Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 253475
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la designació dels Tribunals Qualificadors de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 22 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB número 167, de 24 de desembre).

2. En data 24 de març de 2023 es va rebre al registre de Serveis Ferroviaris de Mallorca, escrit de la Secretaria General de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge on es sol·licitava una redistribució de la composició dels Tribunals de selecció de Serveis Ferroviaris de Mallorca ja que hi havia titulars que figuraven a diferents Tribunals amb la finalitat que només fossin nomenats a un Tribunal per evitar que Departaments de la Conselleria de Mobilitat es veiessin perjudicats per aquest motiu.

En aquests moments, Serveis Ferroviaris de Mallorca es troba immers en el procés d'estabilització del personal laboral i a causa de la falta de tècnics fixes de l'entitat per formar part dels diferents tribunals, la majoria dels membres dels diferents tribunals ja són funcionaris de la Conselleria d'Adscripció.

A partir de la informació facilitada per la Conselleria de Mobilitat, s'ha procedit a assignar novament a nous funcionaris als diferents Tribunals, substituint aquells funcionaris que han comunicat la impossibilitat de participar en més d'un Tribunal.

Així mateix, revisant els membres dels Tribunals que es varen publicar el 24 de desembre de 2022, hi ha diferents motius pels quals s'ha de modificar el nomenament: baixes IT llarga durada, treballadors que es presenten als diferents processos, membres comitè empresa, familiars que estan a la llista d'admesos, personal en situació de jubilació parcial, total o que té a prop (2-3 mesos) la jubilació total o amb algun motiu justificat per no poder formar part el dia de la constitució.

Per la qual cosa s'ha procedit, el dia 31 de març de 2023 a les 9'00h amb la presència d'un membre del Comitè d'Empresa, el departament de Recursos Humans i dos testimonis del departament d'Infraestructures, a realitzar sorteig entre el personal laboral fix, una vegada eliminats aquells treballadors que estan en algunes de les situacions anteriorment esmentades.

En el Butlletí Oficial de les llles Balears de 6 d'abril de 2023 es va publicar una modificació de membres dels Tribunals Qualificadors dels llocs de feina de Responsable d'Àrea, Responsable de material mòbil, Supervisor/a equip Material Mòbil quant al torn de promoció interna. Referent al torn lliure ha afectat a membres del Tribunal Qualificador d'Administratiu.

En la mateixa resolució es va publicar, així mateix, la composició de la resta dels Tribunals Qualificadors, ja nomenats en la resolució de la convocatòria les proves.

Atesos els motius exposats anteriorment, també es fa necessari modificar la composició d'alguns membres dels Tribunals Qualificadors dels llocs de feina d'Unitat de Supervisió i Intervenció, Inspector d'Operacions, Maquinista, Cap de Maquinistes i Gestor/a d'estacions en el torn de promoció interna, en els termes que es detallen en l'annex 2

Referent al torn lliure d'aquests processos, el canvi s'ha fet en membres dels Tribunals Qualificadors dels llocs de feina d'Unitat de Supervisió i Intervenció, Gestor/a d'estacions i Maquinistes, en els termes que es detallen en l'annex 1.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

2. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB núm. 167, de 24 de desembre).

3. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i l'entitat Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés per a la cobertura de places de les ofertes públiques d'ocupació dels anys 2019 i 2020 d'aquest ens públic (BOIB número 167, de 24 de desembre).

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició dels Tribunals Qualificadors de les proves selectives pel torn lliure de les categories de la Unitat de Supervisió i Intervenció, Gestor/a d'estacions i Maquinistes i pel torn de promoció interna de les categories de la Unitat de Supervisió i Intervenció, Inspector d'Operacions, Maquinista, Cap de Maquinistes i Gestor/a d'estacions, del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca convocades per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 22 de desembre de 2022 (BOIB número 167, de 24 de desembre), i designar-ne els nous membres en els termes establerts en els annexos 1 i 2 d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web <http://oposicions.caib.es> i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb l'article 10.4 a) i concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

(Signat electrònicament: 13 d´abril de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (per delegació del director i gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Conveni de 13 de desembre de 2022 -BOIB núm. 167 de 24 de desembre de 2022) Mercedes Garrido Rodríguez

