Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 258036
Anunci de notificació i citació a termini en el recurs contenciós administratiu, núm. de procediment abreujat 75/2023, presentat davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm.1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunicam, a l'efecte de notificació i citació a termini, d'acord amb l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i sobre la base del requeriment fet pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma, que la Sra. Victoria Vanesa Solera Ripoll ha interposat recurs contenciós administratiu, que es segueix pels tràmits del procediment abreujat núm. 75/2023, contra els acords aprovats pel Consell d'Administració de l'Institut Balear de la Joventut (d'ara endavant IBJOVE), celebrat el dia 23 de novembre de 2022, relatius a la classificació professional definitiva, la  modificació parcial de la Relació de Llocs de feina i de la modificació de l'Acord  del Consell d'Administració de l'IBJOVE d'aprovació de l'Oferta Pública d'Estabilització de l'IBJOVE per a l'any 2022.

En conseqüència, quedau citat/citada perquè pugueu comparèixer i personar-vos en el termini de nou dies comptadors des de l'endemà de la data de la publicació d'aquest anunci, davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma. 

Igualment, us informam que en cas de personar-vos transcorregut el termini indicat sereu considerat com a part, sense que per aquesta causa hagi de retrotraure's ni interrompre's el curs del procediment; en cas de no personar-vos oportunament continuaran els tràmits d'aquest procediment, sense que doni lloc a cap notificació.

 

Palma, 14 d'abril de 2023 

La presidenta de l'IBJOVE  Marta Carrió Palou