Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 205328
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen les places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d’infermeria del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat per mitjà de la Resolució de 14 de juliol de 2021 (BOIB núm. 101, de 29 de juliol de 2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de juliol de 2021 (BOIB núm. 101, de 29 de juliol de 2021; correcció d'errors al BOIB núm. 152, de 4 de novembre de 2021 i BOIB núm. 170, de 11 de desembre de 2021), es va convocar el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de gener de 2023 (Publicació al portal web www.ibsalut.es i a la seu electrònica del Govern de les Illes Balears) es va aprovar la llista de persones candidates que havien superat el procés selectiu i es va donar un termini de vint dies hàbils per a presentar la documentació que es va relacionar.

3. Un cop finalitzat aquest termini i revisada i conformada la documentació presentada, és procedent aprovar la resolució per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen les places a les persones candidates aprovades que han acreditat documentalment que compleixen els requixists exigits a la convocatòria.

4. Les persones següents no han presentat la documentació adient o varen presentar un escrit de renúncia als drets obtinguts per la seva participació en aquest procés: Amer Bennassar, Catalina; Badía Costa, Sofía; Clemente Gamao, M.ª Teresa; Cuerda Cañaveras, Antonia; Ferral Vaquero, Natividad (llista complementària); Gómez Romero, Rosa Ana; Isern Vidal, Catalina; Martínez Monteagudo, Pilar; Mateu Comas, Margarita; Munar Coll, Lucía María; Riu González, Manela; Roig Vidal, Eva María; Ruiz Triviño, Isabel (llista complementària); Sánchez García, Rafaela; Sánchez Lucena, María del Mar; Suboch Shadura, Alina; Trujillo Tejerina, Ruth.

5. Diversos aspirants que han superat el concurs oposició han sol·licitat ajornament del seu nomenament com a personal estatutari fix, ateses les circumstàncies d'impossibilitat degudament acreditades en les quals es troben, en base al punt 14.3 de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de juliol de 2021 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. El Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial Decret legislatiu, de 30 d'octubre.

3. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social – vigent amb rang reglamentari i sense caràcter bàsic en virtut de la disposició transitòria sisena de la Llei 55/2003.

4. El Decret 8/2018, de 23 de març, pel qual es regula la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

5. La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de juliol de 2021 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoría de tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears. 

6. L'article 72.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que “d'acord amb el principi de simplificació administrativa, s'han d'acordar en un sol acte tots els tràmits que, per la seva naturalesa, admetin un impuls simultani i no sigui obligat el seu compliment successiu”.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar personal estatutari fix de la categoria de tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears a les persones que figuren en l'annex 1 d'aquesta resolució.

2. Adjudicar els llocs de feina, d'acord amb el que s'indica en l'annex 2, a les persones candidates que han superat les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna -inclosa la reserva per a persones amb discapacitat-, en la categoria tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la petició efectuada pels candidats i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

3. Determinar que la presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i recordar que perden el dret a prendre possessió de la plaça les persones que no s'incorporin a la seva destinació en aquest termini, excepte en els casos d'impossibilitat acreditada i apreciada per l'òrgan convocant.

4. Establir que, abans de prendre possessió de la plaça, cada adjudicatari ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni du a terme cap activitat de les que comprèn l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme alguna activitat privada —incloses les de caràcter professional— té l'obligació de declarar-ho en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de la presa de possessió a fi que l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

5. Recordar que, d'acord amb la base 14.6 de la convocatòria el personal que hagi obtingut una destinació definitiva no podrà participar en els concursos de provisió de places durant un termini mínim d'un any comptador des del dia en què prengui possessió de la plaça bàsica.

6. Ajornar el nomenament de personal estatutari fix d'aquelles persones que han superat el concurs oposició, però es troben incurses en circumstàncies d'impossibilitat degudament acreditades.

7. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

(Signat electrònicament: 23 de març de 2023)

La directora de Gestió i Pressuposts Per delegació de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (BOIB núm. 31, de 04/03/2021) Per suplència del director general (BOIB núm. 62, de 29/4/2006) (Maria del Mar Rosselló Amengual)

 

ANNEX 1

Llista de nomenaments de personal estatutari fix de la categoria tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliar d'infermeria

Núm. doc. Id.

