Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 218438
Aprovació ordenança reguladora del preu públic per l'ús de les instal·lacions del "Centre Lloseta Emprèn"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic pel general coneixement que la Junta de Govern de l'Ajuntament per delegació del Plenari, en la sessió ordinària celebrada en data 24-03-2023, va aprovar l'ordenança reguladora del preu públic per l'ús de les instal·lacions del Centre Lloseta Emprèn de l'ajuntament de Lloseta. Segons preveu l'article 49 Llei 7/1985, de 2 d'abril, el text íntegre de la ordenança es publicarà en el BOIB i serà d'aplicació a partir del dia següent de la seva publicació en el BOIB.

 

Lloseta, (signat electrònicament: 28 de març de 2023)

El batlle José María Muñoz Pérez

 

REGULACIÓ DEL PREU PÚBLIC PER L'ÚS DE LES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE LLOSETA EMPRÈN

Article 1. Naturalesa, objecte i fonament.

1. De conformitat amb el que preveu l'article 127 en relació amb l'article 41 ambdós del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, text refós de la llei reguladora de les hisendes locals (endavant, TRLHL), l'Ajuntament de Lloseta estableix el preu públic per l'ús de les instal·lacions del Centre Lloseta Emprèn, que és regulada mitjançant el present acord de regulació.

2. L'objecte d'aquest preu públic és el foment de l'autoocupació al municipi de Lloseta, per això es vol oferir els serveis de la utilització d'un centre de treball i també un servei d'assessorament pels autònoms/es o empresaris/es que ho sol·licitin prèviament.

Article 2. Fet imposable

El fet imposable està constituït per la utilització de l'espai i dels serveis que ofereix l'espai del Centre Lloseta Emprèn d'acord amb l'Ordenança municipal d'ús de les instal·lacions del Centre Lloseta Emprèn d'aquesta corporació.

Article 3. Subjecte passiu.

Estan obligats al pagament del preu públic els qui es beneficiïn de les instal·lacions del Centre Lloseta Emprèn. L'article 3 de l'Ordenança municipal d'ús de les instal·lacions del Centre Lloseta Emprèn enumera un llistat de les persones que poden ser usuàries d'aquest servei.

Article 4. Quantia del preu públic.

La quantia del preu públic serà de 41,00 euros mensuals d'acord amb l'informe econòmic adjuntat a l'expedient 39/2021.

Article 5. Supòsits no subjecció.

No estaran subjectes al pagament del preu públic les Administracions i entitats públiques així com s'enumeren a l'article 2.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, que accedeixin o facin ús d'aquest servei.

Article 6. Normes de gestió.

El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i mitjançant transferència al compte bancari, el pagament s'haurà de realitzar pel subjecte passiu els cinc primers dies de cada mes natural.

Quan per causes no imputables a l'obligat el servei no es presti, procedirà la devolució de l'import corresponent, conforme a l'establert en l'article 26.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

Article 7. Legislació aplicable.

En tot el no previst en la present Ordenança s'estarà al que es disposa en el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret 2/2004, de 5 de març, la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, la Llei 58/2003, de 17 de desembre General Tributària, la Llei 8/1989, de 13 d'abril de Taxes i Preus Públics, així com l'Ordenança fiscal general aprovada per aquest Ajuntament.