Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 251756
Departament de Planejament i Gestió Urbanística. GCI 06/03. Aprovació inicial modificació del Projecte d'Estatuts i Bases d'actuació corresponents al SUNP 32-01 Can Fontet

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

I06030123.ANU-cat

ÀREA MODEL DE CIUTAT, HABITATGE DIGNE I SOSTENIBILITAT

GERÈNCIA D´URBANISME

DEPARTAMENT DE PLANEJAMENT I GESTIÓ URBANÍSTICA

SERVEI JURÍDICOADMINISTRATIU DE GESTIÓ URBANÍSTICA

La Junta de Govern de Palma, en sessió que tingué lloc en data 29 de març de 2023, adoptà el següent acord:

" La Comissió de Govern Palma, en sessió celebrada el dia 30/12/2013, va aprovar la constitució de la Junta de Compensació corresponent al SUNP 32-01 Can Fontet, formalitzada mitjançant escriptura pública atorgada els dia 16/05/2013 davant notari de Palma Ciríaco Corral García amb el núm. 584 del seu protocol.

El 7-02-2023, la Junta de Compensació, ha sol.licitat la modificació de diversos articles dels estatuts i bases d'actuació aprovats, instant la seva tramitació. S'adjunta certificat dels acords adoptats en l'Assemblea General ordinària celebrada el 25-01-2022 on es varen aprovar les modificacions. Entre els acords adoptats consta la renovació dels càrrecs de la Junta i del secretari.

Els articles dels Estatuts que es modifiquen són els següents:

Art. 23 apartat primer: On diu: L'Assemblea general quedarà vàlidament constituïda en primera convocatòria quan concorrin per sí o per representació membres de la Junta que representin al menys els dos tercis de les quotes. En segona convocatòria, que es celebrarà en el mateix lloc, una hora més tard que la fitxada en primera convocatòria... a de dir: trenta minuts més tard.

Art 27. On diu: El Consell Rector estarà compost per cinc membres a saber: un President, un Secretari i dos vocals designats pels membres de la Junta, un dels quals serà elegit només pels membres de la Junta que no hi hagin intervingut en el nomenament dels tres restants membres del Consell Rector. I un Conseller vocal designat per l'Ajuntament de Palma, a de dir: per sis membres a saber: un President, un Secretari i tres vocals... I un Conseller vocal designat per l'Ajuntament de Palma.   

S'afegeix a l'actual redacció de l'art. 33 (figura del Secretari) el següent apartat: Podrà recaure en un membre del Consell o de la Junta o tercera persona i tendrà remuneració aprovada en el Consell Rector.

Per tot això, de conformitat amb els art. 24 al 30, i 67 al 70, del Reglament de Gestió Urbanística, l'art. 127.1.d) de la Llei 7/1985, de 2 d´abril, Reguladora de las Bases de Règim Local, i els arts. 172 i 175 del Reglament d´Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitat Locals, el TAG que subscriu considera que pot elevar-se a la Junta de Govern de Palma la següent proposta de resolució per que adopti el següent

 

ACORD

1r.- Aprovar inicialment la modificació del Projecte d'Estatuts i Bases d'actuació corresponents al SUNP 32-01 Can Fontet, del vigent Pla General d'Ordenació Urbana, presentat per Eva velasco Rico en qualitat de secretària de la Junta de Compensació.

2. Sotmetre aquest acord a informació pública per un termini d'un mes, mitjançant el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el que disposa l'article 213.5 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'Ordenació i Us del sòl de les Illes Balears. Així mateix s'haurà de publicar en la direcció o en el punt d'accés electrònic corresponent, on s'insertarà el seu contingut íntegre.

3r.- Notificar el present acord, a la Junta de Compensació. ”

 

En compliment de l´article 83 de la Llei 12/2017 de 29 de desembre d´Urbanisme de les Illes Balears; el 245 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d´Ordenació i ús del sòl per l´Illa de Mallorca (BOIB 66 DE 30-04-15); el 70.2 de la Llei 7/85, de 2 d´abril, reguladora de les bases del règim local, modificada per la Llei 11/99, de 21 d´abril, es publica, perquè se´n prengui general coneixement i als efectes pertinents.

Podeu presentar els vostres escrits a l'Ajuntament en els Registres Generals (UIAP) següents:

OAC Cort: Plaza Santa Eulalia, 9, bxos

OAC Sant Ferran: Av. St Ferran (Edif. Policia Local)

OAC l´Escorxador: C/ Emperadriu Eugènia, 6

OAC l´Arenal: Av. Amèrica, 11 (s'Arenal)

OAC Avingudes:Av. Gabriel Alomar, 18(Ed. Avingudes)

OAC Son Ferriol: Av. Cid, 8 (Son Ferriol

OAC St. Agustí: C/ Margaluz, 30 (St. Agustí)

OAC Pere Garau: Pere Llobera, 9, baixos

 

Palma, (signat electrònicament: 12 d´abril de 2023)

El cap del Departament de Planejament i Gestió Urbanística p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26 de febrer de 2014 publicat al BOIB 30 de 04/03/2014 Jaume Horrach Font