Llinatges, nom

****0171*

Abrines Ortega , Francisca Maria

****2678*

Adzet Torras , Laida

****7283*

Agudo Lopez , Maria Ascension

****2450*

Alba Jorda , Alejandra

****3590*

Albert Moral , Adelaida Maria

****3227*

Alcala Fernandez , Lidia

****8191*

Alcala Gomez , Carolina

****9410*

Alemany Fornes , Maria Lorena

****0173*

Alfonso Parra , Maria Jose

****5986*

Alija Simon , Yonatan

****6263*

Alles Tovar , Juana

****3947*

Almendro Rullan , Maria Magdalena

****0575*

Almodovar Rodriguez , Maria Clara

****8843*

Alonso Moreira , Maria Consuelo

****9167*

Aloy Sastre , Juana Maria

****3773*

Amengual Alcover , Magdalena

****2650*

Amengual Martinez , Catalina

****4465*

Amengual Roig , Monica

****7344*

Anglada Aviles , Juana

****9776*

Anglada Villalonga , Susana Margarita

****0092*

Antich Valens , Bernat

****9385*

Aparisi Alfaro , Maria de Las Nieves

****7985*

Arco Ruiz , Maria Cruz

****0019*

Arcos Monzon , Yolanda

****7551*

Arias Ruiz , Guadalupe

****5708*

Arnau Torres , Catalina Maria

****9109*

Arriaza Sobrino , Carmen

****6437*

Artigues Matas , Marta

****2512*

Atienza Ballester , Maria Dolores

****8765*

Babler Alonso , Ethel

****1041*

Baeza Gallardo , Carmen

****8665*

Baeza Gallardo , Encarnacion

****5353*

Balaguer Marti , Catalina

****7040*

Ballano Frau , Noelia Maria

****6115*

Barber Riudavets , Margarita

****8109*

Barcelo Ferrer , Magdalena

****9535*

Barcelo Lloret , Maria Jose

****4320*

Barcelo Mas , Catalina

****8895*

Barrera Trias , Maria

****7421*

Batuca Gonzalez , Inmaculada

****7923*

Bautista Giner , Jaime

****3529*

Bauza Bauza , Maria

****1975*

Bauza Fernandez , Irene

****9563*

Bauza Fernandez , Maria Angeles

****9424*

Bauza Salva , Maria Isabel

****9861*

Bauza Tomas , Pereta

****5967*

Beltran Gonzalez , Sara

****6834*

Beltran Oliver , Margarita

****8639*

Benito Portell , Aina Maria

****2302*

Bennasar Llado , Joana Maria

****7274*

Bennassar Gost , Antonia

****5635*

Bermejo Vachiano , Laura

****5254*

Bertaux Perez , Maria Dolores

****4199*

Biedma De la Villa , Marina

****7305*

Boned Gomez , Jefferson David

****6565*

Bonet Sabariego , Francisca

****3958*

Bonet Vanrell , Catalina Maria

****4757*

Bonilla Cruz , Marlen Victoria

****9774*

Bonnin Zamora , Cristina Magdalena

****8897*

Borras Coll , Antonia

****6272*

Borras Pons , Maria del Pilar

****2333*

Borrego Gil , Consuelo

****2015*

Bosch De Salort , Maria del Carmen

****0758*

Bosch Marin , Elvira

****6425*

Bournissent Frau , Monica del Carmen

****6919*

Briones Martinez , Rocio

****1139*

Brunet Galmes , Angela

****9809*

Brunet Garcia , Maria Isabel

****6155*

Buades Morell , Francisca Maria

****8058*

Caba Jorge , Saida Victoria

****0284*

Cabrera Garcia , Maria Vanesa

****8309*

Cabrera Lopez , Vanessa

****5385*

Cabrera Moreno , Encarnacion

****5539*

Caceres Rodriguez , Mª Evelia

****2152*

Calafat Martinez , Laura

****1088*

Caldentey Lliteras , Maria

****0340*

Calderon Triviño , Yolanda

****4676*

Calvin Trujillo , Catalina

****3625*

Calvo Ronda , Maria Angeles

****3668*

Campillo Gil , Andrea

****5234*

Cano Alvarez , Encarnacion

****6405*

Cano Juan , Carmen

****8743*

Canus Benejam , Ricardo

****4114*

Cañellas Colom , Maria

****1929*

Capo Femenia , Margarita

****8823*

Capo Serrano , Francisca Sofia

****3055*

Cardell Fluxa , Catalina

****0583*

Cardoso Marin , Patricia

****1797*

Carmona Bermudo , Maria Josefa

****6973*

Carnero Marquina , Maria del Pilar

****8009*

Carreras Llabres , Rosa Catalina

****8592*

Carretero Caldentey , Josue

****5632*

Castaño Canoves , Maria Jesus

****6650*

Castelo Sardinero , Cyntia Pilar

****1534*

Castrillo Calvo , Lara

****6110*

Castro Pozos , Maria Concepcion

****3577*

Catchot Fuxa , Beatriz

****5036*

Cayuela Bragulat , Nuria

****8146*

Cedron Camba , Daniel

****0310*

Cepero Rodriguez , Mercedes

****2356*

Chaves Garcia , Maria Isabel

****1526*

Ciejka , Elzbieta

****7819*

Cobos Dorado , Maria Jose

****8708*

Coll Pons , Margarita

****7546*

Comas Serra , Juana Maria

****3237*

Comino Arroyo , Maria Isabel

****5710*

Cornejo Gonzalez , David

****4233*

Correa Parets , Jaume

****3113*

Cota Riera , Cristal

****7650*

Covas Escobar , Maria Magdalena

****0907*

Coy Schoof , Silvia Graciela

****6078*

Cozar Armijo , Margarita

****2329*

Crespo Lopez , Maria Olga

****3833*

Cruz Ginel , Inmaculada

****9320*

Cruz Gutierrez , Maria del Mar

****8846*

Cruz Martinez , Josefa

****4528*

Cruz Troyano , Juana

****9529*

Cuadrado Rodriguez , Isabel

****3003*

Cuesta Fernandez , Marina

****6941*

Culla Torrens , Elisa Mercedes

****2019*

Darder Barcelo , Isabel

****0816*

De Dios Estades , Rafael

****9660*

De la Varga Rodriguez , Eutimia

****8840*

De Prada Herrera , Catalina Ana

****1266*

Del Moral Garcia , Juana Maria

****0665*

Delgado Santin , Jose Maria

****1539*

Devez Garcia , Irene

****8993*

Devez Garcia , Raquel

****7059*

Diamant Avila , Natalia

****2905*

Diaz Barragan , Yolanda

****5565*

Diaz Cava , Maria Luz

****0644*

Diaz Muñoz , Maria Dolores

****3291*

Dimitrova , Dimitrina Vasileva

****4082*

Diosa Cordoba , Yulli Yaneth

****3777*

Domenech Rotger , Maria Micaela

****7469*

Dorado Mari , Maria del Pilar

****8860*

Duran Crespi , Ana

****9047*

Duran Mesquida , Sonia

****0971*

Duro Vadell , Silvia

****2785*

Enguix Calatayud , Rita Carolina

****5160*

Ennaji Rachidi , Sabah

****3503*

Enseñat Bosch , Milagros

****6729*

Enseñat Sanchez de Alcazar , Maria Begoña

****9340*

Escalas Cañellas , Margarita

****2644*

Escandell Guasch , Cristina

****4364*

Escobar Muñoz , Sacramento

****9381*

Escudero Coll , Ester

****3309*

Espadas Ballester , Maria del Mar

****4962*

Espejo Martin , Vanesa

****9550*

Estarellas Dols , Coloma

****8131*

Estevez Vazquez , Lorena

****9961*

Febrer Lliteras , Francisca Maria

****2128*

Femenia Reynes , Margarita

****6387*

Fernandez Albertuz , Monica Carmen

****2838*

Fernandez Cejudo , Manuela del Rocio

****5884*

Fernandez Gomez , Maria Dolores

****7129*

Fernandez Gonzalez , Sandra

****5511*

Fernandez Lopez , Mar

****4359*

Fernandez Martin , Rosa Maria

****1488*

Fernandez Mendez , Maria Teresa

****1517*

Fernandez Nicolau , Maria Trinidad

****7581*

Fernandez Ortega , Luis Sebastian

****5642*

Fernandez Timoner , Maria Encarnacion

****8943*

Ferrer Gomez , Monica

****8765*

Ferrer Noguera , Jose Juan

****6693*

Ferrer Tur , Monica

****2583*

Ferriol Vich , Maria Francisca

****5503*

Figueredo Esteban , Maria Dolores

****6702*

Fiol Coll , Tani

****1569*

Fiol Rossello , Maria Antonia

****8492*

Flexas Maura , Eva Maria

****6780*

Flexas Maura , Margarita

****3841*

Flor Duran , Maria Inmaculada

****1444*

Flores Ramirez , Noemi

****6425*

Florit Saura , Marc

****6825*

Fonseca Gonzalez , Belinda

****3272*

Forteza Bonet , Angela

****5536*

Frau Alonso , Margarita

****0033*

Frau Perello , Catalina Maria

****5933*

Fuentefria Martinez , Sonia

****0286*

Fuentes Cabezuelo , Sonia

****1714*

Fuentes Gonzalez , Tania

****5660*

Fuertes Llamas , Encarnacion

****0076*

Fuster Orfila , Lluc

****2846*

Gago Campesino , Maria Asuncion

****0683*

Galan Esparcia , Patricia

****6232*

Galan Fernandez , Marina

****8955*

Galian Lombardo , Maria del Pilar

****8930*

Gallardo Beltran , Francisca

****8628*

Gallego Bueno , Eva

****8561*

Gallego Romero , Lucia

****1844*

Gallego Ronda , Lidia Isabel

****9672*

Galmes Miquel , Aina Maria

****1847*

Galoul Coll , Marina

****4416*

Gamero Rueda , Maria Jose

****7824*

Gaona Herrera , Raquel

****4665*

Garau Juan , Magdalena

****8623*

Garcia Antequera , Veronica

****5683*

Garcia Bosch , Maria Luisa

****0423*

Garcia Cabot , Maria-Antonia

****0929*

Garcia Carreras , Nuria

****2161*

Garcia del Castillo Pont , Jesus

****4902*

Garcia Falcon , Raquel

****1048*

Garcia Fuster , Noelia

****9358*

Garcia Garcia , Milagros

****2700*

Garcia Gonzalez , Patricia

****8058*

Garcia Maldonado , Natalia

****6374*

Garcia Marrero , Martha Elena

****0557*

Garcia Monje , Maria del Pilar

****6007*

Garcia Montiel , Aida

****1026*

Garcia Moranta , Isabel

****3513*

Garcia Parrilla , Inmaculada

****8442*

Garcia Pedersen , Monica

****6878*

Garcia Reifs , Lidia

****2131*

Garcia Roman , Andres

****3000*

Garcia Socias , Eva

****8777*

Garcias Aguilo , Marta Catalina

****8398*

Garcias Cifuentes , Laura

****6222*

Garcias Suarez , Sandra

****0813*

Garofano Medina , Maria Dolores

****5848*

Garrido Sanchez , Sonia Maria

****9926*

Gaston Sanchis , Monica

****0390*

Gavilan Garcia , Ainhoa

****9671*

Gelabert Vidal , Yolanda Maria

****1756*

Genovart Alzamora , Magdalena

****5938*

Gil Rodriguez , Ana Isabel

****9610*

Gimeno Ferragut , Elena

****8891*

Gisbert Muñoz , Claudia

****5364*

Gomez Garcia , Vanesa

****8725*

Gomez Pina , Beatriz

****6940*

Gomez Santos , David

****0364*

Gonzalez Alfaro , Amalia Maria

****3711*

Gonzalez Amat , Cristina

****8677*

Gonzalez Carmona , Elisa

****1803*

Gonzalez Castilla , Nieves

****4016*

Gonzalez Comitre , Silvia

****6136*

Gonzalez Cordero , Maria Jose

****2541*

Gonzalez Cordoba , Maria Rosa

****5477*

Gonzalez Gines , Maria del Carmen

****7924*

Gonzalez Gomez , Encarnacion

****5388*

Gonzalez Guzman , Raimunda Adela

****9418*

Gonzalez Hueso , Carmen Rocio

****9599*

Gonzalez Lopez , Carmen

****7218*

Gonzalez Lopez , Maria Celia

****5324*

Gonzalez Malmierca , Juan Jeronimo

****6908*

Gonzalez Sanchez , Maria Dolores

****2201*

Goñalons Sintes , Margarita

****8965*

Gorriz Martinez , Olaia

****6203*

Gracia Santos , Maria Jose

****5713*

Grande Martin , Carmen

****9367*

Gual Calviño , Fernanda Karina

****4968*

Gual Morell , Isabel

****8863*

Guilabert Tomas , Patricia

