Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 297066
Resolució de la presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), d’aprovació de la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d’estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut (d'ara endavant IBJOVE) de 22 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022).

2. Posteriorment, mitjançant Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, es va aprovar la modificació de l'Acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, relatiu a l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022). 

3. El dia 29 de desembre de 2022, es va publicar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. 

4. El dia 28 de gener de 2023, es va publicar la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. 

5. D'acord amb l'establert a l'apartat 8.2 de les Bases especifiques de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE), que preveu un termini de presentació de sol·licituds de trenta dies hàbils comptadors a partir de la publicació de la Convocatòria al Web de l'Ens, aquest termini va finalitzar el passat 13 de febrer de 2023.

6. D'acord amb l'establert a l'apartat 9.1. de les Bases especifiques abans esmentades, s'estableix un termini màxim de dos mesos comptador des que acabi el termini de presentació de sol·licituds, perquè la presidenta de l'IBJOVE dicti una resolució mitjançant la qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses al procés selectiu, amb expressió de la causa d'exclusió. Així mateix s'estableix que es publicarà una llista per cada una de les categories i especialitats convocades.

7. En aquest sentit, la  resolució es publicarà segons la Base específica 5.1 que preveu que d'acord amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015, d'1d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, atès que es tracta d'un procediment de concurrència competitiva, els actes administratius que integren aquest procediment, s'hagin de notificar a les persones interessades, així com els de qualsevol procediment que se'n derivi (inclosos els anuncis de la interposició de qualsevol recurs en via administrativa o en via judicial i els tràmits d'audiència), en comptes de notificar-se, s'han de publicar en el web de l'IBJOVE.

Tot això, se'ns perjudici que es publiquin en el Butlletí Oficial de les Illes Balears els actes que les bases d'aquesta convocatòria determinin expressament que s'hi hagin de publicar.

8. Dins aquest context, el dia 22 de març de 2023, la Presidenta de l'IBJOVE va emetre la Resolució d'aprovació de la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de l'IBJOVE, on d'acord amb l'apartat 9.2. de les Bases específiques  les persones interessades disposen d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, per la qual cosa, el termini esmentat va finalitzar el  31 de març de 2023.

9. De les vint i una esmenes presentades per un total de 18 persones, totes han estat acceptades, excepte una d'elles, amb expressió en aquest darrer cas, de la causa d'exclusió, tal com preveu la Convocatòria.

10. En aquest sentit, cal dir que a la llista definitiva inclosa a l'Annex adjunt a la present Resolució, han estat suprimits els codis dels llocs de feina de  la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses,atès que, l'apartat 8.1.1. de l'Annex 2 estableix el següent:

« Les persones aspirants han de presentar una sol·licitud per cada una de les categories convocades en les quals volen participar amb la formalització del corresponent tràmit,» sense que existeixi cap referencia als codis de les places que es sol·liciten en el moment de la presentació de les sol·licituds. 

A més, l'Annex 5 de la mateixa Convocatòria que recull el model de sol·licitud d'inscripció tampoc contempla que s'indiquin els codis corresponents als llocs de feina convocats.

En aquest mateix sentit, al segons paràgraf de l'apartat 9.2 de les mateixes Bases, s'indica, que «es publicarà una llista per cada una de les categories i especialitats convocades», novament sense fer cap referencia als codis de les places que es convoquen.  

11. L'apartat 9.3. de les Bases específiques preveu que acabat el termini establert al qual fa referència l'apartat 9.2. i si escau, esmenades les sol·licituds, la Presidenta de l'IBJOVE dictarà una resolució en què declararà aprovada la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses.

La Resolució, amb la llista definitiva, es publicarà segons la base 5.1. al BOIB i al web de l'IBJOVE. 

12. El fet de constar en la llista definitiva de persones admeses no implica el reconeixement a les persones interessades que compleixen els requisits per participar en aquesta convocatòria.

Fonaments Jurídics

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública,

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que te per objecte els requisits de validesa i eficàcia dels actes administratius  del procediment administratiu comú a totes les administracions públiques.

3. La Llei 5/2022, de 8 de juliol, de polítiques de joventut de les Illes Balears     

4. La Disposició final tercera, de la Llei 6/2023, de 16 de març, d'àrees municipals d'impuls comercial de les Illes Balears, que modifica la Llei 5/2022, de 8 de juliol, que preveu que  les potestats atribuïdes a l'IBJOVE les han d'exercir les persones que n'ocupen la presidència i la vicepresidència i també el consell d'administració de l'entitat, d'acord amb els estatuts.

