Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 261281
Inici d'expedient d'autorització per a l'ús dels punts d'amarrament de Cala Llombards, Cala Santanyí, Sa Font de n’Alís, Cala sa Barca Trencada, Caló dels Homes Morts, Cala Egos, Caló des Pou, Caló de ses Dones (Cala Petita), Cala Gran i Cala Esmeralda (Caló des Corral) situats al litoral del Terme Municipal de Santanyí, per a les temporades 2023 – 2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió de dia 13 d'abril de 2023, d'acord amb l'autorització de costes NREF. 63 SP, de data 10 d'agost de 2022, atorgada per a l'ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal per a la gestió dels punts d'atracament en el litoral del terme municipal de Santanyí per als anys 2022 - 2025, va acordar iniciar el corresponent expedient d'autorització per a l'ús dels punts d'amarratge de Cala Llombards, Cala Santanyí, Sa Font de n'Alís, Cala sa Barca Trencada, Caló dels Homes Morts, Cala Egos, Caló des Pou, Caló de ses Dones (Cala Petita), Cala Gran i Cala Esmeralda (Caló des Corral) situats al litoral del terme municipal de Santanyí, per a les temporades 2023 - 2025.

Així mateix, la Junta de Govern Local va acordar obrir el termini per presentar les sol·licituds d'autorització per a l'ús d'aquests punts d'atracament a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Els interessats hauran de realitzar les seves peticions, de conformitat al següent:

a. Les sol·licituds, indicant el/s punt/s al/s qual/s es vol optar, s'hauran de presentar al Registre de l'Ajuntament de Santanyí i hauran d'anar acompanyades de la documentació que acrediti la personalitat i capacitat de l'empresari, la pòlissa d'assegurança d'accidents i de responsabilitat civil que cobreixi l'activitat i el certificat d'estar al corrent amb la Seguretat Social i amb l'Agència Tributària, juntament amb el darrer rebut pagat de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) o l'alta d'aquest, si fos recent.

b. Els interessats hauran d'aportar la pertinent autorització per exercir aquesta activitat comercial o industrial en el mirall d'aigua portuari.

c. Els interessats també hauran d'aportar la documentació relativa als punts d'atracament en què vulguin dur a terme la seva activitat, relació d'embarcacions i les seves característiques tècniques, horaris i nombre de dies setmanals que vulguin operar, compromís de respectar l'horari establert per part dels sol·licitants i protocol d'ús.

L'autorització comportarà l'abonament a l'Ajuntament de Santanyí del cànon anual corresponent a cadascun dels punts d'atracament, segons el següent detall:

Puntos de amarre

Canon anual (euros)

Cala Llombards

258,43

Cala Santanyí

799,65

Sa Font de n'Alis

62,02

Sa Barca Trencada

34,41

Caló dels Homes Morts

286,26

Cala Egos

740,02

Caló des Pou

960,03

Caló de ses Dones

1.098,72

Cala Gran

878,90

Cala Esmeralda (Caló des Corral)

693,71

Els usuaris autoritzats hauran d'abonar també el dipòsit de la garantia definitiva que pertoqui de conformitat amb el valor material de les instal·lacions, segons l'estipulat al Projecte per a l'ocupació de Béns de Domini Públic Marítim-Terrestre Estatal per a l'explotació de les instal·lacions temporals en les platges del terme Municipal de Santanyí, temporades 2022-2025.

 

En cas d'haver-hi més d'una petició, l'Ajuntament de Santanyí haurà d'elaborar el corresponent pla d'usos per tal de fer compatible l'ús dels punts d'atracament per més d'un operador, d'acord amb la informació aportada pels mateixos.

 

Document signat electrònicament (Santanyí, 18 d'abril de 2023)

La batlessa-presidenta Maria Pons Monserrat