****4268*

Guillen Espinosa , Sandra

****7844*

Guisado Santiago , Diana

****8257*

Gutierrez Exposito , Yolanda

****2999*

Gutierrez Sanchez , Inmaculada

****2738*

Habib Manera , Ivonne

****1010*

Hartley Zamora , Janina

****3483*

Heras Alcazar , Sara

****8584*

Heredia Mas , Cristina

****9952*

Hernandez Campoy , Rosario de Los Angeles

****8505*

Hernandez Cruz , Angeles

****9477*

Hernandez Galvez , Ana Belen

****0696*

Hernandez Vazquez , Maria Teresa

****7347*

Hernandez Villuendas , Gloria

****1282*

Herranz Gonzalez , Tamara

****5942*

Hidalgo De la Rosa , Veronica

****2575*

Hurtado Ripoll , Patricia

****4457*

Igual Perez , Marta

****7153*

Infantes Cabello , Elena

****8113*

Jarillo Novalio , Eva

****9358*

Jimenez Garcia , Marta

****6116*

Jimenez Gracia , Cristina Lucia

****1608*

Jimenez Martinez , Maria Rosa

****3144*

Jimenez Montalvo , Vanesa

****6734*

Jimenez Navarro , Clara

****8229*

Jimenez Olivas , Antonia

****0190*

Jimenez Sanchez , Maria del Pilar

****0579*

Jofre Salas , Catalina

****6356*

Juan Caules , Natalia

****4185*

Juan Ruiz , Catalina

****3203*

Juanico Bailon , Azahara

****8247*

Juanico Orfila , Catalina

****5231*

Kuster , Claudine Sylvie

****7254*

Lara Garcia , Lucia

****6573*

Larrad Blasco , Raquel

****4915*

Leon Gonzalez , Santiago

****6939*

Linares Franco , Maria Angeles

****6426*

Linares Oria , Jacob

****0546*

Liron Martinez , Juan

****6524*

Llabres Rotger , Francisca

****2804*

Llaneza Jurado , Laureano

****8018*

Lledo Garcia , Cristina

****9338*

Llompart Bibiloni , Ines

****6313*

Llompart Planas , Maria Magdalena

****5244*

Llompart Serra , Estel-La

****5285*

Llopis Gari , Juana Pilar

****5090*

Llull Garcia , Laura

****8916*

Llull Mas , Antonia

****4009*

Loaisa Cobos , Maria del Carmen

****9289*

Lobato Molina , Elena

****8704*

Lopez Escudero , Lorena

****1413*

Lopez Garcia , Raquel

****5517*

Lopez Gomez , Maria del Carmen

****9940*

Lopez Lopez , Asuncion

****4735*

Lopez Lopez , Maria del Carmen

****2839*

Lopez Martinez , Ana Maria

****4935*

Lopez Martinez , Maria Jose

****8121*

Lopez Ruano , Mari Paz

****4647*

Lopez-Paez Fernandez , Ana Maria

****5784*

Lopez-Viota Servera , Margarita Isabel

****9214*

Lozano Cañellas , Maria Antonia

****4800*

Lucena Ruiz , Maria Eva

****1927*

Machado Rodriguez , Juan Jose

****5557*

Magraner Alberti , Caterina

****6016*

Mairata Pons , Catalina

****7583*

Mangas Partida , Maria Jesus

****1407*

Marco Sanchez , Blanca

****8710*

Mari Ribas , Laura Cristina

****7896*

Mari Riutort , Margalida

****0224*

Mari Suñer , Maria Catalina

****5882*

Marin Cofiño , Olga

****7464*

Marin Cuesta , Yolanda

****3173*

Marin Weber , Carlos Adalberto

****9498*

Marques Garcia , Yolanda

****5890*

Marques Pons , Pedro

****2251*

Marti Ribot , Isabel Margarita

****8825*

Marti Servera , Miquel

****7182*

Martin Barranco , Ana del Mar

****1450*

Martin Comas , Francisco Javier

****2776*

Martin Ferrer , Maria de Los Angeles

****8564*

Martin Martin , Beatriz

****8316*

Martin Salas , Maria Antonia

****7858*

Martin-Aragon Prudencio , Maria Elia

****7622*

Martinez Alcalde , Marta

****0891*

Martinez Diaz , Gema

****8750*

Martinez Montes , Raquel

****2332*

Martinez Rubio , Sebastiana

****8391*

Martinez Tandaypan , Bertha Felicita

****3021*

Martorell Cladera , Jaume

****9012*

Mas Carreras , Antonia

****4118*

Mas Ferriol , Joana Maria

****5005*

Mascaro Cabello , Raquel

****4780*

Mascaro Covas , Margarita Laura

****9648*

Massanet Vera , Maria Antonia

****7835*

Massanet Vera , Maria del Carmen

****9315*

Matas Barcelo , Ana Maria

****1305*

Matas Curient , Otilia

****5244*

Matas Perello , Maria Angeles

****0640*

Mateos de Porras Pastor , Maria Dolores

****7449*

Mateu Muntaner , Maria Angeles

****4937*

Mayol Bonet , Susana

****2969*

Mayol Ferrer , Pedrona

****1154*

Mayol Torrens , Maria Luisa

****7995*

Medina Calderon , Concepcion

****3781*

Medina Franco , Maria Antonia

****4523*

Medina Sanchez , Maria Dolores

****8487*

Membrilla Quereda , Gema

****2613*

Mena Yero , Aldo

****6934*

Merchante Zafra , Maria del Consuelo

****6242*

Merino Ortega , Amadora

****4339*

Merlo Alabarces , Encarnacion

****5845*

Mesa Caro , Silvia

****4719*

Mesa Molina , Beatriz

****9968*

Mesas Piñero , Francisco Javier

****9857*

Mesquida Catala , Maria del Pilar

****6608*

Mesquida Ordinas , Francisca

****8720*

Mesquida Riera , Francisca

****8032*

Mesquida Rossello , Maria Antonia

****1549*

Mestre Alameda , Carlos

****8300*

Mestre Mascaraque , Eva Maria

****5531*

Micharet Gaston , Ruth Maria

****4549*

Millan Jimenez , Maria Teresa

****5904*

Mir Soler , Antonia Ana

****7672*

Miralles Escobar , Noemi

****3898*

Miro Granado , Maria Lorena

****5072*

Miro Moya , Marta

****0872*

Mohamed Dos Santos , Alia

****5918*

Molina Crego , Maria Esther

****8320*

Molina Gutierrez , Pilar

****0155*

Molina Lopez , Maria Encarnacion

****3442*

Moll Mercadal , Maria Auxiliadora

****8615*

Moncada Juaneda , Begoña

****7526*

Moncayo Cazorla , Olga

****0419*

Monjo Ruiz , Manuel

****8655*

Monjon Estorchs , Susana

****3315*

Monleon Pernias , Maria Natalia

****5031*

Monserrat Mas , Carme

****5310*

Montoro Mascaro , Damian

****4790*

Mora Rodriguez , Juana del Pilar

****7554*

Mora Sanchez , Maria Teresa

****7988*

Moragues Serra , Margarita

****7347*

Moranta Bibiloni , Joana Maria

****5402*

Morcillo Sanchez , Josefa

****8731*

Morenate Maillon , Maria Teresa

****7748*

Moreno Cabot , Mateo

****9671*

Moreno Llabres , Julia Maria

****2613*

Moreno Lopez , Carolina

****2351*

Morey Alomar , Antonia

****7726*

Morey Garcia , Catalina

****6430*

Morey Gelabert , Margarita

****1482*

Morillas Marti , Maria Jose

****8598*

Morillo Roda , Rosario

****6960*

Morro Muntaner , Isabel

****6590*

Motoso Soriano , Victoria

****3545*

Moya Alonso , Susana

****1118*

Mulet Monserrat , Antonia

****8668*

Mumbru Valls , Ingrid

****9837*

Munar Redondo , Veronica

****8474*

Muñiz Martin , Ana Maria

****9269*

Muñoz Esteras , Javier

****9267*

Muñoz Esteras , Luis

****2022*

Muñoz Perez , Daniel

****6847*

Mut Pou , Maria Jose

****6976*

Nadal Salas , Juana

****1311*

Navarro Alorda , Maria Jose

****5675*

Navarro Delgado , Francisca

****9847*

Navarro Fuster , Isabel

****8941*

Navarro Martin , Eduardo

****5893*

Navarro Moreno , Jose Antonio

****5116*

Navarro Reina , Maria Dolores

****9593*

Navio Cutillas , Josefina

****0063*

Nicolau Gornals , Maria Antonia

****4766*

Nicolau Roig , Caterina

****0980*

Nieto Calpe , Maria Mercedes

****2995*

Nieto Fluxa , Isabel

****9503*

Nieto Sancho , Maria Nieves

****8046*

Noceda Polar , Julia

****9683*

Noguera Ramon , Policarpo

****2479*

Noves Casas , Vanessa

****9711*

Nuñez Cabrera , Sonia

****2748*

Nuñez Luz , Beatriz Alexandr

****4862*

Nuñez Montblanch , Carolina

****9004*

Obrador Melia , Barbara Maria

****3968*

Olias Mena , Amelia Consuelo

****2163*

Olivares Cabanellas , Paula

****8174*

Oliver Ballester , Rosa Maria

****9314*

Oliver Bennasar , Maria Francisca

****1785*

Oliver Carmona , Sandra

****7077*

Oñate Villalobos , Marta

****4869*

Ortiz Jover , Sandra

****8768*

Ortiz Tortosa , Maria Dolores

****9531*

Palau Planells , Lidia

****8874*

Palmer Llado , Maria

****1589*

Palmer Marti , Margalida

****8633*

Pardo Villalba , Juana Maria

****1746*

Pareja Garcia , Maria Teresa

****0475*

Parra Fernandez , Beatriz

****0860*

Parra Gonzalez , Angela

****4156*

Parra Llobera , Maria Amparo

****2514*

Pascual Massanet , Maria

****9206*

Pascual Torres , Ana

****9648*

Pascuchi Bardia , Monica

****7632*

Pastor Mir , Margarita

****5498*

Pastor Samper , Sergio Gaizka

****4047*

Pau Bueno , Margarita

****5477*

Paz Teijeira , Monica

****8350*

Pedrosa Ruiz , Caterina Maria

****6395*

Peinado Medina , Maria Jose

****5602*

Pena Bousa , Consuelo

****4859*

Peña Aguilar , Adela

****5495*

Peña Rebaza , Mariela Cecilia

****8394*

Peñalver Requena , Martina

****6706*

Perello Jaume , Catalina

****1556*

Perez Aguilo , Ester

****1798*

Perez Alaminos , Angeles

****0913*

Perez Bebian , Juan Maria

****5845*

Perez Bernal , Maria del Carmen

****2149*

Perez Cuadrado , Alicia

****6298*

Perez Exposito , Montserrat

****7637*

Perez Fuentes , Encarnacion

****4740*

Perez Liñayo , Sergio David

****1311*

Perez Lopez , Maria Dolores

****2481*

Perez Morante , Ana Maria

****4057*

Perez Munarriz , Walter Omar

****3932*

Pico Muñoz , Vanessa de Las Mercedes

****7458*

Pinya Ferrer , Isabel Maria

****2721*

Piñeiro Bustos , Maria Elena

****8328*

Piñeiro Bustos , Raquel

****1557*

Plaza Enriquez , Maria del Carmen

****7274*

Pocovi Perello , Isabel

****6792*

Poggi Zanabria , Ana Karina

****3037*

Pol Trigueros , Carolina

****4699*

Poley Marquez , Maria Dolores

****8978*

Pons Llabres , Maria del Carmen

****1763*

Pons Palou , Lucia

****9302*

Pons Pascual , Margarita

****3660*

Pons Pons , Anna

****4903*

Pons Terroba , Ana Isabel

****3825*

Portillo Vilchez , Ana Maria

****3420*

Pou Thomas , Maria Antonia

****9022*

Pozas Coll , Salvador

****1051*

Pozo Cabanillas , Rosalia

****6366*

Prada Alonso , Ana Isabel

****7883*

Prado Ares , Ana Isabel

****4091*

Prado Farnos , Maria Carmen

****6865*

Prats Delgado , Belen

****2804*

Puerto Ramis , Andrea

****5459*

Puga Martin , Maria Celia

****2410*

Pujadas Recio , Juana Maria

****0237*

Pujadas Recio , Margarita

****9597*

Pujol Juan , Ana Maria

****1843*

Pujol Roig , Isabel Maria

****6736*

Pulido Martos , Eva Maria

****6509*

Pulido Olivares , Sonia

****4437*

Quesada Cano , Laura

****9679*

Quetglas Martorell , Francisca

****9916*

Quetglas Ros , Maria Jose

