Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 213496
Rectificació de les bases específiques de per a la selecció i provisió definitiva d’una plaça d’agent de medi ambient del Consell Insular d’Eivissa, pel sistema de concurs oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 17 de març de 2023, es va acordar:

PRIMER. APROVAR la rectificació de les bases específiques per a la selecció i provisió definitiva d'una plaça d'agent de medi ambient, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, per torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, aprovades en reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 23 de desembre de 2022, publicades en el BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022 en el sentit expressat en el punt 2 dels fonaments de dret:

On diu:

ANNEX III VALORACIÓ MÈRITS

(...)

e) Experiència professional. La puntuació màxima serà de 22 punts.

1. Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a qualsevol administració com a personal funcionari o personal laboral en la mateixa categoria que es convoca: 0,15 punts/mes.

2. Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a qualsevol administració com a personal funcionari o personal laboral en qualsevol categoria del subgrup immediatament superior, que siguin de naturalesa o de contingut tècnic relacionat amb la categoria que es convoca: 0,10 punts/mes.

3. Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a qualsevol administració com a personal funcionari o personal laboral en qualsevol categoria del subgrup immediatament inferior, o, en el cas que no n'hi hagués, del grup immediatament inferior que siguin de naturalesa o de contingut tècnic relacionat amb la categoria que es convoca: 0,09 punts/mes.

(...)

Ha de dir:

ANNEX III VALORACIÓ MÈRITS

(...)

e) Experiència professional. La puntuació màxima serà de 22 punts.

1. Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a l'administració local, en qualitat de personal funcionari o personal laboral, en la mateixa categoria que es convoca: 0,15 punts/mes.

2. Per cada mes de serveis efectius prestats i reconeguts a l'Administració Pública Autonòmica o Estatal com a personal funcionari o personal laboral, en la mateixa categoria que es convoca: 0,10 punts/mes.

3. Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a qualsevol administració com a personal funcionari o personal laboral en qualsevol categoria del subgrup immediatament superior, que siguin de naturalesa o de contingut tècnic relacionat amb la categoria que es convoca: 0,09 punts/mes.

(...)"

SEGON. PUBLICAR aquesta rectificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 22 de març de 2023

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López