a les persones aspirants admeses segons el punt primer d'aquesta Resolució de Presidència, per a la realització de l'entrevista personal curricular, segons consta a la base sisena de la convocatòria, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc).

SISÈ.- PUBLICAR la present Resolució de Presidència al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al Tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera, i en la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

SETÈ.- DONAR COMPTE de la Resolució de Presidència present, a tots els membres del Tribunal Qualificador, assessors tècnics i als representants sindicals de la corporació.

A l'hora de publicar les dades dels aspirants, serà per DNI, conforme a la normativa aplicable de la protecció de dades personals.

La presidenta,                                                                                  el secretari, Ana Juan Torres                                                                               Ángel Custodio Navarro Sánchez”

La qual cosa es publica per a general coneixement, i conforme a la normativa de funció pública.

 

Formentera, 9 de maig de 2023

La presidenta Ana Juan Torres