5. El Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

6. L'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut  de 22 de maig de 2022, d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022).

7. L'Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, d'aprovació de de modificació de l'acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021 de 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022). 

8. La Convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE (BOIB núm.169 de 29 desembre de 2022).

9. La Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. (BOIB núm.13 de 28 de gener de 2023).

10. La Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE del dia 22 de març de 2023, d'aprovació de la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de L'IBJOVE.

11. El Decret 32/2006, de 31 de març, pel qual es regula l'Institut Balear de la Joventut (BOIB núm. 51, de 6 d'abril), modificat pel Decret 77/2008, de 4 de juliol (BOIB núm. 96, de 10 de juliol); pel Decret 123/2010, de 17 de desembre (BOIB núm. 190, de 30 de desembre), i pel Decret 23/2018, de 6 de juliol (BOIB núm. 84, de 7 de juliol), estableix al seu article 6 que el president o la presidenta és l'òrgan superior d'administració i govern de l'IBJOVE i el càrrec recau en el director o la directora general competent en  matèria de joventut del Govern de les Illes Balears. 

12. Decret 51/2019, de 5 de juliol, pel qual es disposa el nomenament dels alts càrrecs i directors generals de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, on es nomena a la Sra. Marta Carrió i Palou, directora general d'Infància, Joventut i Famílies.

Per tot això 

RESOLC

1. Aprovar la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses amb expressió en aquest darrer cas, de la causa d'exclusió, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició, per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, que s'adjunta a l'Annex de la present Resolució i que inclou la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses per cada una de les categories/especialitats convocades.

2. Publicar la Resolució al BOIB i al web de l'IBJOVE http://ibjove.caib.es 

 

Palma, 2 de maig de 2023

La presidenta de l'Institut Balear de la Joventut Marta Carrió Palou

 

ANNEX CONCURS DE MÈRITS

CATEGORIA: `TÈCNIC DE GRAU SUPERIOR

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Aneas Azamedio, Adrián

***1698**

Concurs de mèrits

3.

Arbona Niell, Maria Magdalena

***7055**

Concurs de mèrits

4.

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

5.

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

6.

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

7.

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

8.

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

9.

Fernández Quetglas, Maria Neus

***9106**

Concurs de mèrits

10.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

11.

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

12.

Mas Liñares, Maria Assumpció

***4901**

Concurs de mèrits

13.

Moner Ensenyat, Maria del Carme

***6891**

Concurs de mèrits

14.

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

15.

Motis Servera, Héctor Daniel

***2763**

Concurs de mèrits

16.

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

17.

Pastor Sánchez, Antonia

***1322**

Concurs de mèrits

18.

Piña Florit, Isabel Maria

***7347**

Concurs de mèrits

19.

Rabassa Ladron, Natalia

***3745**

Concurs de mèrits

20.

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

21.

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

22.

Sastre Gomila, Gabriel

***3579**

Concurs de mèrits

23.

Socias Utrero, Margarita

***1301**

Concurs de mèrits

24.

Solera Ripoll, Victoria Vanesa

***1474**

Concurs de mèrits

25.

Tarazona Ortiz, Oscar

***1492**

Concurs de mèrits

26.

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Donaire Pascual, Gabriel

***2548**

Concurs de mèrits

5

2.

Ramis Toledo, Elena

***4117**

 

6

3.

Ramis Toledo, Sergio

***4117**

Concurs oposició

3

4.

Rosselló Redondo, Miguel

***3456**

Concurs de mèrits

2

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: `TÈCNIC DE GRAU SUPERIOR ESPECIALITAT JURÍDIC

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Adrover Moyano, Maria del Carmen

***4092**

Concurs de mèrits

2.

Alejandro Marín, Maria del Carmen

***1184**

Concurs de mèrits

3.

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

4.

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

5.

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

6.

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

7.

Mora Rotger, Maria Ángeles

***5736**

Concurs de mèrits

8.

Palou Rotger, Francesc Nadal

***0426**

Concurs de mèrits

9.

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

10.

Toribio Martí, Miguel Ángel

***4065**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Pol Bonnín, Lluc

***8186**

Concurs de mèrits

5

 

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: TÈCNIC DE GRAU MITJÀ

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Aneas Azamedio, Adrián

***1698**

Concurs de mèrits

3.

Arbona Niell, Maria Magdalena

***7055**

Concurs de mèrits

4.

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

5.

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

6.

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

7.

Cortés Vilches, Izaskun

***7677**

Concurs de mèrits

8.

