Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 259653
Aprovació de l’encàrrec de gestió entre el Consell Insular d’Eivissa i Fires, Congressos i Esdeveniments d’Eivissa (SAU) FECOEV, per a l’organització, coordinació, gestió i celebració de l’acte de lliurament d’Honors i Distincions de l’any 2023, que tendrà lloc del dia 28 d’abril de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 05 d'abril de 2023 s'ha dictat Decret de Presidència del Consell Insular d'Eivissa, pel qual s'aprova l'encàrrec de gestió entre el Consell Insular d'Eivissa i Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa (SAU) FECOEV, per a l'organització, coordinació, gestió i celebració de l'acte de lliurament d'Honors i Distincions de l'any 2023, que tendrà lloc del dia 28 d'abril de 2023, en què es decreta:

PRIMER. Aprovar l'encàrrec de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), amb NIF A07837602, per a l'organització, coordinació, gestió i celebració de l'acte de lliurament d'Honors i Distincions de l'any 2023, que tendrà lloc del dia 28 d'abril de 2023, per un import de setanta mil dos cents cinquanta-tres amb noranta cèntims (70.253,90 euros). Aquesta quantitat, a càrrec de l'aplicació pressupostària 9120.22601, tendrà el caràcter d'aportació màxima.

SEGON. El Consell Insular d'Eivissa abonarà a FECOEV, SAU la quantitat de setanta mil dos cents cinquanta-tres amb noranta cèntims (70.253,90 euros) per l'encàrrec d'organització, coordinació, gestió i celebració de l'acte de lliurament d'Honors i Distincions de l'any 2023.

TERCER. L'abonament de l'esmentada quantitat es realitzarà una vegada es presenti la corresponent factura de les actuacions dutes a terme.

QUART. El Consell Insular d'Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l'objecte d'aquesta encàrrec.

CINQUÈ. FECOEV, SAU inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d'Eivissa. Totes les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació i el compliment del present acord seran sotmeses als jutjats i als tribunals de la jurisdicció d'Eivissa, amb renúncia de qualsevol altre futur.

SISÈ. Aquesta encomanda tendrà vigència fins el dia 2 de maig de 2023.

SETÈ. Es proposa nomenar com a directores encarregades de verificar l'execució de l'encàrrec a la cap de protocol i relacions institucionals, Silvia Fernández Navarro i la cap de negociat de Protocol i Comunicació, Sandra Cardona Bonet.

VUITÈ. Notificar l'acord que s'adopti a l'entitat Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV).

NOVÈ. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) íntegrament els acords adoptats, als efectes de l'article 8,1.b de la llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i art.11.3.a de la llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic

 

Eivissa, 13 d'abril de 2023

La cap de Servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna