Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 211713
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l’any 2023, i es modifica la resolució esmentada

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 6 de desembre del 2022 es va publicar al BOIB núm. 158 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023. Aquesta ajuda es va comunicar degudament a la Comissió Europea, que li va assignar el núm. SA 104869.

Posteriorment, la resolució esmentada va ser modificada per la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 12 de gener de 2023, publicada al BOIB núm. 12, de 26 de gener de 2023, la qual es va comunicar a la Comissió Europea, que li va assignar el número SA 105366.

La convocatòria assenyalada destina, a l'apartat segon, un import màxim de sis-cents mil euros (600.000,00€), a càrrec dels pressupostos del FOGAIBA, quantia que es pot incrementar amb crèdits que es poden destinar a aquesta finalitat.

Atès que aquesta línia d'ajuts està en procés de tramitació i que la demanda d'ajuts per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023 s'ha incrementat respecte del que es preveia inicialment i atenent la disponibilitat pressupostària, es considera convenient incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

S'incrementa en cent cinc mil euros (105.000,00€) el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023, publicada al BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022, amb la qual cosa queda destinat per a aquesta línia d'ajudes un crèdit final de set-cents cinc mil euros (705.000,00€).

Segon

Es modifica l'apartat segon de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023, publicada al BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022, en el sentit següent:

«Per a aquesta convocatòria es destina un import màxim de set-cents cinc mil euros (705.000,00€), a càrrec dels pressupostos del FOGAIBA.

Aquesta quantia es pot incrementar amb crèdits que es poden destinar a aquesta finalitat.»

Tercer

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 24 de març de 2023

La presidente del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño)