Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 275855
Acord del Ple de l'Ajuntament d'Andratx pel qual s'aprova definitivament expedient de canvi de denominació de la via pública Carrer Lepanto per Carrer Cristóbal Serra

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Andratx pel qual s'aprova definitivament expedient de canvi de denominació d'una via pública.

El Ple d'aquesta Corporació municipal en sessió ordinària celebrada dia 30 de març de 2023, ha adoptat, entre d'altres, l'acord mitjançant el qual s'aprova definitivament expedient de canvi de denominació de la via pública Carrer Lepanto per Carrer Cristóbal Serra.

Es publica aquest per al seu general coneixement.

Contra el present Acordo, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la recepció d'aquesta notificació, davant El Ple d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la recepció de la present notificació de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

Andratx, signat electrònicament: (25 d'abril de 2023

La batlessa Estefanía Gonzalvo Guirado)