 

 

ANNEX 1

Torn Lliure OPO 2019 i 2020. Tribunals qualificadors

UNITAT SUPERVISIÓ I INTERVENCIÓ

Titulars:

Presidenta: Benítez Franconetti, María Raquel (Cap de Secció VI)

Vocal 1: Moreno Cantallops, Maria Isabel (Cap del Negociat)

 

Suplents:

Presidenta: Riera López, Mercedes (Cap del Servei d'Inspecció de Transport terrestre)

Vocal 1: Vilaret González, Catalina (Cap d'Administració de Personal)

Vocal 2: Albertí Bauzá, María del Carmen (Cap del Negociat XVI)

Vocal 4: Cubero Almendros, Sandra (Oficial 1ª Administratiu)

 

 

​​​​​​​GESTOR/A D'ESTACIONS

 

Titulars:

Presidenta: Vilaret González, Catalina (Cap d'Administració de Personal)

Vocal 1: Quetglas Jiménez, Margarita (Cap del Negociat VI)

Vocal 3: Febrer Mayol, Miquel (Inspector d'Operacions)

 

Suplents:

Vocal 1: Fornés Fuster, Juan José (Administratiu)

Vocal 2: Riera López, Mercedes (Cap del Servei d'Inspecció de Transport terrestre)

 

MAQUINISTA

Titulars:

Presidenta: Vilaret González, Catalina (Cap d'Administració de Personal)

Vocal 2: Ávila Caballero M.Francisca (Cap del Servei de Transport Marítim)

Vocal 4: Juaneda Ortiz, Pedro (Gestor d'estacions)

 

Suplents:

Vocal 2: Fornés Fuster, Juan José (Administratiu)

Vocal 3: Jaume Fiol, Carlos Miguel (Maquinista Principal)

Vocal 4: Capellà Pizá, Francisca (Maquinista Principal)

 

 

ANNEX 2

Promoció interna OPO 2019 i 2020. Tribunals qualificadors

UNITAT SUPERVISIÓ I INTERVENCIÓ

Titulars:

Presidenta: Villalonga Zaforteza, Francisca (Cap de Secció XXII)

Vocal 1: Fornés Fuster, Juan José (Administratiu)

 

Suplents:

Vocal 2: Fernández López, Alejandro (Cap del Negociat II)

INSPECTOR/A D'OPERACIONS

Titulars:

Vocal 1: Comas Ferragut, Albert (Cap del Negociat III)

Vocal 2: : Riera López, Mercedes (Cap del Servei d'Inspecció del Transport terrestre)

 

Suplents:

Vocal 1: Bergas Vidal, Antonia (Cap del Negociat III)

 

MAQUINISTA

Titulars:

Presidenta: Vilaret González, Catalina (Cap d'Administració de Personal)

Vocal 1: Oliver Crespí, Gabriel (Cap del Servei de Sancions)

Vocal 4: Verdera Ruiz, Teresa (Interventor Principal)

 

 

​​​​​​​Suplents:

Vocal 1: Caballol Sastre, Maria del Carmen (Cap de Negociat XII)

Vocal 2: Bergas Vidal, Antonia (Cap del Negociat III)

 

CAP DE MAQUINISTES

Titulars:

President: Rubio Aguiló, Fernando (Cap de la Secció II)

Vocal 2: Vilaret González, Catalina (Cap d'Administració de Personal)

 

Suplents:

Vocal 1: Ávila Caballero, M.Francisca (Cap del Servei de Transport Marítim)

Vocal 2: Moreno Cantallops, Maria Isabel (Cap del Negociat)

​​​​​​​GESTOR/A D'ESTACIONS

Titulars:

Vocal 2: Comas Ferragut Albert (Cap del Negociat III)

Vocal 4: Iglesias Fernández, Laura (Interventora Principal)

​​​​​​​

Suplents:

Vocal 2: Caballol Sastre, Maria del Carmen (Cap de Negociat XII)

Vocal 3: Gomila Ramis, Miguel Ángel (Maquinista Principal)