Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 213245
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual se sotmet a informació pública el Projecte d’Ordre de modificació de l’Ordre del conseller de Treball i Formació de 4 de maig de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de treball i formació, que va ser modificada per l’Ordre de la consellera de Treball i Formació de 16 de juliol de 2008

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 9 de març de 2023 la directora general de Treball i Salut Laboral va emetre informe justificatiu sobre la necessitat de modificar l'Ordre del conseller de Treball i Formació de 4 de maig de 2005, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de treball i formació, que va ser modificada per Ordre de la consellera de Treball i Formació de 16 de juliol de 2008, per tal d'incloure la negociació col·lectiva i el diàleg social entre les activitats que poden ser objecte d'ajuts en matèria de treball i formació.

2. Mitjançant resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, de 10 de març de 2023, es va ordenar l'inici del procediment i la tramitació de l'esmentada Ordre de bases, i es va designar a la Direcció General de Treball i Salut Laboral com a òrgan responsable d'aquest procediment.

Fonaments de dret

1. L'article 58.2 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

2. L'article 133 de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Sotmetre el Projecte d'Ordre de modificació de l'Ordre del conseller de Treball i Formació de 4 de maig de 2005, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de treball i formació, que va ser modificada per Ordre de la consellera de Treball i Formació de 16 de juliol de 2008, a informació pública i posar-lo a disposició de la ciutadania a la Direcció General de Treball i Salut Laboral, a la web de participació ciutadana del Govern (https://participacióciutadana.caib.es) i a l'enllaç següent de la Direcció General de Participació, Transparència i Bon Govern:

https://intranet.caib.es/sites/M170613081930629/ca/n/ordre_del_conseller_de_model_econamic_turisme_i_treball_per_la_qual_es_modifica_lordre_del_conseller_de_treball_i_formacia_de_4_de_maig_de_2005_per_la_qual_sestableixen_les_bases_reguladores_de_les_subvencions_en_mataria_de_treball_i_formacia/

2. Fixar el termini d'audiència en deu dies hàbils des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Habilitar la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat «Participació en l'elaboració de normativa» de la pàgina web del Portal de Participació Ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears, dins el termini que s'estableix a l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2.f de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa, s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

 

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a data de la signatura electrònica:(24 de març de 2023)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball Iago Negueruela Vázquez