Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 250365
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de març de 2023 per la qual es resol, en segona convocatòria, la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de feina de cap d’equip d’Admissió de l’Equip d’Atenció Primària de la zona bàsica de Salut de Platja de Palma de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de l’Àrea de Salut de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El dia 1 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 156 la Resolució del director gerent d'Atenció Primària del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de novembre de 2022 per la qual es convoca, en segona convocatòria, el procediment per a proveir, pel sistema de concurs, del lloc de feina de cap d'equip d'Admissió del Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut de Platja de Palma de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de l'Àrea de Salut de Mallorca. 

2.- El dia 17 de març de 2023 es publica en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) l'Acord de la Comissió de Valoració adoptat en la sessió del dia 10 de març de 2023 mitjançant el qual:

- Es declara que han presentat sol·licitud de participació en la convocatòria dues persones aspirants.

- Es declara que la senyora Susana Marí Jiménez compleix tots els requisits exigits en la convocatòria, pel que s'admet provisionalment la seva participació.

- Es declara que la senyora María José Martínez Pacheco no compleix tots els requisits exigits en la convocatòria (li manca el requisit de ser membre de l'EAP de la ZBS Platja de Palma), pel que s'exclou provisionalment la seva participació.

- S'atorga un termini de 3 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent al de la publicació, per a presentar reclamacions o esmenar defectes.

- I es declara que, finalitzat aquest termini sense que es presentin reclamacions o s'esmenin defectes, s'eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses en la convocatòria i, en aquest cas, no s'efectua la valoració de mèrits de la única candidata admesa i es proposa que se li adjudiqui directament el lloc convocat, en aplicació del paràgraf tercer del punt 7.5 de l' Acord del Consell de Govern de 30 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 i del punt 5.7 de la convocatòria

3. Una vegada finalitzat aquest termini, comprovat que no s'ha presentat cap reclamació ni s'ha esmenat cap defecte contra l'Acord de la Comissió de Valoració esmentat en el punt anterior, i elevada a definitiva la llista de persones admeses i excloses a participar en la convocatòria, s'adjudica directament el lloc convocat a la senyora Susana Marí Jiménez, única candidata admesa.

4. Atesa la condició de personal estatutari temporal interí d'aquesta candidata, la designació és per un període d'un any.

Fonaments de dret

1. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut (BOE núm. 301, de 17 de desembre de 2003).

2. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social (BOE núm. 8, de 9 de gener de 1999).

3. La disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (BOIB núm. 46, de 12 d'abril de 2016).

4. L'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de treball del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022).

5. L'article 30.3 del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'ens públic Servei de Salut de les Illes Balears, que estableix que “sota la dependència del director de Zona, l'Equip d'Atenció Primària comptarà amb un responsable d'infermeria (…) i amb un responsable d'Admissió, que s'encarregarà de dirigir i coordinar les activitats del personal administratiu integrat en l'equip, tots dos designats d'acord amb el sistema general de provisió de llocs de treball entre els membres de l'equip”.

Per tot això dicto la següent

Resolució

1.- Donar conformitat a la proposta d'adjudicació de la Comissió de Valoració, publicada el 17 de març de 2023.

2.- Adjudicar, per un període d'un any, el lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut de Platja de Palma a la senyora Susana Marí Jiménez, amb DNI núm. ***3473*A.

3.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears y en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es)

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears dins el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 28 de març de 2023)

El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca Miquel Caldentey Tous