Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 274491
Resolució del Conseller d’Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la Resolució del Conseller d’Hisenda i Funció Pública per la qual s’estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d’aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l’article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021 s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La disposició final primera del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears, modifica l'article 82.bis de la  Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, relatiu al nomenament provisional per millora de l'ocupació.

Per tal d'adaptar la regulació del nomenament provisional per millora de l'ocupació a la modificació legislativa esmentada, es considera adient dur a terme la modificació de la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021.

La Mesa General de Negociació conjunta de personal funcionari i laboral del Consell de Mallorca i de l'IMAS, en sessió de dia 4 d'abril de 2023, va acordar modificar la Resolució del Conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021, per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007.

Consta a l'expedient l'informe jurídic de 19 d'abril de 2023 mitjançant el qual s'informa favorablement la proposta relativa a la modificació de la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021 per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l'exposat, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, en virtut de les atribucions que té conferides per l'Acord del Consell Executiu de 28 de setembre de 2022, de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), en relació amb l'article 28.1.e) de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, dict la següent

RESOLC

1. Modificar la redacció de la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021, mitjançant la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de la funció pública en el sentit següent:

“1. El nomenament provisional en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, es durà a terme, transitòriament i fins a la confecció de les borses d'aspirants provinents d'haver superat alguna prova o exercici en un procés selectiu de promoció interna, mitjançant les borses de personal funcionari interí de les quals formi part el personal funcionari de carrera al qual se li ofereixi un lloc de feina vacant, respectant sempre l'ordre de prelació de la borsa.

2. Mentre ocupi aquest lloc de feina, el personal funcionari afectat té dret a la reserva del lloc de treball del qual és titular i es manté en servei actiu en el cos d'origen i ha de percebre les retribucions corresponents al lloc de treball efectivament acomplert, amb excepció dels triennis i la carrera professional, que percebrà d'acord amb les quantia que corresponguin al cos, l'escala o l'especialitat d'origen.”

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (21 d'abril de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez (Per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)