****9058*

Quetglas Suau , Catalina

****7781*

Quintero Preciado , Sandra Nedelka

****8973*

Quiñonero Perez , Dolores

****9854*

Ramirez Cañellas , Angela Maria

****2002*

Ramirez Gutierrez , Juan

****5794*

Ramis Artigues , Ana Isabel

****8947*

Ramis Florit , Agnes

****8653*

Ramos Belmar , Ana

****1757*

Ramos Rivas , Monica

****4802*

Ramos Serra , Maria Antonia

****5028*

Rayel Linares , Guillermina Neyi

****9355*

Rayo Gost , Antonia

****0149*

Redondo Colomar , Monica

****9980*

Regajo Borrego , Isabel Maria

****8782*

Regalado Robles , Francisco Manuel

****0184*

Reguera Quiñonero , Laura

****1171*

Reus Banzalez , Irene

****6841*

Reynes Ferra , Esperança

****3582*

Ribas Pastor, Auba

****4929*

Ribes Ribes , Maria Amparo

****1898*

Rico Reus , Africa

****9477*

Rigo Riera , Maria Rosa

****9099*

Ripoll Arellano , Maria Lourdes

****1735*

Ripoll Arriero , Celia

****8880*

Ripoll Dols , Jennifer

****9366*

Ripoll Torres , Caterina

****8887*

Risco Garcia , Maria del Carmen

****9475*

Robles Galera , Maria Pilar

****1756*

Robles Mas , Antonia

****0713*

Roca Suau , Catalina

****7193*

Rodriguez Cardenas , Lucia

****6143*

Rodriguez Dominguez , Monica

****0700*

Rodriguez Fernandez , Belen

****8322*

Rodriguez Fernandez , Isabel

****8908*

Rodriguez Garzaran , Sandra

****4109*

Rodriguez Pina , Eva Maria

****3059*

Rodriguez Rodriguez , Maria Jose

****9256*

Rodríguez Sánchez , Juana

****5151*

Rojo Gomariz , Monica

****1122*

Roldan Calatrava , Antonio David

****5513*

Roman Alcantara , Moises

****5944*

Roman Molina , Aurora Maria

****3408*

Roman Santander , Francisco Javier

****5930*

Romero Borrallo , Jose Manuel

****4422*

Romero De la Torre , Maria Mercedes

****3215*

Romero Perez , Maria

****1945*

Rosel Aguado , Belinda

****2797*

Rosero Solorzano , Andrea Estefania

****6208*

Rosillo Garcia , Maria Dolores

****1799*

Rossello Binimelis , Monserrate

****2645*

Rossello Sastre , Maria de la Esperanza

****7319*

Rossello Trobat , Margarita

****8682*

Rubert Sastre , Alicia

****2908*

Rueda Martinez , Francisco Alberto

****8215*

Ruiz Albertos , Maria Rosa

****1635*

Ruiz Fernandez , Teresa

****2060*

Ruiz Lopez , Ana Belen

****9793*

Ruiz Roca , Rocio

****9089*

Sabater Romero , Julia

****5235*

Sagreras Mut , Juana Ana

****5960*

Sagreras Picornell , Francisca

****3182*

Saletas Malondra , Catalina

****4024*

Salom Muntaner , Merce

****8982*

Salom Ortega , Monica

****0655*

Salom Rodriguez , Juan

****5998*

Salva Alberti , Francisca

****9875*

Salvador Robles , Monica

****9900*

Sampol Sabater , Maria

****8478*

Sanchez Blazquez , Vanesa

****4708*

Sanchez Carriqui , Eva

****9183*

Sanchez Fernandez , Ana Maria

****8319*

Sanchez Ferreira , Sandra Janeth

****3357*

Sanchez Gonzalez , Alba

****9944*

Sanchez Haro , Eduard

****8414*

Sanchez Ramirez , Francisca

****0980*

Sanchez Ruiz , Cristabel

****0634*

Sanchez Sales , Amelia

****0065*

Sanchez Serrano , Maria Carmen

****1798*

Sanchez Vazquez , Laura

****3990*

Sancho Torres , Sonia

****9909*

Sanso Soler , Juana Maria

****7909*

Santana Torres , Luisa Maria

****5625*

Santiago Extremera , David

****1426*

Santos Cuello , Victoria

****5904*

Sastre Gari , Isabel Maria

****6852*

Sastre Reynes , Catalina

****8765*

Schrenk , Nicole

****8892*

Segui Pericas , Jeronima

****8497*

Segui Pons , Magdalena

****6261*

Segui Sastre , Antonia

****0708*

Segura Aguilar , Maria Teresa

****7460*

Sempere Olivan , Maria Nieves

****8806*

Seoane Viaño , Sandra Maria

****5271*

Serna Duque , Yolanda

****3321*

Serra Serra , Eulalia Juana

****1257*

Serra Serra , Juan

****5615*

Serrano Diaz , Yolanda

****4914*

Serrano Hernandez , Maria del Carmen

****6775*

Serrano Jurado , Maria Victoria

****1919*

Servera Cifre , Maria Magdalena

****8183*

Servera Gento , Alicia

****1268*

Servera Miquel , Maria

****7773*

Servera Perona , Veronica

****5268*

Shoyleva , Doncheva Maya

****1731*

Silvar Fernandez , Maria Antonia

****3363*

Silvente Exposito , Teresa Maria

****6539*

Simo Gost , Salvadora

****9929*

Simon Peña , Alicia

****6164*

Sintes Hernandez , Carolina

****4764*

Sitges Mesquida , Emma

****3591*

Solano Morera , Rosa Maria

****3202*

Somed Cirer , Debora

****8867*

Soria Valero , Rosario

****1960*

Soto Rubio , Beatriz

****6495*

Suarez Carrillo , Lluis Josep

****4227*

Suarez Meza , Mercedes Edith

****7355*

Suarez Rodriguez , Maria Belen

****0952*

Tamas , Carmen Elena

****8261*

Tarrias Garcia-Calabres , Maria Encarnacion

****3530*

Tejero Jimenez , Maria Jose

****6583*

Timoner Boter , Cristina

****4757*

Torrejon Gonzalez , Encarnacion

****0941*

Torrens Fornari , Juan

****1232*

Torres Chinea , Miguel Antonio

****5042*

Torres Mari , Eva

****4802*

Torres Moreno , Encarnacion

****4290*

Torres Ramon , Maria de Los Angeles

****4451*

Torres Ribot , Maria Angeles

****2430*

Torres Roig , Cristina

****1344*

Torres Sainz Pardo , Sara

****9726*

Torres Tomas , Julia Maria

****6400*

Tosal Castaño , Meritxell

****4994*

Trejos Gil , Adalgiza

****8333*

Trinado Luque , Inmaculada

****4293*

Tur Fullana , Virginia

****4102*

Ubeda Gregori , Francisco

****9255*

Uceda Moreno , Maria Paz

****2626*

Utrera Rodriguez , Nuria

****3273*

Vadell Vidal , Maria Antonia

****9235*

Valcazar Romero , Brigitte

****4991*

Valencia Mena , Laura

****8115*

Valera Ventin , Ignacio

****9409*

Valerio Perez , Raul

****9752*

Van Den Hurk Jimenez , Alexandra

****5843*

Varela Ferro , Tamara

****0045*

Vargas Calero , Rosario

****5033*

Vargas Molano , Maria del Carmen

****1664*

Vazquez Carvajal , Monica

****3610*

Vega Bolivar , Carolina

****8394*

Vera Coloma , Beatriz Alexia

****0612*

Vert Llado , Rafaela

****0767*

Vicente Diez , Ana Rocio

****8316*

Vico Serrano , Tamara

****1268*

Vidal Lampon , Sandra

****8223*

Vidal Yanes , Marcia Dalice

****5270*

Viedma Capo , Catalina Maria

****4832*

Vilchez Salvador , Maria Piedad

****3653*

Villeda Ramos , Isis Bersavet

****2303*

Viver Tuduri , Maria Francisca

****6286*

Vives Llodra , Catalina

****4034*

Vives Morey , Margarita

****4590*

Vivo Ruzafa , Isaias

****5179*

Woosey Woosey , Linda Teresa

****2335*

Zapata Basty , Silvia

 

ANNEX 2

Llista d'adjudicació del torn de promoció interna

Núm. doc. Id.

Llinatges, nom

Descripció

****3529*

Bauza Bauza , Maria

Des Pla

****1139*

Brunet Galmes , Angela

Hospital Manacor

****8825*

Marti Servera , Miquel

Sa Torre (Manacor)

 

Llista d'adjudicació del torn lliure

 

Núm. doc. Id.

Llinatges, nom

Descripció

****0171*

Abrines Ortega , Francisca Maria

Hospital Son Espases

****2678*

Adzet Torras , Laida

Hospital mateu Orfila

****7283*

Agudo Lopez , Maria Ascension

Hospital Son Espases

****2450*

Alba Jorda , Alejandra

Hospital Can Misses

****3590*

Albert Moral , Adelaida Maria

Hospital Son Espases

****8191*

Alcala Gomez , Carolina

Hospital Can Misses

****9410*

Alemany Fornes , Maria Lorena

Hospital Son Espases

****0173*

Alfonso Parra , Maria Jose

Hospital Son Espases

****5986*

Alija Simon , Yonatan

Hospital Son Espases

****6263*

Alles Tovar , Juana

Hospital Manacor

****3947*

Almendro Rullan , Maria Magdalena

Hospital Son Espases

****0575*

Almodovar Rodriguez , Maria Clara

Hospital Manacor

****8843*

Alonso Moreira , Maria Consuelo

Hospital Son Espases

****9167*

Aloy Sastre , Juana Maria

Hospital Manacor

****3773*

Amengual Alcover , Magdalena

Hospital Son Espases

****2650*

Amengual Martinez , Catalina

Hospital Son Espases

****4465*

Amengual Roig , Monica

Hospital Comarcal de Inca

****7344*

Anglada Aviles , Juana

Hospital Son Espases

****9776*

Anglada Villalonga , Susana Margarita

Atención Primaria de Menorca (AREA)

****0092*

Antich Valens , Bernat

Hospital Son Espases

****9385*

Aparisi Alfaro , Maria de Las Nieves

Hospital Can Misses

****7985*

Arco Ruiz , Maria Cruz

Hospital Son Llàtzer

****0019*

Arcos Monzon , Yolanda

Hospital Son Espases

****7551*

Arias Ruiz , Guadalupe

Hospital mateu Orfila

****5708*

Arnau Torres , Catalina Maria

Hospital mateu Orfila

****9109*

Arriaza Sobrino , Carmen

Hospital mateu Orfila

****6437*

Artigues Matas , Marta

Hospital Comarcal de Inca

****2512*

Atienza Ballester , Maria Dolores

Hospital Manacor

****8765*

Babler Alonso , Ethel

Hospital Son Espases

****1041*

Baeza Gallardo , Carmen

Hospital Son Espases

****8665*

Baeza Gallardo , Encarnacion

Hospital Son Espases

****5353*

Balaguer Marti , Catalina

Hospital Son Espases

****7040*

Ballano Frau , Noelia Maria

Hospital Son Llàtzer

****6115*

Barber Riudavets , Margarita

Hospital mateu Orfila

****8109*

Barcelo Ferrer , Magdalena

Hospital Son Espases

****9535*

Barcelo Lloret , Maria Jose

Hospital Son Llàtzer

****4320*

Barcelo Mas , Catalina

Hospital Son Espases

****8895*

Barrera Trias , Maria

Hospital Son Espases

****7421*

Batuca Gonzalez , Inmaculada

Hospital Son Espases

****7923*

Bautista Giner , Jaime

Hospital Comarcal de Inca

****1975*

Bauza Fernandez , Irene

Hospital Son Espases

****9563*

Bauza Fernandez , Maria Angeles

Xaloc

****9424*

Bauza Salva , Maria Isabel

Hospital Son Espases

****9861*

Bauza Tomas , Pereta

Hospital Manacor

****5967*

Beltran Gonzalez , Sara

Hospital Son Espases

****6834*

Beltran Oliver , Margarita

Hospital Son Espases

****8639*

Benito Portell , Aina Maria

Hospital Son Espases

****2302*

Bennasar Llado , Joana Maria

Hospital Manacor

****7274*

Bennassar Gost , Antonia

Hospital Comarcal de Inca

****5635*

Bermejo Vachiano , Laura

Hospital Manacor

****5254*

Bertaux Perez , Maria Dolores

Hospital Manacor

****4199*

Biedma De la Villa , Marina

Hospital Son Espases

****7305*

Boned Gomez , Jefferson David

Atención Primaria de Mallorca (ÁREA)