Cuart Pujol, Mateu

***1656**

Concurs de mèrits

9.

Estarellas Ribas, Maria

***7229**

Concurs de mèrits

10.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

11.

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

12.

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

13.

Mas Perelló, Mateu

***3761**

Concurs de mèrits

14.

Macarade Rojas, Antonio

***4152**

Concurs de mèrits

15.

Mateu Sastre, Andreu

***1340**

Concurs de mèrits

16.

Moner Ensenyat, Maria del Carme

***6891**

Concurs de mèrits

17.

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

18.

Motis Servera, Hector Daniel

**2763**

Concurs de mèrits

19.

Nigorra Martorell, Eva Maria

***6916**

Concurs de mèrits

20.

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

21.

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

22.

Rodriguez Fumaña, Elena

***2346**

Concurs de mèrits

23.

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

24.

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

25.

Salom Niell, Catalina

***3570**

Concurs de mèrits

26.

Sastre Gomila, Gabriel

***3579**

Concurs de mèrits

27.

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

28.

Solera Ripoll, Victoria Vanesa

***1474**

Concurs de mèrits

29.

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Donaire Pascual, Gabriel

***2548**

Concurs de mèrits

5

2.

Pericás Franco, José Maria

***8819**

Concurs de mèrits

10

3.

Ramis Toledo, Elena

***4117**

Concurs oposició

3

4.

Ramis Toledo, Sergio

***4117**

Concurs oposició

3

5.

Rubio Estévez, Maria Teresa

***3343**

 

6

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: `TÈCNIC DE GRAU MITJÀ ESPECIALITAT ECONOMICO-FINANCER

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

2.

Motis Servera, Hector Daniel

***2763**

Concurs de mèrits

3.

Pastor Sánchez, Antonia

***1322**

Concurs de mèrits

4.

Rosselló Redondo, Miguel

***3456**

Concurs de mèrits

5.

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: TÈCNIC ADMINISTRATIU

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

3.

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

4.

Blanco Gálvez, José Antonio

***2332**

Concurs de mèrits

5.

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

6.

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

7.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

8.

Garcia Paradas, Eduardo

***2204**

Concurs de mèrits

9.

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

10.

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

11.

Lladonet Salom, Tomeu

***9158**

Concurs de mèrits

12.

López Pérez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

13.

Martí García, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

14.

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

15.

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

16.

Moreno Frontera, Maria Inmaculada

***1285**

Concurs de mèrits

17.

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

18.

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

19.

Perelló Montserrat, Victoria

***0865**

Concurs de mèrits

20.

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

21.

Quiñonera López, Josefa

***9574**

Concurs de mèrits

22.

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

23.

Rubio Estévez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

24.

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

25.

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

26.

Sunyer Fullana, Maria

***1211**

Concurs de mèrits

27.

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Martí Gelabert, Maria del Mar

***1380**

Concurs oposició

3

2.

Palou Rotger, Francesc Nadal

***0426**

 

1

3.

Ramis Toledo, Elena

***4117**

Concurs oposició

3

4.

Ramis Toledo, Sergio

***4117**

Concurs oposició

3

5.

Salas Fullana, Catalina

***6824**

Concurs de mèrits

4

6.

Toribio Martí, Miguel Ángel

***4065**

Concurs de mèrits

4

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: ADMINISTRATIU

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

3.

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

4.

Blanco Gálvez, José Antonio

***2332**

Concurs de mèrits

5.

Casabe Almonacid, Natalia

***0683*

Concurs de mèrits

6.

Crespí i Llobera, Catalina Maria

***7181**

Concurs de mèrits

7.

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

8.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

9.

Ferrer Bosch, Margarita

***9311**

Concurs de mèrits

10.

García Paradas, Eduardo

***2204**

Concurs de mèrits

11.

González Llinás, Silvia

***3147**

Concurs de mèrits

12.

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

13.

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

14.

Lliteras Carbonell, Maria Teresa

***7843**

Concurs de mèrits

15.

López Pérez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

16.

Lozano Montes, Juan Antonio

***3593**

Concurs de mèrits

17.

Martí Garcia, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

18.

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

19.

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

20.

Moreno Frontera, Maria Inmaculada

***1285**

Concurs de mèrits

21.

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

22.

Palou Rotger, Francesc Nadal

***0426**

Concurs de mèrits

23.

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

24.

Perelló Montserrat, Victoria

***0865**

Concurs de mèrits

25.

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

26.

Quiñonera López, Josefa

***9574**

Concurs de mèrits

27.

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

28.

