Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 249889
Correcció d'un error detectat a la Resolució de la directora gerent de l’IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball Director/a de Desenvolupament de la Producció agrària (L02590003), adscrit a la Direcció de Desenvolupament de la Producció agrària de l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), publicada al BOIB núm. 43 de 6 d’abril de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la directora gerent de IRFAP de 3 d'abril de 2023, es varen aprovar les bases específiques que havien de regir el procediment de proveïment per concurs de mèrits (trasllat) del lloc de treball Director/a de Desenvolupament de la Producció agrària (L02590003), adscrit a la Direcció de Desenvolupament de la Producció agrària de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP).

2. A l'apartat 2 del punt sisè de la convocatòria indicada al punt precedent s'establia, de forma errònia, el següent termini : “Les persones excloses disposaran d'un termini de cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

3. El termini que ha de recollir l'aparta 2 del punt sisè és el següent: “Les persones excloses disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

4. Advertida l'errada material a l'apartat  2 del punt sisè de la Resolució de la directora gerent de l'IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball Director/a de Desenvolupament de la Producció agrària (L02590003), adscrit a la Direcció de Desenvolupament de la Producció agrària de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), publicada al BOIB núm. 43 de 6 d'abril de 2023.) , correspon corregir-la.

Fonaments de dret

1.  L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això es dicta la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat a la Resolució de la directora gerent de l'IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball Director/a de Desenvolupament de la Producció agrària (L02590003), adscrit a la Direcció de Desenvolupament de la Producció agrària de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), publicada al BOIB núm. 43 de 6 d'abril de 2023.segons la forma que s'indica a continuació:

On diu:

“2. Les persones excloses disposaran d'un termini de cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

Ha de dir:

“2. Les persones excloses disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

 

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma,  12 d'abril de 2023

La directora gerent de l'IRFAP Georgina Brunet i Ródenas