Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 249645
Resolució de la directora general de Personal Docent de 5 d’abril de 2023 per la qual es rectifiquen les errades advertides en la Resolució de la directora general de Personal Docent d’1 de febrer de 2023 per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes, de professors de música i arts escèniques i de mestres a les Illes Balears, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de 7 de febrer de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 1 de febrer de 2023, la directora general de Personal Docent va dictar la Resolució per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de mestres a les Illes Balears, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de 7 de febrer de 2023.

Posteriorment a la publicació de la Resolució d'1 de febrer de 2023 s'han advertit unes errades per omissió i per transcripció, les quals es procedeix a corregir, de conformitat amb l'establert a l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, mitjançant la present Resolució.

Resolució

Primer. Modificar la base 7.2.2 de l'annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 esmentada, en el sentit d'incorporar les ordres que es relacionen a continuació:

  • L'Ordre ECD/2606/2003, de 28 de juliol, per la qual s'aproven els temaris que han de regir en els procediments d'ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat per a les especialitats de català i gallec de professors d'escoles oficials d'idiomes (BOE núm. 228, de 23 de setembre).
  • L'Ordre ECD/1753/2015, de 25 d'agost, per la qual s'aproven els temaris que han de regir en els procediments d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats en el cos de professors de música i arts escèniques en les especialitats vinculades als ensenyaments de música i de dansa (BOE núm. 206, de 28 d'agost).

Segon. Modificar l'apartat de "Formació professional" dels ENSENYAMENTS DE RÈGIM GENERAL de l'annex 5 de la Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 esmentada, en el sentit d'incorporar la normativa sobre ordenació curricular que es relaciona a continuació:

Edificació i Obra Civil (EOC)

Construcció (EOC21)

  • Reial decret 1575/2011, de 4 de novembre, pel qual s'estableix el títol de tècnic en Construcció i es fixen els ensenyaments mínims (BOE núm. 299, de 13 de desembre). Correcció d'errors (BOE núm. 40, de 16 de febrer de 2012).
  • Ordre ECD/100/2013, de 23 de gener, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en Construcció (BOE núm. 28, d'1 de febrer).

Obres d'interior, decoració i rehabilitació (EOC22)

  • Reial decret 1689/2011, de 18 de novembre, pel qual s'estableix el títol de tècnic en Obres d'interior, decoració i rehabilitació i es fixen els ensenyaments mínims (BOE núm. 302, de 16 de desembre).
  • Ordre ECD/77/2013, de 23 de gener, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en Obres d'interior, decoració i rehabilitació (BOE núm. 27, de 31 de gener).

Projectes d'edificació (EOC31)

  • Reial decret 690/2010, de 20 de maig, pel qual s'estableix el títol de tècnic superior en Projectes d'edificació i es fixen els seus ensenyaments mínims (BOE núm. 143, de 12 de juny).
  • Ordre EDU/2889/2010, de 2 de novembre, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en Projectes d'edificació (BOE núm. 273, d'11 de novembre).

Projectes d'obra civil (EOC32)

  • Reial decret 386/2011, de 18 de març, pel qual s'estableix el títol de tècnic superior en Projectes d'obra civil i es fixen els ensenyaments mínims (BOE núm. 89, de 14 d'abril).
  • Ordre EDU/1546/2011, d'1 de juny, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en Projectes d'obra civil (BOE núm. 137, de 9 de juny).

Tercer. Corregir l'errada de transcripció advertida en la redacció de les característiques de la part pràctica de l'especialitat 590017 Educació Física, de l'annex 6 de la Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 esmentada.

On diu:

La prova pràctica consistirà en el disseny i exposició d'una sessió d'educació física a partir d'un estàndard d'aprenentatge de l'especialitat, triat entre dos, trets a l'atzar per l'aspirant. Aquest ha de demostrar les seves habilitats de planificació de la sessió, d'organització de les activitats, d'aprofitament de l'espai, de gestió del material i el domini de les habilitats tècniques i la formació científica corresponents a l'especialitat.

Ha de dir:

La prova pràctica consistirà en el disseny i exposició d'una sessió d'educació física a partir d'un criteri d'avaluació de l'especialitat dels currículums vigents a cada curs d'ESO i Batxillerat, triat entre dos, trets a l'atzar per l'aspirant. Aquest ha de demostrar les seves habilitats de planificació de la sessió, d'organització de les activitats, d'aprofitament de l'espai, de gestió del material i el domini de les habilitats tècniques i la formació científica corresponents a l'especialitat.

Quart. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (12 d'abril de 2023)

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez Per delegació del conseller d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 41, de 25/03/2021)