Rubio Estévez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

29.

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

30.

Soares Trinidad, Maria de la Luz

***2627**

Concurs de mèrits

31.

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

32.

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Lladonet Salom, Tomeu

***9158**

Concurs de mèrits

2

2.

Martí Gelabert, Maria del Mar

***1380**

Concurs oposició

3

3.

Ramis Toledo, Elena

***4117**

Concurs oposició

3

4.

Ramis Toledo, Sergio

***4117**

Concurs oposició

3

5.

Salas Fullana, Catalina

***6824**

Concurs de mèrits

4

6.

Sánchez-Barcaiztegui, Helena Bezzina

***2979**

 

6

7.

Toribio Martí, Miguel Ángel

***4065**

Concurs de mèrits

4

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: AUXILIAR ADMINISTRATIU

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

3.

Camarero Galindo, Maria del Carmen

***3369**

Concurs de mèrits

4.

Campaner Perelló, Pedro

***9949**

Concurs de mèrits

5.

Cirer Ferriol, Francisca

***4014**

Concurs de mèrits

6.

Crespí i Llobera, Catalina Maria

***7181**

Concurs de mèrits

7.

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

8.

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

9.

Ferrer Bosch, Margarita

***9311**

Concurs de mèrits

10.

Ferrer Llauradó, Margarita

***3754**

Concurs de mèrits

11.

García Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

12.

Gost Palmer, Celia

***6656**

Concurs de mèrits

13.

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

14.

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

15.

Lliteras Carbonell, Maria Teresa

***7843**

Concurs de mèrits

16.

López Pérez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

17.

Lozano Montes, Juan Antonio

***3593**

Concurs de mèrits

18.

Martí Garcia, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

19.

Martí Martínez, Beatriz

***5241**

Concurs de mèrits

20.

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

21.

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

22.

Mascaró Romero, Francisco Andrés

***0487**

Concurs de mèrits

23.

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

24.

Moll Florit, Sonia

***4009**

Concurs de mèrits

25.

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

26.

Moya Heredero, Maria del Carmen

***8241**

Concurs de mèrits

27.

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

28.

Oliver Sureda, Maria del Carmen

***2038**

Concurs de mèrits

29.

Pastor Sardiña, Guillem

***9094**

Concurs de mèrits

30.

Pérez Lestido, Maria del Carmen

***8128**

Concurs de mèrits

31.

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

32.

Rubio Estévez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

33.

Salas Fullana, Catalina

***6824**

Concurs de mèrits

34.

Serra Cerdà, Gabriel

***6386**

Concurs de mèrits

35.

Serra Trujillo, Maria Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

36.

Soares Trinidad, Maria de la Luz

***2627**

Concurs de mèrits

37.

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

38.

Toribio Martí, Miguel Ángel

***4065**

Concurs de mèrits

39.

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Ferragut Mascaro, Raquel

***3656**

Concurs de mèrits

3-5

2.

González Llinás, Silvia

***3147**

Concurs de mèrits

7

3.

Lladonet Salom, Tomeu

***9158**

Concurs de mèrits

2-7

4.

Martí Gelabert, Maria del Mar

***1380**

Concurs oposició

3

5.

Ramis Toledo, Elena

***4117**

Concurs oposició

3

6.

Ramis Toledo, Sergio

***4117**

Concurs oposició

3

7.

Sánchez Martínez, Julia

***9308**

Concurs oposició

3

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: ENCARREGAT D'INSTAL·LACIÓ I PERSONAL

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

2.

Noguera Clar, Bernat

***3940**

Concurs de mèrits

3.

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

4.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

5.

Socias Bennassar, Pau

***6993**

Concurs de mèrits

6.

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Lladonet Salom, Tomeu

***9158**

Concurs de mèrits

2 - 7

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: TÈCNIC ESPECIALISTA DE MANTENIMENT

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Cubino Algaba, Florentino

***9171**

Concurs de mèrits

2.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

3.

Socias Bennassar, Pau

***6993**

Concurs de mèrits

4.

Valado Ferrer, Pedro Alberto

***3740**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: MANTENIMENT OFICIAL 1a

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Cubino Algaba, Florentino

***9171**

Concurs de mèrits

2.

Noguera Clar, Bernat

***3940**

Concurs de mèrits

3.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

4.

Serra Cerdà, Gabriel

***6386**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

 

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: MANTENIMENT OFICIAL 2a

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Palmer Póveda, Juan Carlos

***7223**

Concurs de mèrits

2.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

 

CATEGORIA: EMPLEAT DE SERVEIS

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Canaves Fuster, Miquel Angel

***2808**

Concurs de mèrits

2.

