Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 252846
Extracte de la resolució per la que es convoquen subvencions en matèria d’ajudes per a pal·liar l’impacte econòmic negatiu per motiu de les obres de llarga durada de l’avinguda d’Isidor Macabich de la ciutat d’Eivissa per a l'any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la resolució del dia 13 d'abril de 2023 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria d'ajudes per a pal·liar l'impacte econòmic negatiu per motiu de les obres de llarga durada de l'avinguda d'isidor macabich de la ciutat d'eivissa per a l'any 2023.

De conformitat amb el previst als articles 17.3b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria  text íntegre de les quals es pots consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/687736): 

Primer.  Beneficiaris

Les persones físiques i/o jurídiques beneficiàries d'aquesta subvenció són aquelles l'activitat econòmica de les quals es troba a planta baixa o peu de carrer de l'Avinguda Isidor Macabich, amb l'entrada principal o l'aparador situats en aquesta Avinguda.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió, per part de l'Ajuntament d'Eivissa, de les subvencions a persones físiques i/o jurídiques afectades per l'obra de llarga durada de l'Avinguda Isidor Macabich al municipi d'Eivissa. Segons l'article 1 de les citades Bases, són obres de llarga durada aquelles que tinguin una duració inicial prevista superior a 10 mesos.

Les obres de l'Avinguda Isidor Macabich, iniciades el març de l'any 2022 i amb un termini d'execució inicial previst d'un any, són considerades, seguint aquest criteri, obres de llarga durada.

Les persones físiques i/o jurídiques beneficiàries d'aquesta subvenció són aquelles l'activitat econòmica de les quals es troba a planta baixa o peu de carrer de l'Avinguda Isidor Macabich, amb l'entrada principal o l'aparador situats en aquesta Avinguda.

La finalitat de la concessió de la subvenció és la compensació de l'impacte econòmic a curt termini de les obres de llarga durada de l'Avinguda Isidor Macabich a les activitats econòmiques el domicili de les quals està situat en aquesta Avinguda. 

Tercer. Bases reguladores.

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS A PERSONES FÍSIQUES O JURÍDIQUES AFECTADES PER OBRES DE LLARGA DURADA DEL MUNICIPI D'EIVISSA 

Publicades a  la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es)

Quart. Import.

Pel pagament d'aquestes subvencions hi ha consignació pressupostària, per import de 500.000,00€ a la partida: 43100 47900 subvencions promoció econòmica, comerç del Pressupost vigent per l'any 2023 de l'Ajuntament d'Eivissa.

Entre les activitats econòmiques el domicili de les quals està situat a planta baixa o peu de carrer de l'Avinguda Isidor Macabich, amb l'entrada principal o l'aparador situats en aquesta Avinguda, donades d'alta al Cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal de l'Agència Tributaria abans de l'any 2019, les quantitats màximes són de 6.000,00per sol·licitant.

Entre les activitats econòmiques el domicili de les quals està situat a planta baixa o peu de carrer de l'Avinguda Isidor Macabich, amb l'entrada principal o l'aparador situats en aquesta Avinguda, donades d'alta al Cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal de l'Agència Tributaria durant algun dels anys: 2022, 2021, 2020 i 2019 les quanties màximes són 4.000,00€ per sol·licitant.

 

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB. El termini de presentació de sol·licituds serà improrrogable.

  

Eivissa, (signat electrònicament: 13 d'abril de 2023)

El/la regidor/a delegat/da Rosa Maria Rubio Garcia