****6565*

Bonet Sabariego , Francisca

Hospital Son Espases

****3958*

Bonet Vanrell , Catalina Maria

Hospital Manacor

****4757*

Bonilla Cruz , Marlen Victoria

Hospital Son Espases

****8897*

Borras Coll , Antonia

Hospital Son Espases

****6272*

Borras Pons , Maria del Pilar

Hospital mateu Orfila

****2333*

Borrego Gil , Consuelo

Hospital mateu Orfila

****2015*

Bosch De Salort , Maria del Carmen

Hospital mateu Orfila

****0758*

Bosch Marin , Elvira

Hospital Manacor

****6425*

Bournissent Frau , Monica del Carmen

Hospital Manacor

****6919*

Briones Martinez , Rocio

Hospital Manacor

****9809*

Brunet Garcia , Maria Isabel

Hospital Son Espases

****6155*

Buades Morell , Francisca Maria

Hospital Comarcal de Inca

****8058*

Caba Jorge , Saida Victoria

Hospital Son Espases

****0284*

Cabrera Garcia , Maria Vanesa

Son Ferriol

****8309*

Cabrera Lopez , Vanessa

Hospital Son Espases

****5385*

Cabrera Moreno , Encarnacion

Hospital Can Misses

****5539*

Caceres Rodriguez , Mª Evelia

Hospital Son Llàtzer

****2152*

Calafat Martinez , Laura

Hospital Son Llàtzer

****1088*

Caldentey Lliteras , Maria

Hospital Manacor

****0340*

Calderon Triviño , Yolanda

Hospital mateu Orfila

****4676*

Calvin Trujillo , Catalina

Hospital Son Espases

****3625*

Calvo Ronda , Maria Angeles

Hospital Son Espases

****3668*

Campillo Gil , Andrea

Hospital Manacor

****5234*

Cano Alvarez , Encarnacion

Hospital Son Espases

****6405*

Cano Juan , Carmen

Hospital Can Misses

****8743*

Canus Benejam , Ricardo

Hospital Son Espases

****4114*

Cañellas Colom , Maria

Hospital Son Espases

****1929*

Capo Femenia , Margarita

Hospital Son Espases

****8823*

Capo Serrano , Francisca Sofia

Hospital Son Espases

****3055*

Cardell Fluxa , Catalina

Hospital Son Espases

****0583*

Cardoso Marin , Patricia

Hospital Comarcal de Inca

****1797*

Carmona Bermudo , Maria Josefa

Hospital mateu Orfila

****6973*

Carnero Marquina , Maria del Pilar

Hospital Son Espases

****8592*

Carretero Caldentey , Josue

Hospital mateu Orfila

****5632*

Castaño Canoves , Maria Jesus

Hospital Manacor

****6650*

Castelo Sardinero , Cyntia Pilar

Hospital Son Llàtzer

****1534*

Castrillo Calvo , Lara

Hospital Manacor

****6110*

Castro Pozos , Maria Concepcion

Hospital Manacor

****3577*

Catchot Fuxa , Beatriz

Hospital Son Espases

****5036*

Cayuela Bragulat , Nuria

Hospital Can Misses

****8146*

Cedron Camba , Daniel

Hospital Can Misses

****0310*

Cepero Rodriguez , Mercedes

Hospital Son Espases

****2356*

Chaves Garcia , Maria Isabel

Hospital Son Espases

****1526*

Ciejka , Elzbieta

Hospital Son Llàtzer

****7819*

Cobos Dorado , Maria Jose

Hospital Comarcal de Inca

****8708*

Coll Pons , Margarita

Hospital Comarcal de Inca

****7546*

Comas Serra , Juana Maria

Hospital Comarcal de Inca

****3237*

Comino Arroyo , Maria Isabel

Hospital Son Espases

****5710*

Cornejo Gonzalez , David

Hospital Son Llàtzer

****4233*

Correa Parets , Jaume

Hospital Son Espases

****3113*

Cota Riera , Cristal

Hospital Son Llàtzer

****0907*

Coy Schoof , Silvia Graciela

Hospital Son Espases

****6078*

Cozar Armijo , Margarita

Hospital Son Espases

****2329*

Crespo Lopez , Maria Olga

Hospital Can Misses

****9320*

Cruz Gutierrez , Maria del Mar

Atención Primaria de Menorca (AREA)

****8846*

Cruz Martinez , Josefa

Atención Primaria de Mallorca (ÁREA)

****4528*

Cruz Troyano , Juana

Hospital mateu Orfila

****9529*

Cuadrado Rodriguez , Isabel

Torrent De Sant Miquel

****3003*

Cuesta Fernandez , Marina

Hospital Son Llàtzer

****6941*

Culla Torrens , Elisa Mercedes

Hospital Son Espases

****2019*

Darder Barcelo , Isabel

Hospital Manacor

****0816*

De Dios Estades , Rafael

Hospital Son Llàtzer

****9660*

De la Varga Rodriguez , Eutimia

Hospital Son Espases

****8840*

De Prada Herrera , Catalina Ana

Hospital Comarcal de Inca

****1266*

Del Moral Garcia , Juana Maria

Hospital Son Llàtzer

****0665*

Delgado Santin , Jose Maria

Hospital Son Espases

****1539*

Devez Garcia , Irene

Hospital Son Espases

****8993*

Devez Garcia , Raquel

Des Blanquer

****7059*

Diamant Avila , Natalia

Hospital Son Espases

****2905*

Diaz Barragan , Yolanda

Hospital mateu Orfila

****5565*

Diaz Cava , Maria Luz

Hospital Son Llàtzer

****0644*

Diaz Muñoz , Maria Dolores

Hospital mateu Orfila

****3291*

Dimitrova , Dimitrina Vasileva

Hospital Son Espases

****4082*

Diosa Cordoba , Yulli Yaneth

Hospital Manacor

****3777*

Domenech Rotger , Maria Micaela

Hospital Son Espases

****7469*

Dorado Mari , Maria del Pilar

Hospital Son Espases

****8860*

Duran Crespi , Ana

Hospital Son Espases

****9047*

Duran Mesquida , Sonia

Hospital Son Llàtzer

****0971*

Duro Vadell , Silvia

Hospital Son Espases

****2785*

Enguix Calatayud , Rita Carolina

Hospital Son Espases

****5160*

Ennaji Rachidi , Sabah

Hospital Son Espases

****3503*

Enseñat Bosch , Milagros

Hospital Son Espases

****6729*

Enseñat Sanchez de Alcazar , Maria Begoña

Hospital Son Espases

****2644*

Escandell Guasch , Cristina

Hospital Formentera

****4364*

Escobar Muñoz , Sacramento

Hospital Son Llàtzer

****9381*

Escudero Coll , Ester

Hospital Manacor

****3309*

Espadas Ballester , Maria del Mar

Hospital Son Espases

****4962*

Espejo Martin , Vanesa

Hospital Son Espases

****9550*

Estarellas Dols , Coloma

Hospital Son Espases

****8131*

Estevez Vazquez , Lorena

Hospital Son Espases

****9961*

Febrer Lliteras , Francisca Maria

Hospital Son Espases

****2128*

Femenia Reynes , Margarita

Des Pla

****6387*

Fernandez Albertuz , Monica Carmen

Hospital Son Espases

****2838*

Fernandez Cejudo , Manuela del Rocio

Hospital Comarcal de Inca

****5884*

Fernandez Gomez , Maria Dolores

Hospital Son Espases

****7129*

Fernandez Gonzalez , Sandra

Hospital Can Misses

****5511*

Fernandez Lopez , Mar

Hospital Son Espases

****4359*

Fernandez Martin , Rosa Maria

Hospital Son Espases

****1488*

Fernandez Mendez , Maria Teresa

Hospital Son Espases

****1517*

Fernandez Nicolau , Maria Trinidad

Hospital Son Espases

****7581*

Fernandez Ortega , Luis Sebastian

Hospital Son Llàtzer

****5642*

Fernandez Timoner , Maria Encarnacion

Casa Del Mar

****8943*

Ferrer Gomez , Monica

Hospital Son Espases

****8765*

Ferrer Noguera , Jose Juan

Hospital Son Llàtzer

****6693*

Ferrer Tur , Monica

Hospital Can Misses

****2583*

Ferriol Vich , Maria Francisca

Hospital Comarcal de Inca

****5503*

Figueredo Esteban , Maria Dolores

Hospital Son Espases

****6702*

Fiol Coll , Tani

Hospital Comarcal de Inca

****1569*

Fiol Rossello , Maria Antonia

Hospital Son Espases

****8492*

Flexas Maura , Eva Maria

Hospital Son Llàtzer

****6780*

Flexas Maura , Margarita

Hospital Son Espases

****3841*

Flor Duran , Maria Inmaculada

Hospital Manacor

****1444*

Flores Ramirez , Noemi

Hospital Son Llàtzer

****6425*

Florit Saura , Marc

Hospital mateu Orfila

****6825*

Fonseca Gonzalez , Belinda

Hospital Manacor

****5536*

Frau Alonso , Margarita

Hospital Son Espases

****0033*

Frau Perello , Catalina Maria

Hospital Manacor

****5933*

Fuentefria Martinez , Sonia

Hospital mateu Orfila

****0286*

Fuentes Cabezuelo , Sonia

Hospital Formentera

****1714*

Fuentes Gonzalez , Tania

Hospital Son Espases

****5660*

Fuertes Llamas , Encarnacion

Sant Agustí-Cas Català

****0076*

Fuster Orfila , Lluc

Hospital Manacor

****2846*

Gago Campesino , Maria Asuncion

Hospital Son Llàtzer

****0683*

Galan Esparcia , Patricia

Hospital Son Llàtzer

****6232*

Galan Fernandez , Marina

Hospital Manacor

****8955*

Galian Lombardo , Maria del Pilar

Hospital Son Llàtzer

****8930*

Gallardo Beltran , Francisca

Hospital Manacor

****8628*

Gallego Bueno , Eva

Hospital Manacor

****8561*

Gallego Romero , Lucia

Hospital Son Espases

****9672*

Galmes Miquel , Aina Maria

Hospital Manacor

****4416*

Gamero Rueda , Maria Jose

Hospital Son Llàtzer

****7824*

Gaona Herrera , Raquel

Hospital mateu Orfila

****4665*

Garau Juan , Magdalena

Hospital Manacor

****8623*

Garcia Antequera , Veronica

Hospital Son Espases

****5683*

Garcia Bosch , Maria Luisa

Hospital Son Llàtzer

****0423*

Garcia Cabot , Maria-Antonia

Hospital Manacor

****0929*

Garcia Carreras , Nuria

Hospital Son Espases

****2161*

Garcia del Castillo Pont , Jesus

Hospital Comarcal de Inca

****4902*

Garcia Falcon , Raquel

Hospital Son Espases

****1048*

Garcia Fuster , Noelia

Hospital Son Espases

****9358*

Garcia Garcia , Milagros

Hospital Son Espases

****2700*

Garcia Gonzalez , Patricia

Hospital Can Misses

****8058*

Garcia Maldonado , Natalia

Hospital Son Espases

****6374*

Garcia Marrero , Martha Elena

Hospital Comarcal de Inca

****6007*

Garcia Montiel , Aida

Hospital Son Espases

****1026*

Garcia Moranta , Isabel

Hospital Son Espases

****3513*

Garcia Parrilla , Inmaculada

Hospital Can Misses

****8442*

Garcia Pedersen , Monica

Hospital Son Espases

****6878*

Garcia Reifs , Lidia

Hospital Son Llàtzer

****2131*

Garcia Roman , Andres

Hospital Comarcal de Inca

****3000*

Garcia Socias , Eva

Hospital Manacor

****8777*

Garcias Aguilo , Marta Catalina

Hospital Son Espases

****8398*

Garcias Cifuentes , Laura

Atención Primaria de Mallorca (ÁREA)

