Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 277522
Conveni de col·laboració entre la Seu Provincial de Balears de l´Associació Espanyola contra el Càncer i el Consell Insular de Formentera, de conformitat amb al acord a la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter Ordinari de 26 de gener de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb al acord a la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter Ordinari de 26 de gener de 2023:

Proposta d'acord per aprovar el Conveni amb la “Asociación Española Contra el Cáncer” per a la creació de espais sense fum i altres possibles accions de prevenció per la salut dels ciutadans de Formentera.

Vista la proposta formulada en l'expedient present, del tenor literal següent:

...

Atès que és d'interès públic per a aquest Consell Insular facilitar accions de prevenció i promoció de la salut dirigides a persones residents a Formentera.

Atesa la possibilitat de subscriure un conveni entre el Consell Insular de Formentera amb la “Asociación Española Contra el Cáncer” per permetre la creació de espais sense fum i altres possibles accions de prevenció i promoció de la salut a Formentera.

Atès que a l'àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera existeix la figura del tècnic de prevenció comunitària per desenvolupar aquestes accions.

Vist que el conveni no comporta cap compromís econòmic o retributiu per al Consell Insular de Formentera.

Atès l'informe tècnic que consta a l'expedient que recolza l'assignatura del citat Conveni.

Atès l'informe jurídic favorable del lletrat dels Serveis Jurídics, que consta a l'expedient, sobre la conformitat legal del document en qüestió.

Vist que s'ha adoptat l'acord següent.

Primer.- APROVAR el Conveni per a la creació de espais sense fum i altres possibles accions de prevenció i promoció per la salut.

Segon.- PUBLICAR les presents bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera i a la pàgina web d'aquesta Administració, als efectes legals oportuns.

Ara es publica el contingut del Conveni.

 

Formentera, 25 d'abril de 2023

La presidenta Ana Juan Torres