Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 218893
Nomenament Policia Local en Pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent pública la Resolució municipal transcrita seguidament:

<<Decret de Batlia

Antecedents

1. En data 11 d'agost de 2022 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 106 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local.

2. En data 9 de setembre de 2022 es va dictar Decret de Batlia de Delegació de competències de la Batlessa de l'Ajuntament de Campanet a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a través de l'EBAP, de la gestió del procés selectiu de la categoria de policia local del cos de la policia local, el qual fou publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 120 de data 13 de setembre de 2022.

3. En data 23 de febrer de 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 24 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública per la qual la qual s'aprova la relació de persones aspirants que han superat del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera.

L'esmentada resolució preveu que la llista definitiva d'aspirants aprovats del procés selectiu sigui elevada al Batle o Batlessa de cada ajuntament participant, per tant que siguin nomenats funcionaris en pràctiques.

Atès l'anterior i en l'exercici de les atribucions conferides per l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals, el Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears; la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears així com la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos:

HE RESOLT:

1.-Nomenar el Sr. Daniel Vilches Molina (****6504*) com a policia local funcionari en pràctiques de l'Ajuntament de Campanet amb efectes de dia 2 de març de 2023.

2.-Publicar la present Resolució als efectes oportuns..

En Campanet, a data de la signatura electrònica

sgt.: la batlessa en funcions, Maria Gual Rigo>>

Campanet, 29 de març de 2023

El secretari Carlos A. Llorente Sánchez