Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 292039
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la constitució de la borsa i la llista de persones excloses, del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 22 de desembre de 2022, es varen aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics  (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la publicació, al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista provisional de mèrits al·legats, de dia 10 de febrer de 2023, es va requerir a la totalitat de persones aspirants perquè, en el termini de cinc dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació, presentessin la documentació acreditativa dels requisits, dels mèrits al·legats i, si n'és el cas, dels criteris de desempat i es va establir que la no acreditació dels requisits en el termini atorgat a l'efecte, determinava la impossibilitat de continuar en el procediment i que els aspirants serien exclosos del mateix.

3. Mitjançant la publicació al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista de persones admeses, admeses condicionades i d'excloses amb els mèrits reajustats, de dia 28 de març de 2023, es va atorgar un termini de cinc dies hàbils, per esmenar els requisits de la convocatòria i presentar les al·legacions i els documents que les persones candidates consideren adients.

4. D'acord amb el que estableix la base 6 de la convocatòria, l'òrgan de selecció, reunit en data 19 d'abril de 2023, ha resolt les al·legacions presentades per les persones aspirants en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució i ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció Pública la llista de persones admeses amb l'ordre de prelació del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució. 

5. S'ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció pública, la llista de persones excloses de la borsa de la categoria de tècnic-a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució. 

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2022, de 28 de juny de Consells Insulars.

2. La disposició addicional 5ª de la Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació.

3. L'acord del Consell Executiu de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022).

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció del personal funcionari interí al servei del personal de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública que aprova les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics i aprovar la convocatòria (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Informar dels acords adoptats per part de l'òrgan de selecció, referent a les al·legacions presentades per les persones aspirants, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució.

3. Publicar la llista de persones excloses del procediment en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB i en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (2 de maig de 2023)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez

 

ANNEX I Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants:

1. Admetre als Srs. David Matias Forteza-Rey Casanovas i Sixto Parejo Manzano atès que han esmenat els requisits.

2. Admetre al Sr. Fernando Miguel Fuster Guasp  atès que ha esmenat els requisits, no obstant això i d'acord amb la base 9.2, en cap cas es poden valorar els mèrits, atès que no han estat presentats mitjançant el tràmit telemàtic habilitat a tal efecte i per això, se li atorga una puntuació de 0 punts.

3. Excloure als Srs. Bartolomé Mir Payeras i Andrés Solomando Torres atès que la titulació presentada no te equivalència amb el requisit exigit a les bases de la convocatòria.

4. Excloure al Sr. Jaume Moya Comas, d'acord amb la base 4.1, atès que presenta al·legacions fora del tràmit telemàtic habilitat a tal efecte.

5. Per a tots aquells casos que no s'han pogut desempatar d'acord amb els criteris de la base 7, s'acorda realitzar el sorteig amb el sistema de bolles numerades introduïdes dins un sac. Cada número s'ha assignat prèviament a cada un dels aspirants i els resultats són reflectits a l'annex II.

 

ANNEX II Llista definitiva de persones admeses i constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics

DNI

COGNOMS I NOM

PUNTUACIÓ

***2589**

Forteza-Rey Casanovas, David Matias

0,000

***5666**

Fuster Guasp, Fernando Miguel

0,000

***8104**

Parejo Manzano, Sixto

0,000

 

ANNEX III Llista de persones excloses del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en sistemes de telecomunicacions i informàtics

DNI

COGNOMS I NOM

***0147**

Aizcorbe Mason, Sara Maria

***3627**

Antich Sastre, Salvador

***3865**

Barceló Garcia, Juan Carlos

***0273**

Bonet Alemany, Daniel

***7822**

Bonnin Trujillo, Joaquin

***3812**

Bover Garcias, Coloma

***2946**

Cardell Vich, Bartomeu

***3692**

Centro Gamundi, Jordi

***5311**

Escudero Masa, Antonio Jorge

***7288**

Fuster De Aguilar, Andres

***2244**

Gamez Brocal, Juan Leocadio

***4395**

Gelabert Mascaro, Ignasi

***2677**

Guardiola Garcia, Juan Antonio

***2471**

Herreros Garcia, Juan

***4608**

Lapuente Serra, Carlos

***1952**

Martin Gomila, Juan Luis

***7144**

Martorell Llabres, Joan

***2721**

Martorell Morey, Lluc Alexandre

***1919**

Martorell Ruiz, Bartolome

***1277**

Mir Payeras, Bartolome

***6539**

Morales Morey, Francisco

***1700**

Morro Torrens, Miquel

***4762**

Moya Comas, Jaume

***5862**

Oliver Bestard, Gabriel Angel

***6353**

Ordinas Mestre, Laura

***1508**

Planisi Cortes, Guillem

***3613**

Prat Roca, Tomàs

***1147**

Puche Rodríguez, Daniel

***4134**

Rabadan Soldado, David

***4529**

Reus Llagostera, Maria Cristina

***3551**

Ruiz Benito, Maria Elisabet

***6958**

Sánchez Navarro, Felix

***1734**

Segura Mateu, Joan

***4556**

Serra Caimari, Joana

***8110**

Solomando Torres, Andres

***4978**

Sureda Blesa, Carlos

***5192**

Ulloa Morey, Carlos Manuel

***5729**

Vázquez Crespo, Maria Milagros