Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 252098
Acord de l'aprovació inicial de la desafectació i la cessió gratuïta de la titularitat del Poliesportiu sa Pedrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple ordinari del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de dia 31 de març de 2023, va aprovar la següent proposta d'acord:

«.../…

Primer. Aprovar inicialment la desafectació del Poliesportiu sa Pedrera, situat a Can Coix al terme municipal de Sant Antoni de Portmany.

Segon. Aprovar inicialment la cessió gratuïta de la titularitat del terreny de 5.200 m2 situat a Can Coix, terme municipal de Sant Antoni de Portmany, i del poliesportiu cobert, construït sobre el mateix terreny, anomenat Poliesportiu sa Pedrera, inscrits al Registre de la propietat núm. 4 d'Eivissa, al tom 2005, llibre 381, foli 201, inscripció 1a i 2ª , número de finca 22017 (referència cadastral 07046A003002410001YH), a favor de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per destinar-lo a instal·lació esportiva. En el cas de no destinar el Poliesportiu cedit a aquesta finalitat es considerarà resolta la cessió i el bé cedit revertirà al Consell Insular d'Eivissa, de conformitat amb l'establert a l'article 111 del REBEL.

Tercer. Publicar l'acord adoptat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Quart. Sotmetre l'expedient aprovat inicialment, tant per a la desafectació com per a la cessió gratuïta, a exposició pública per un termini comú d'un mes a comptar des del dia següent a la seua publicació en el BOIB. Durant aquest termini els interessats podran presentar-hi al·legacions. Si es presenten al·legacions durant el tràmit d'exposició pública, una vegada estudiades i resoltes, se sotmetrà l'expedient a l'aprovació definitiva del Ple i posterior publicació al BOIB. Si no es presenta cap al·legació, l'acord inicialment adoptat pel Ple s'ha d'entendre definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés.

Cinquè. Comunicar a l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany l'aprovació inicial, i si escau, l'aprovació definitiva de la cessió gratuïta de la titularitat del Poliesportiu sa Pedrera.

Sisè. Donar compte de la cessió a l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

.../...».

En conseqüència, d'acord amb l'apartat quart de l'acord se sotmet a exposició pública l'expedient aprovat inicialment, per a la desafectació i la cessió gratuïta de la titularitat del Poliesportiu sa Pedrera descrit a l'apartat segon de l'acord, durant el termini d'un mes mitjançant la publicació del present edicte al BOIB, i al tauler d'anuncis i edictes electrònics de la seu electrònica, als efectes que totes les persones interessades puguin formular les al·legacions que tenguin per convenient, tot de conformitat amb l'establert als articles 8.2 i 110.1 del Reial decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de béns de les Entitats Locals. El termini d'un mes d'informació pública començarà a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci present al BOIB. Si es presenten al·legacions durant el tràmit d'exposició pública, una vegada estudiades i resoltes, se sotmetrà l'expedient a l'aprovació definitiva del Ple i posterior publicació al BOIB. Si no es presenta cap al·legació, l'acord inicialment adoptat pel Ple s'ha d'entendre definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement, tot fent avinent que l'expedient es pot consultar a les dependències del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, ubicades a la seu del Consell Insular d'Eivissa, ciutat d'Eivissa, a l'Avinguda d'Espanya, núm. 49, planta segona (en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres (excepte festius).

Eivissa, 13 d'abril de 2023 El cap de secció del Deparetament de Cultura, Educació i Patrimoni Jose Vicente Garibo Redolat