Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 249745
Correcció d'un error detectat a la Resolució de la directora gerent de l’IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball de Coordinador/a de comptabilitat (L02610003), adscrit a la Direcció de Serveis Corporatius de l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP) publicada al BOIB núm. 43 de 6 d’abril de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la directora gerent de IRFAP de 3 d'aril de 2023, es varen aprovar les bases específiques que havien de regir el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball (trasllat) de Coordinador/a de comptabilitat (L02610003), adscrit a la Direcció de Serveis Corporatius de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP).

2. A l'apartat 2 del punt sisè de la convocatòria indicada al punt precedent s'establia, de forma errònia, el següent termini : “Les persones excloses disposaran d'un termini de cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

3. El termini que ha de recollir l'apartat 2 del punt sisè és el següent: “Les persones excloses disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

4. Advertida l'errada material a l'apartat  2 del punt sisè de la Resolució de la directora gerent de l'IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de treball de Coordinador/a de comptabilitat (L02610003), adscrit a la Direcció de Serveis Corporatius de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), publicada al BOIB núm. 43 de 6 d'abril de 2023.) , correspon corregir-la.

Fonaments de dret

1.  L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això es dicta la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat a la Resolució de la directora gerent de l'IRFAP per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del lloc de Coordinador/a de comptabilitat (L02610003), adscrit a la Direcció de Serveis Corporatius de l'Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), publicada al BOIB núm. 43 de 6 d'abril de 2023, segons la forma que s'indica a continuació:

On diu:

“2. Les persones excloses disposaran d'un termini de cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

Ha de dir:

“2. Les persones excloses disposaran d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació per a formular observacions o reclamacions, o per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius.”.

 

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma,  12 d'abril de 2023

La directora gerent de l'IRFAP Georgina Brunet i Ródenas