****6222*

Garcias Suarez , Sandra

Hospital Son Llàtzer

****0813*

Garofano Medina , Maria Dolores

Hospital Son Espases

****5848*

Garrido Sanchez , Sonia Maria

Hospital mateu Orfila

****9926*

Gaston Sanchis , Monica

Hospital Son Espases

****0390*

Gavilan Garcia , Ainhoa

CS Santa Eulària des riu

****9671*

Gelabert Vidal , Yolanda Maria

Hospital Son Espases

****1756*

Genovart Alzamora , Magdalena

Hospital Manacor

****5938*

Gil Rodriguez , Ana Isabel

Hospital Son Llàtzer

****9610*

Gimeno Ferragut , Elena

Hospital Son Espases

****8891*

Gisbert Muñoz , Claudia

Hospital mateu Orfila

****5364*

Gomez Garcia , Vanesa

Hospital mateu Orfila

****8725*

Gomez Pina , Beatriz

Hospital Son Espases

****6940*

Gomez Santos , David

Hospital Son Llàtzer

****0364*

Gonzalez Alfaro , Amalia Maria

Hospital Son Espases

****3711*

Gonzalez Amat , Cristina

Hospital Son Espases

****8677*

Gonzalez Carmona , Elisa

Hospital Comarcal de Inca

****1803*

Gonzalez Castilla , Nieves

Hospital Son Espases

****4016*

Gonzalez Comitre , Silvia

Hospital Son Espases

****6136*

Gonzalez Cordero , Maria Jose

Hospital Son Espases

****2541*

Gonzalez Cordoba , Maria Rosa

Llevant

****5477*

Gonzalez Gines , Maria del Carmen

Hospital Can Misses

****7924*

Gonzalez Gomez , Encarnacion

Hospital Comarcal de Inca

****5388*

Gonzalez Guzman , Raimunda Adela

Hospital Son Llàtzer

****9418*

Gonzalez Hueso , Carmen Rocio

Hospital Can Misses

****9599*

Gonzalez Lopez , Carmen

Hospital Son Llàtzer

****7218*

Gonzalez Lopez , Maria Celia

Hospital Can Misses

****5324*

Gonzalez Malmierca , Juan Jeronimo

Hospital Son Espases

****6908*

Gonzalez Sanchez , Maria Dolores

Hospital Can Misses

****2201*

Goñalons Sintes , Margarita

Hospital mateu Orfila

****8965*

Gorriz Martinez , Olaia

Son Serra - La Vileta

****6203*

Gracia Santos , Maria Jose

Hospital Can Misses

****5713*

Grande Martin , Carmen

Hospital Manacor

****9367*

Gual Calviño , Fernanda Karina

Capdepera

****4968*

Gual Morell , Isabel

Hospital Son Espases

****8863*

Guilabert Tomas , Patricia

Hospital Son Espases

****4268*

Guillen Espinosa , Sandra

Hospital Son Llàtzer

****7844*

Guisado Santiago , Diana

Hospital Son Espases

****8257*

Gutierrez Exposito , Yolanda

Hospital Son Espases

****2999*

Gutierrez Sanchez , Inmaculada

Hospital Son Espases

****2738*

Habib Manera , Ivonne

Hospital Comarcal de Inca

****1010*

Hartley Zamora , Janina

Hospital mateu Orfila

****3483*

Heras Alcazar , Sara

Hospital Son Espases

****9952*

Hernandez Campoy , Rosario de Los Angeles

Hospital Comarcal de Inca

****8505*

Hernandez Cruz , Angeles

Hospital mateu Orfila

****9477*

Hernandez Galvez , Ana Belen

Hospital Son Llàtzer

****0696*

Hernandez Vazquez , Maria Teresa

Hospital Son Espases

****7347*

Hernandez Villuendas , Gloria

Hospital Son Llàtzer

****1282*

Herranz Gonzalez , Tamara

Hospital Can Misses

****5942*

Hidalgo De la Rosa , Veronica

Hospital Son Espases

****2575*

Hurtado Ripoll , Patricia

Hospital Son Espases

****7153*

Infantes Cabello , Elena

Hospital Son Espases

****8113*

Jarillo Novalio , Eva

Hospital Son Espases

****9358*

Jimenez Garcia , Marta

Hospital Son Espases

****6116*

Jimenez Gracia , Cristina Lucia

Hospital Can Misses

****1608*

Jimenez Martinez , Maria Rosa

Hospital Son Espases

****3144*

Jimenez Montalvo , Vanesa

Hospital Son Espases

****6734*

Jimenez Navarro , Clara

Hospital Son Espases

****8229*

Jimenez Olivas , Antonia

Hospital Son Llàtzer

****0190*

Jimenez Sanchez , Maria del Pilar

Hospital Son Espases

****0579*

Jofre Salas , Catalina

Hospital Manacor

****6356*

Juan Caules , Natalia

Hospital mateu Orfila

****4185*

Juan Ruiz , Catalina

Hospital Manacor

****3203*

Juanico Bailon , Azahara

Hospital Son Llàtzer

****8247*

Juanico Orfila , Catalina

Hospital mateu Orfila

****5231*

Kuster , Claudine Sylvie

Hospital Son Espases

****7254*

Lara Garcia , Lucia

Hospital Comarcal de Inca

****6573*

Larrad Blasco , Raquel

Hospital Son Espases

****4915*

Leon Gonzalez , Santiago

Hospital Son Llàtzer

****6939*

Linares Franco , Maria Angeles

Hospital Son Espases

****6426*

Linares Oria , Jacob

Hospital Son Espases

****0546*

Liron Martinez , Juan

Hospital Comarcal de Inca

****6524*

Llabres Rotger , Francisca

Hospital mateu Orfila

****2804*

Llaneza Jurado , Laureano

Hospital mateu Orfila

****8018*

Lledo Garcia , Cristina

Hospital Son Llàtzer

****9338*

Llompart Bibiloni , Ines

Hospital Son Espases

****6313*

Llompart Planas , Maria Magdalena

Hospital Son Espases

****5244*

Llompart Serra , Estel-La

Hospital Comarcal de Inca

****5285*

Llopis Gari , Juana Pilar

Hospital mateu Orfila

****5090*

Llull Garcia , Laura

Hospital Comarcal de Inca

****8916*

Llull Mas , Antonia

Hospital Manacor

****4009*

Loaisa Cobos , Maria del Carmen

Hospital Manacor

****9289*

Lobato Molina , Elena

Santanyi

****8704*

Lopez Escudero , Lorena

Hospital Son Espases

****1413*

Lopez Garcia , Raquel

Hospital Son Espases

****5517*

Lopez Gomez , Maria del Carmen

Hospital Son Espases

****9940*

Lopez Lopez , Asuncion

Hospital Son Espases

****4735*

Lopez Lopez , Maria del Carmen

Hospital Son Llàtzer

****2839*

Lopez Martinez , Ana Maria

Hospital Manacor

****4935*

Lopez Martinez , Maria Jose

Del Cami (Santa Maria)

****8121*

Lopez Ruano , Mari Paz

Hospital mateu Orfila

****4647*

Lopez-Paez Fernandez , Ana Maria

Hospital Son Espases

****5784*

Lopez-Viota Servera , Margarita Isabel

Camp Redo

****9214*

Lozano Cañellas , Maria Antonia

Hospital Comarcal de Inca

****4800*

Lucena Ruiz , Maria Eva

Hospital mateu Orfila

****1927*

Machado Rodriguez , Juan Jose

Hospital Son Llàtzer

****6016*

Mairata Pons , Catalina

Hospital Comarcal de Inca

****7583*

Mangas Partida , Maria Jesus

Hospital Can Misses

****1407*

Marco Sanchez , Blanca

Hospital mateu Orfila

****8710*

Mari Ribas , Laura Cristina

CS Ses Salines

****7896*

Mari Riutort , Margalida

Hospital Son Espases

****0224*

Mari Suñer , Maria Catalina

Hospital Can Misses

****5882*

Marin Cofiño , Olga

Hospital Son Llàtzer

****7464*

Marin Cuesta , Yolanda

Santanyi

****3173*

Marin Weber , Carlos Adalberto

Hospital Son Espases

****9498*

Marques Garcia , Yolanda

Hospital Manacor

****5890*

Marques Pons , Pedro

Hospital mateu Orfila

****2251*

Marti Ribot , Isabel Margarita

Hospital Manacor

****7182*

Martin Barranco , Ana del Mar

Hospital Can Misses

****1450*

Martin Comas , Francisco Javier

Hospital Son Espases

****2776*

Martin Ferrer , Maria de Los Angeles

Hospital Son Espases

****8564*

Martin Martin , Beatriz

Hospital Son Llàtzer

****8316*

Martin Salas , Maria Antonia

Hospital Son Llàtzer

****7858*

Martin-Aragon Prudencio , Maria Elia

Hospital Can Misses

****7622*

Martinez Alcalde , Marta

Hospital Son Espases

****0891*

Martinez Diaz , Gema

Hospital Can Misses

****8750*

Martinez Montes , Raquel

Hospital Son Llàtzer

****2332*

Martinez Rubio , Sebastiana

Hospital Son Espases

****8391*

Martinez Tandaypan , Bertha Felicita

Hospital Son Espases

****3021*

Martorell Cladera , Jaume

Hospital Son Llàtzer

****9012*

Mas Carreras , Antonia

Hospital Son Espases

****4118*

Mas Ferriol , Joana Maria

Hospital Manacor

****5005*

Mascaro Cabello , Raquel

Hospital Son Espases

****4780*

Mascaro Covas , Margarita Laura

Hospital Son Llàtzer

****9648*

Massanet Vera , Maria Antonia

Hospital Manacor

****7835*

Massanet Vera , Maria del Carmen

Hospital Son Espases

****9315*

Matas Barcelo , Ana Maria

Hospital Manacor

****1305*

Matas Curient , Otilia

Hospital Manacor

****5244*

Matas Perello , Maria Angeles

Hospital Son Espases

****0640*

Mateos de Porras Pastor , Maria Dolores

Polígon De Llevant

****7449*

Mateu Muntaner , Maria Angeles

Hospital Son Llàtzer

****4937*

Mayol Bonet , Susana

Hospital Son Espases

****2969*

Mayol Ferrer , Pedrona

Hospital Comarcal de Inca

****1154*

Mayol Torrens , Maria Luisa

Hospital Son Espases

****7995*

Medina Calderon , Concepcion

Hospital Can Misses

****3781*

Medina Franco , Maria Antonia

Hospital Son Llàtzer

****4523*

Medina Sanchez , Maria Dolores

Hospital Son Espases

****8487*

Membrilla Quereda , Gema

Hospital Can Misses

****2613*

Mena Yero , Aldo

Hospital Son Espases

****6934*

Merchante Zafra , Maria del Consuelo

Hospital Son Espases

****6242*

Merino Ortega , Amadora

Hospital Son Espases

****4339*

Merlo Alabarces , Encarnacion

Hospital Son Espases

****5845*

Mesa Caro , Silvia

Hospital Son Espases

****4719*

Mesa Molina , Beatriz

Hospital Son Llàtzer

****9968*

Mesas Piñero , Francisco Javier

Hospital Son Llàtzer

****9857*

Mesquida Catala , Maria del Pilar

Hospital Son Espases

****6608*

Mesquida Ordinas , Francisca

Hospital Son Espases

****8720*

Mesquida Riera , Francisca

Hospital Manacor

****8032*

Mesquida Rossello , Maria Antonia

Hospital Manacor

****8300*

Mestre Mascaraque , Eva Maria

Hospital Son Espases

****5531*

Micharet Gaston , Ruth Maria

Son Serra - La Vileta

****4549*

Millan Jimenez , Maria Teresa

Hospital Son Espases

****5904*

Mir Soler , Antonia Ana

Hospital Comarcal de Inca

****7672*

Miralles Escobar , Noemi

Hospital Son Espases

****3898*

Miro Granado , Maria Lorena

Hospital Son Espases

****5072*

Miro Moya , Marta

Hospital Son Espases

****0872*

Mohamed Dos Santos , Alia

Hospital Comarcal de Inca

****5918*

Molina Crego , Maria Esther

Hospital Manacor

****8320*

Molina Gutierrez , Pilar

Hospital Can Misses

****0155*

Molina Lopez , Maria Encarnacion

Hospital Son Llàtzer

****3442*

Moll Mercadal , Maria Auxiliadora

Hospital Son Espases

****8615*

Moncada Juaneda , Begoña

Atención Primaria de Menorca (AREA)

