Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 258817
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es rectifica la denominació del parc fotovoltaic, fins ara anomenat Agrisolar Es Mercadal en la Resolució d’autorització administrativa i l’aprovació del projecte d’execució de 20 MWp i 15,47 MWn, ubicat al polígon 11, parcel·la 8 des Mercadal (RE018/20)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 8 de juliol de 2022 es va dictar la Resolució d'autorització administrativa i aprovació del projecte d'execució de 20 MWp i 15,47 MWn, ubicat al polígon 11, parcel•la 8 des Mercadal (RE018/20) i va ser publicada en el BOIB núm. 90 de 12 de juliol de 2022.

2. El 29 de març de 2023 el promotor va comunicar a aquesta direcció general que Red Eléctrica de España, com a gestor de xarxa va detectar una errada en la denominació del parc que apareix en la Resolució d'autorització administrativa perquè no coincideix amb la denominació de la garantia econòmica ni amb la que apareix en el permís d'accés i connexió. Per aquest motiu no es pot signar Contracte Tècnic d'Accés (CTA).

3. Revisada la documentació de l'expedient, s'ha comprovat que es tracta d'una errada en la denominació del parc que no afecta al contingut de l'expedient.

Fonaments de dret.

1. L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques estableix que Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d' ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56. de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix entre altres el següent:

1. La revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materi-als, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

2. La rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar la denominació del parc fotovoltaic de 20 MWp i 15,47 MWn, ubicat al polígon 11, parcel•la 8 des Mercadal amb número d'expedient RE018/20 en els següents termes:

On diu: Agrisolar Es Mercadal

Ha de dir: Es Mercadal Solar

2. Indicar que aquesta rectificació no té efectes jurídics.

3. Notificar aquesta Resolució als interessats i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a la data de la signatura electrónica (15 d'abril de 2023)

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021)