Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 216606
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es designen els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de data 16 de setembre de 2022 es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122/2022, de 17 de setembre).

2. D'acord amb la base 19.1, sobre composició de l'òrgan de selecció, s'ha de constituir un tribunal per cada grup professional.

Els tribunals s'han d'ajustar, pel que fa a al constitució i la composició, al que estableix en l'article 27.3 del 5è Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en tot allò que no contradigui el que estableix la lletra a) de l'article 9 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny.

Supletòriament es poden aplicar les previsions contingudes en el Decret 27/1994, d'11 de març.

3. D'acord amb la base 19.2 d'aquesta convocatòria sobre nomenament dels membres dels tribunals, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha de nomenar els tribunals encarregats de la selecció, els quals tenen la consideració d'òrgans dependents de la seva autoritat i el nomenament dels membres dels tribunals s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears un cop finalitzat el període de presentació d'instàncies.

4. Endemés, d'acord amb la base 19.1.2, els tribunals han d'estar constituïts, com a mínim, per tres membres titulars, amb el mateix nombre de suplents. S'ha de constituir un tribunal per cada grup del prevists en l'article 15 del Conveni col·lectiu.

Tots els membres dels tribunals han de posseir una titulació acadèmica d'igual o de superior nivell que l'exigit als aspirants per a l'ingrés.

5. La base 19.1.3 disposa que la determinació de la composició dels tribunals s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

a) El president sirà designat lliurement per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

b) Els vocals han de ser nomenats per sorteig entre el personal laboral en situació de servei actiu a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que pertanyin al grup de què es tracti. El sorteig es farà amb la participació del Comitè Intercentres.

c) La secretaria correspondrà a la persona designada per votació del tribunal entre les persones designades com a vocals.

La composició dels òrgans de selecció s'ha d'ajustar, llevat de raons fonamentades i objectives, degudament motivades, al criteri de paritat entre homes i dones, amb capacitació, competència i preparació adequades. S'entén per representació equilibrada la presència de dones i homes de manera que cap sexe no superi el 60% del conjunt de persones a què es refereix ni sigui inferior al 40%.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Designar els Tribunals Qualificadors d'aquest procés selectiu, i nomenar els seus membres en els termes que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un demanda davant el Jutjat del Social en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

(Signat electrònicament: 27 de març de 2023) La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

ANNEX Tribunals Qualificadors de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Els tribunals qualificadors del concurs extraordinari de mèrits del procès excepcional d'estabilització de l'Administració de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de les categories de Tècnic especialista de manteniment (grup C, nivell 4), d'Auxiliar tècnic educatiu; Cuiner de primera; Oficial primera manteniment i conservació d'edificis i instal·lacions (grup D, nivell 5); d'Ajudant de cuina, Oficial de segona de manteniment i conservació d'edificis i d'instal·lacions, i vigilant de seguretat (grup D, nivell 6); de Peó especialitzat i Socorrista (grup E nivell 7) i de Peó, Netejador i Mosso de suport (grup E nivell 8), estan composts per les persones següents:

1. Tribunal de la categoria de Tècnic especialista de manteniment (Grup C, nivell 4)

President/a: Godoy Moya, Alejandro

Suplent/a: Plata Buades, Antonio

 

Vocal 1 titular: Aceituno Gómez, Pedro Pablo

Suplent/a: Gallástegui Alemany, Felipe José

 

Vocal 2 titular: Adrover Vidal, Margarita María

Suplent/a: García Roig, Maria Eugènia

2. Tribunal de les categories d'Auxiliar tècnic educatiu; Cuiner de primera; Oficial primera manteniment i conservació d'edificis i instal·lacions (Grup D, nivell 5) i d'Ajudant de cuina, Oficial de segona de manteniment i conservació d'edificis i d'instal·lacions, i vigilant de seguretat (grup D, nivell 6)

President/a: Sampol Morell, Francisca

Suplent/a: Oliver Fonseca, Elora

 

Vocal 1 titular: Rojo Viver, Antonia

Suplent: Tarancón López, Raquel

 

Vocal 2 titular: Aguado Ventas, Jesús

Suplent: Carrasco Gil, Julián

3. Tribunal de les categories de Peó especialitzat i Socorrista (Grup E, nivell 7) i de Peó, Netejador i Mosso de suport (grup E, nivell 8)

President/a: Solivellas Aguilo, Miquel

Suplent/a: Plata Buades, Antonio

 

Vocal 1 titular: Torrens Marqués, Gabriel

Suplent: Alorda Mulet, Matías

 

Vocal 2 titular: Torres Pérez, Emilia

Suplent: Vidal Rotger, Magdalena