****7526*

Moncayo Cazorla , Olga

Hospital Son Espases

****0419*

Monjo Ruiz , Manuel

Hospital Can Misses

****8655*

Monjon Estorchs , Susana

Hospital Son Llàtzer

****3315*

Monleon Pernias , Maria Natalia

Hospital Son Espases

****5031*

Monserrat Mas , Carme

Hospital Manacor

****5310*

Montoro Mascaro , Damian

Hospital Manacor

****4790*

Mora Rodriguez , Juana del Pilar

Hospital Son Espases

****7554*

Mora Sanchez , Maria Teresa

Hospital Son Llàtzer

****7988*

Moragues Serra , Margarita

Hospital Manacor

****7347*

Moranta Bibiloni , Joana Maria

Hospital Comarcal de Inca

****5402*

Morcillo Sanchez , Josefa

Hospital Son Espases

****8731*

Morenate Maillon , Maria Teresa

Hospital Can Misses

****7748*

Moreno Cabot , Mateo

Hospital Manacor

****9671*

Moreno Llabres , Julia Maria

Hospital Son Espases

****2613*

Moreno Lopez , Carolina

Llevant

****2351*

Morey Alomar , Antonia

Hospital Son Espases

****7726*

Morey Garcia , Catalina

Hospital Son Espases

****6430*

Morey Gelabert , Margarita

Hospital Manacor

****1482*

Morillas Marti , Maria Jose

Hospital Can Misses

****8598*

Morillo Roda , Rosario

Hospital Son Espases

****6960*

Morro Muntaner , Isabel

Hospital Comarcal de Inca

****6590*

Motoso Soriano , Victoria

Hospital Son Espases

****3545*

Moya Alonso , Susana

Hospital Son Espases

****1118*

Mulet Monserrat , Antonia

Hospital Manacor

****8668*

Mumbru Valls , Ingrid

Hospital Can Misses

****9837*

Munar Redondo , Veronica

Hospital Son Espases

****8474*

Muñiz Martin , Ana Maria

Hospital Son Espases

****9267*

Muñoz Esteras , Luis

Hospital Son Espases

****2022*

Muñoz Perez , Daniel

Hospital Son Espases

****6847*

Mut Pou , Maria Jose

Hospital Son Espases

****6976*

Nadal Salas , Juana

Tramuntana

****1311*

Navarro Alorda , Maria Jose

Hospital Comarcal de Inca

****5675*

Navarro Delgado , Francisca

Hospital Can Misses

****9847*

Navarro Fuster , Isabel

Hospital Son Espases

****8941*

Navarro Martin , Eduardo

Hospital Can Misses

****5893*

Navarro Moreno , Jose Antonio

Hospital Son Espases

****5116*

Navarro Reina , Maria Dolores

Hospital Son Llàtzer

****9593*

Navio Cutillas , Josefina

Hospital Son Llàtzer

****0063*

Nicolau Gornals , Maria Antonia

Ses Roques Llises

****0980*

Nieto Calpe , Maria Mercedes

Hospital Formentera

****2995*

Nieto Fluxa , Isabel

Hospital Son Llàtzer

****9503*

Nieto Sancho , Maria Nieves

Hospital Son Llàtzer

****8046*

Noceda Polar , Julia

Hospital Son Llàtzer

****9683*

Noguera Ramon , Policarpo

Hospital Son Llàtzer

****2479*

Noves Casas , Vanessa

Hospital Son Llàtzer

****9711*

Nuñez Cabrera , Sonia

Hospital Son Espases

****2748*

Nuñez Luz , Beatriz Alexandr

Hospital Son Llàtzer

****4862*

Nuñez Montblanch , Carolina

Hospital Son Espases

****9004*

Obrador Melia , Barbara Maria

Hospital Son Espases

****3968*

Olias Mena , Amelia Consuelo

Hospital Son Llàtzer

****2163*

Olivares Cabanellas , Paula

Son Rutlan

****8174*

Oliver Ballester , Rosa Maria

Hospital Son Llàtzer

****9314*

Oliver Bennasar , Maria Francisca

Hospital Comarcal de Inca

****1785*

Oliver Carmona , Sandra

Hospital Son Espases

****7077*

Oñate Villalobos , Marta

Hospital Son Llàtzer

****4869*

Ortiz Jover , Sandra

Hospital Son Llàtzer

****8768*

Ortiz Tortosa , Maria Dolores

Hospital Can Misses

****9531*

Palau Planells , Lidia

Hospital Can Misses

****8874*

Palmer Llado , Maria

Hospital Comarcal de Inca

****1589*

Palmer Marti , Margalida

Hospital Son Espases

****8633*

Pardo Villalba , Juana Maria

Hospital Son Espases

****1746*

Pareja Garcia , Maria Teresa

Hospital Son Espases

****0475*

Parra Fernandez , Beatriz

Hospital Son Espases

****0860*

Parra Gonzalez , Angela

Hospital Comarcal de Inca

****4156*

Parra Llobera , Maria Amparo

Hospital Comarcal de Inca

****2514*

Pascual Massanet , Maria

Hospital Manacor

****9206*

Pascual Torres , Ana

Del Raiguer

****9648*

Pascuchi Bardia , Monica

Hospital mateu Orfila

****7632*

Pastor Mir , Margarita

Hospital Son Llàtzer

****5498*

Pastor Samper , Sergio Gaizka

Hospital Son Espases

****4047*

Pau Bueno , Margarita

Hospital Son Llàtzer

****5477*

Paz Teijeira , Monica

Son Pisà

****8350*

Pedrosa Ruiz , Caterina Maria

Arquitecto Bennassar

****6395*

Peinado Medina , Maria Jose

Hospital Son Espases

****5602*

Pena Bousa , Consuelo

Hospital Son Llàtzer

****4859*

Peña Aguilar , Adela

Hospital Son Espases

****5495*

Peña Rebaza , Mariela Cecilia

Hospital Son Espases

****8394*

Peñalver Requena , Martina

Hospital Son Llàtzer

****6706*

Perello Jaume , Catalina

Hospital Comarcal de Inca

****1556*

Perez Aguilo , Ester

Hospital Son Llàtzer

****1798*

Perez Alaminos , Angeles

Hospital Son Espases

****0913*

Perez Bebian , Juan Maria

Hospital Son Espases

****2149*

Perez Cuadrado , Alicia

Hospital Can Misses

****6298*

Perez Exposito , Montserrat

Hospital Can Misses

****7637*

Perez Fuentes , Encarnacion

Hospital Son Espases

****4740*

Perez Liñayo , Sergio David

Hospital Son Llàtzer

****1311*

Perez Lopez , Maria Dolores

Escola Graduada

****2481*

Perez Morante , Ana Maria

Hospital Son Espases

****4057*

Perez Munarriz , Walter Omar

Hospital Son Espases

****3932*

Pico Muñoz , Vanessa de Las Mercedes

Hospital Son Espases

****7458*

Pinya Ferrer , Isabel Maria

Hospital Son Espases

****2721*

Piñeiro Bustos , Maria Elena

Hospital Son Llàtzer

****8328*

Piñeiro Bustos , Raquel

Hospital Son Espases

****1557*

Plaza Enriquez , Maria del Carmen

Hospital Son Espases

****7274*

Pocovi Perello , Isabel

Del Cami (Santa Maria)

****6792*

Poggi Zanabria , Ana Karina

Hospital Son Llàtzer

****3037*

Pol Trigueros , Carolina

Hospital Son Espases

****4699*

Poley Marquez , Maria Dolores

Hospital Comarcal de Inca

****8978*

Pons Llabres , Maria del Carmen

Hospital Son Espases

****1763*

Pons Palou , Lucia

Hospital Son Espases

****3660*

Pons Pons , Anna

Hospital mateu Orfila

****4903*

Pons Terroba , Ana Isabel

Hospital Son Espases

****3825*

Portillo Vilchez , Ana Maria

Hospital Comarcal de Inca

****3420*

Pou Thomas , Maria Antonia

Hospital Son Espases

****9022*

Pozas Coll , Salvador

Hospital Son Llàtzer

****1051*

Pozo Cabanillas , Rosalia

Hospital Son Espases

****6366*

Prada Alonso , Ana Isabel

Hospital Son Espases

****7883*

Prado Ares , Ana Isabel

Hospital Son Llàtzer

****4091*

Prado Farnos , Maria Carmen

Hospital Son Espases

****6865*

Prats Delgado , Belen

Hospital Manacor

****5459*

Puga Martin , Maria Celia

Hospital Son Espases

****2410*

Pujadas Recio , Juana Maria

Hospital Comarcal de Inca

****0237*

Pujadas Recio , Margarita

Hospital Comarcal de Inca

****9597*

Pujol Juan , Ana Maria

Hospital Son Espases

****1843*

Pujol Roig , Isabel Maria

Hospital Manacor

****6736*

Pulido Martos , Eva Maria

Hospital Son Llàtzer

****6509*

Pulido Olivares , Sonia

Hospital Son Llàtzer

****4437*

Quesada Cano , Laura

Hospital Son Llàtzer

****9679*

Quetglas Martorell , Francisca

Hospital Comarcal de Inca

****9916*

Quetglas Ros , Maria Jose

Hospital Manacor

****9058*

Quetglas Suau , Catalina

Hospital Son Llàtzer

****7781*

Quintero Preciado , Sandra Nedelka

Hospital Son Espases

****8973*

Quiñonero Perez , Dolores

Hospital Son Espases

****9854*

Ramirez Cañellas , Angela Maria

Atención Primaria de Mallorca (ÁREA)