Ferrer Llauradó, Cristina

***1044**

Concurs de mèrits

3.

Juve Fernandez, Inmaculada

***0481**

Concurs de mèrits

4.

Lara Muñoz, Juan Carlos

***7451**

Concurs de mèrits

5.

López Calvillo, Evelina

***1917**

Concurs de mèrits

6.

Moll Florit, Sonia

***4009**

Concurs de mèrits

7.

Ramis Perelló, Martina

***0230**

Concurs de mèrits

8.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

9.

Terrassa Cladera, Isabel

***9851**

Concurs de mèrits

10.

Tornes Piña, Belquis

***6770**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: CUINER DE 1a

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Abinareta Ferrer, Maria de los Reyes

***9462**

Concurs de mèrits

2.

Garcia Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

3.

Julia Alcázar, Antonia

***1086**

Concurs de mèrits

4.

Marín Barthel, Janko

***8851**

Concurs de mèrits

5.

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

6.

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

7.

Santandreu Creus, Francisco

***5246**

Concurs de mèrits

8.

Tubio Jordan, Maria Elisa

***2971**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: AJUDANT DE CUINA

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Abinareta Ferrer, Maria de los Reyes

***9462**

Concurs de mèrits

2.

Garcia Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

3.

Juve Fernández, Inmaculada

***0481**

Concurs de mèrits

4.

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

5.

Rodríguez Gálvez, Ramon

***2204**

Concurs de mèrits

6.

Tubio Jordan, Maria Elisa

***2971**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Julia Alcazar, Antonia

***1086**

Concurs de mèrits

5

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: AUXILIAR DE RECEPCIÓ

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Ferrer Llauradó, Ana

***6190**

Concurs de mèrits

3.

Ferrer Llauradó, Cristina

***1044**

Concurs de mèrits

4.

Garcia Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

5.

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

6.

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

7.

Pastor Sardiña, Guillem

***9094**

Concurs de mèrits

8.

Serra Trujillo, Maria Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

9.

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Sánchez Martínez, Julia

***9308**

Concurs oposició

3

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: RECEPCIONISTA

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

Ferrer Llauradó, Ana

***6190**

Concurs de mèrits

3.

Ferrer llauradó, Margarita

***3754**

Concurs de mèrits

4.

García Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

5.

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

6.

Martínez Vila, Maria del Pilar

***5708**

Concurs de mèrits

7.

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

8.

Pastor Sardiña, Guillem

***9009**

Concurs de mèrits

9.

Serra Trujillo, Maria Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

10.

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

1.

Ramos Simón, Isabel

***9276**

---

7

2.

Sánchez Martínez, Julia

***9308**

Concurs oposició

3

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CATEGORIA: GUARDA

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

2.

García Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

3.

Lara Muñoz, Juan Carlos

***7451**

Concurs de mèrits

4.

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2

CONCURS OPOSICIÓ

CATEGORIA: EMPLEAT DE SERVEIS

SOL·LICITUDS ADMESES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

1.

Canaves Fuster, Miquel Angel

***2808**

Concurs oposició

2.

Ferrer Llauradó, Cristina

***1044**

Concurs oposició

3.

Juve Fernandez, Inmaculada

***0481**

Concurs oposició

4.

Lara Muñoz, Juan Carlos

***7451**

Concurs oposició

5.

López Calvillo, Evelina

***1917**

Concurs oposició

6.

Mayol Terrassa, Cosme

***7190**

Concurs oposició

7.

Ramis Perelló, Martina

***0230**

Concurs oposició

8.

Terrassa Cladera, Isabel

***9851**

Concurs oposició

9.

Tornes Piña, Belquis

***6770**

Concurs oposició

SOL·LICITUDS EXCLOSES

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Motius d'exclusió

1. No presenta sol·licitud

2. No pot al·legar estar exempt del nivell de català requerit per la plaça, ja que no ocupa aquesta categoria a l'ens del Sector Públic Instrumental

3. No hi ha places d'aquesta d'aquesta categoria pel sistema selectiu indicat

4. Nivell de català inferior al requerit per aquesta categoria

5. Sol·licitud no signada

6. No presenta ni sol·licitud ni el full d'autobaremació

7. Sol·licitud incompleta o mal emplenada

8. No especifica la categoria a la qual es vol presentar

9. No presenta full d'autobaremació

10. Al·legació de nous mèrits no especificats a la declaració inicial segons estableix el punt 10 de l'annex 2