****5794*

Ramis Artigues , Ana Isabel

Pollença

****8947*

Ramis Florit , Agnes

Safra

****1757*

Ramos Rivas , Monica

Hospital Son Espases

****4802*

Ramos Serra , Maria Antonia

Hospital Son Espases

****5028*

Rayel Linares , Guillermina Neyi

Hospital Son Espases

****9355*

Rayo Gost , Antonia

Hospital Son Llàtzer

****0149*

Redondo Colomar , Monica

Hospital Formentera

****9980*

Regajo Borrego , Isabel Maria

Hospital Son Espases

****8782*

Regalado Robles , Francisco Manuel

Hospital Manacor

****0184*

Reguera Quiñonero , Laura

Hospital Son Espases

****1171*

Reus Banzalez , Irene

Hospital Son Espases

****3582*

Ribas Pastor, Auba

Hospital Son Espases

****4929*

Ribes Ribes , Maria Amparo

Hospital Son Espases

****1898*

Rico Reus , Africa

Hospital Son Espases

****9477*

Rigo Riera , Maria Rosa

Hospital Son Llàtzer

****9099*

Ripoll Arellano , Maria Lourdes

Hospital Son Espases

****1735*

Ripoll Arriero , Celia

Hospital Son Espases

****8880*

Ripoll Dols , Jennifer

Hospital Son Llàtzer

****9366*

Ripoll Torres , Caterina

Hospital Manacor

****8887*

Risco Garcia , Maria del Carmen

Hospital Comarcal de Inca

****9475*

Robles Galera , Maria Pilar

Hospital Son Espases

****1756*

Robles Mas , Antonia

Hospital Manacor

****0713*

Roca Suau , Catalina

Hospital Son Espases

****7193*

Rodriguez Cardenas , Lucia

Hospital Can Misses

****6143*

Rodriguez Dominguez , Monica

Hospital Son Espases

****0700*

Rodriguez Fernandez , Belen

Hospital Son Espases

****8322*

Rodriguez Fernandez , Isabel

Hospital Son Espases

****8908*

Rodriguez Garzaran , Sandra

Hospital Manacor

****4109*

Rodriguez Pina , Eva Maria

Hospital Son Llàtzer

****3059*

Rodriguez Rodriguez , Maria Jose

Hospital Son Espases

****9256*

Rodríguez Sánchez , Juana

Hospital Son Espases

****5151*

Rojo Gomariz , Monica

Hospital Son Espases

****1122*

Roldan Calatrava , Antonio David

Hospital Manacor

****5513*

Roman Alcantara , Moises

Hospital Can Misses

****5944*

Roman Molina , Aurora Maria

Hospital Son Espases

****5930*

Romero Borrallo , Jose Manuel

Hospital Son Espases

****4422*

Romero De la Torre , Maria Mercedes

Hospital Son Espases

****3215*

Romero Perez , Maria

Hospital Son Llàtzer

****1945*

Rosel Aguado , Belinda

Hospital Son Espases

****2797*

Rosero Solorzano , Andrea Estefania

Hospital Son Espases

****6208*

Rosillo Garcia , Maria Dolores

Hospital Son Llàtzer

****1799*

Rossello Binimelis , Monserrate

Hospital Manacor

****2645*

Rossello Sastre , Maria de la Esperanza

Hospital Son Espases

****7319*

Rossello Trobat , Margarita

Hospital Manacor

****8682*

Rubert Sastre , Alicia

Hospital Son Espases

****2908*

Rueda Martinez , Francisco Alberto

Hospital Son Llàtzer

****8215*

Ruiz Albertos , Maria Rosa

Hospital Son Espases

****1635*

Ruiz Fernandez , Teresa

Hospital Son Espases

****2060*

Ruiz Lopez , Ana Belen

Hospital Can Misses

****9089*

Sabater Romero , Julia

Hospital Manacor

****5235*

Sagreras Mut , Juana Ana

Hospital Manacor

****5960*

Sagreras Picornell , Francisca

Hospital Son Espases

****3182*

Saletas Malondra , Catalina

Hospital Son Espases

****4024*

Salom Muntaner , Merce

Hospital Son Espases

****8982*

Salom Ortega , Monica

Hospital Son Espases

****0655*

Salom Rodriguez , Juan

Hospital Son Espases

****5998*

Salva Alberti , Francisca

Des Blanquer

****9900*

Sampol Sabater , Maria

Hospital Manacor

****8478*

Sanchez Blazquez , Vanesa

Hospital Son Espases

****4708*

Sanchez Carriqui , Eva

Hospital Son Espases

****9183*

Sanchez Fernandez , Ana Maria

Hospital Son Llàtzer

****8319*

Sanchez Ferreira , Sandra Janeth

Hospital Son Espases

****3357*

Sanchez Gonzalez , Alba

Hospital Son Espases

****9944*

Sanchez Haro , Eduard

Hospital mateu Orfila

****8414*

Sanchez Ramirez , Francisca

Hospital Manacor

****0980*

Sanchez Ruiz , Cristabel

Hospital Manacor

****0634*

Sanchez Sales , Amelia

Hospital Son Espases

****0065*

Sanchez Serrano , Maria Carmen

Hospital Son Espases

****1798*

Sanchez Vazquez , Laura

Hospital Comarcal de Inca

****3990*

Sancho Torres , Sonia

Hospital Can Misses

****7909*

Santana Torres , Luisa Maria

Hospital Son Espases

****5625*

Santiago Extremera , David

Hospital Son Espases

****1426*

Santos Cuello , Victoria

Hospital Can Misses

****5904*

Sastre Gari , Isabel Maria

Hospital Son Espases

****6852*

Sastre Reynes , Catalina

Hospital Manacor

****8765*

Schrenk , Nicole

Hospital Son Espases

****8892*

Segui Pericas , Jeronima

Hospital Son Espases

****8497*

Segui Pons , Magdalena

Hospital mateu Orfila

****6261*

Segui Sastre , Antonia

Hospital Son Espases

****0708*

Segura Aguilar , Maria Teresa

Hospital Son Espases

****8806*

Seoane Viaño , Sandra Maria

Hospital Son Espases

****5271*

Serna Duque , Yolanda

Hospital Son Espases

****3321*

Serra Serra , Eulalia Juana

Hospital Comarcal de Inca

****1257*

Serra Serra , Juan

Hospital Manacor

****5615*

Serrano Diaz , Yolanda

Arquitecto Bennassar

****4914*

Serrano Hernandez , Maria del Carmen

Hospital mateu Orfila

****6775*

Serrano Jurado , Maria Victoria

Hospital Son Llàtzer

****1919*

Servera Cifre , Maria Magdalena

Hospital Son Espases

****8183*

Servera Gento , Alicia

Hospital Son Espases

****1268*

Servera Miquel , Maria

Hospital Comarcal de Inca

****5268*

Shoyleva , Doncheva Maya

Hospital Son Espases

****1731*

Silvar Fernandez , Maria Antonia

Hospital mateu Orfila

****3363*

Silvente Exposito , Teresa Maria

Hospital Son Espases

****6539*

Simo Gost , Salvadora

Hospital Comarcal de Inca

****9929*

Simon Peña , Alicia

Hospital Son Espases

****6164*

Sintes Hernandez , Carolina

Hospital mateu Orfila

****4764*

Sitges Mesquida , Emma

Hospital Son Espases

****3591*

Solano Morera , Rosa Maria

Hospital Son Espases

****3202*

Somed Cirer , Debora

Hospital Son Espases

****8867*

Soria Valero , Rosario

Hospital Son Llàtzer

****1960*

Soto Rubio , Beatriz

Hospital Son Espases

****6495*

Suarez Carrillo , Lluis Josep

Hospital Comarcal de Inca

****4227*

Suarez Meza , Mercedes Edith

Hospital Son Espases

****7355*

Suarez Rodriguez , Maria Belen

Pere Garau

****0952*

Tamas , Carmen Elena

Hospital Son Espases

****8261*

Tarrias Garcia-Calabres , Maria Encarnacion

Hospital mateu Orfila

****3530*

Tejero Jimenez , Maria Jose

Hospital Can Misses

****6583*

Timoner Boter , Cristina

Hospital Son Espases

****4757*

Torrejon Gonzalez , Encarnacion

Hospital Son Espases

****0941*

Torrens Fornari , Juan

Hospital Comarcal de Inca

****1232*

Torres Chinea , Miguel Antonio

Hospital Son Espases

****5042*

Torres Mari , Eva

Hospital Can Misses

****4802*

Torres Moreno , Encarnacion

Hospital Manacor

****4290*

Torres Ramon , Maria de Los Angeles

Hospital Can Misses

****4451*

Torres Ribot , Maria Angeles

Hospital mateu Orfila

****2430*

Torres Roig , Cristina

Hospital Can Misses

****1344*

Torres Sainz Pardo , Sara

Hospital Can Misses

****9726*

Torres Tomas , Julia Maria

Hospital Manacor

****6400*

Tosal Castaño , Meritxell

Hospital Son Espases

****4994*

Trejos Gil , Adalgiza

Hospital Son Espases

****8333*

Trinado Luque , Inmaculada

Hospital Can Misses

****4293*

Tur Fullana , Virginia

Hospital Son Espases

****4102*

Ubeda Gregori , Francisco

Hospital Manacor

****9255*

Uceda Moreno , Maria Paz

Hospital Son Espases

****2626*

Utrera Rodriguez , Nuria

Hospital Son Espases

****3273*

Vadell Vidal , Maria Antonia

Hospital Son Espases

****9235*

Valcazar Romero , Brigitte

Hospital Son Espases

****4991*

Valencia Mena , Laura

Hospital Comarcal de Inca

****9409*

Valerio Perez , Raul

Hospital Manacor

****9752*

Van Den Hurk Jimenez , Alexandra

Atención Primaria de Menorca (AREA)

****5843*

Varela Ferro , Tamara

Hospital Son Espases

****0045*

Vargas Calero , Rosario

Hospital Son Llàtzer

****5033*

Vargas Molano , Maria del Carmen

Hospital Son Llàtzer

****1664*

Vazquez Carvajal , Monica

Atención Primaria de Mallorca (ÁREA)

****3610*

Vega Bolivar , Carolina

Hospital mateu Orfila

****8394*

Vera Coloma , Beatriz Alexia

Hospital Son Espases

****0612*

Vert Llado , Rafaela

Hospital Comarcal de Inca

****0767*

Vicente Diez , Ana Rocio

Hospital Son Llàtzer

****8316*

Vico Serrano , Tamara

Hospital Can Misses

****1268*

Vidal Lampon , Sandra

Felanitx

****8223*

Vidal Yanes , Marcia Dalice

Hospital Son Espases

****5270*

Viedma Capo , Catalina Maria

Hospital Comarcal de Inca

****4832*

Vilchez Salvador , Maria Piedad

Hospital Son Llàtzer

****3653*

Villeda Ramos , Isis Bersavet

Hospital Son Espases

****2303*

Viver Tuduri , Maria Francisca

Hospital mateu Orfila

****6286*

Vives Llodra , Catalina

Hospital Manacor

****4034*

Vives Morey , Margarita

Hospital Manacor

****4590*

Vivo Ruzafa , Isaias

Hospital Son Llàtzer

****5179*

Woosey Woosey , Linda Teresa

Hospital Manacor

****2335*

Zapata Basty , Silvia

Hospital Son Espases

 

Llista d'adjudicació torn lliure discapacitats

 

Núm. doc. Id.

Llinatges, nom

Descripció

****3227*

Alcala Fernandez , Lidia

Hospital Son Espases

****9774*

Bonnin Zamora , Cristina Magdalena

Hospital Son Espases

****8009*

Carreras Llabres , Rosa Catalina

Hospital Can Misses

****7650*

Covas Escobar , Maria Magdalena

Hospital Son Espases

****3833*

Cruz Ginel , Inmaculada

Hospital Can Misses

****9340*

Escalas Cañellas , Margarita

Hospital Son Espases

****3272*

Forteza Bonet , Angela

Hospital Son Espases

****1844*

Gallego Ronda , Lidia Isabel

Hospital Son Espases

****1847*

Galoul Coll , Marina

Hospital Son Espases

****0557*

Garcia Monje , Maria del Pilar

Hospital Son Espases

****8584*

Heredia Mas , Cristina

Hospital Son Espases

****4457*

Igual Perez , Marta

Hospital mateu Orfila

****5557*

Magraner Alberti , Caterina

Hospital Can Misses

****1549*

Mestre Alameda , Carlos

Hospital Son Espases

****9269*

Muñoz Esteras , Javier

Hospital Son Espases

****4766*

Nicolau Roig , Caterina

Hospital Son Espases

****5845*

Perez Bernal , Maria del Carmen

Hospital Can Misses

****9302*

Pons Pascual , Margarita

Hospital Son Espases

****2804*

Puerto Ramis , Andrea

Hospital Can Misses

****2002*

Ramirez Gutierrez , Juan

Hospital Son Espases

****8653*

Ramos Belmar , Ana

Hospital Can Misses

****6841*

Reynes Ferra , Esperança

Hospital Son Espases

****3408*

Roman Santander , Francisco Javier

Hospital Can Misses

****9793*

Ruiz Roca , Rocio

Hospital Son Espases

****9875*

Salvador Robles , Monica

Hospital Son Espases

****9909*

Sanso Soler , Juana Maria

Hospital Son Espases

****7460*

Sempere Olivan , Maria Nieves

Hospital Son Espases

****7773*

Servera Perona , Veronica

Hospital Son Espases

****8115*

Valera Ventin , Ignacio

Hospital Can Misses