Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS FERROVIARIS DE MALLORCA (SFM)

Núm. 193182
Resolució del president del Consell d’Administració de SFM de modificació de la composició dels membres del Tribunal Qualificador establert en l’annex 1 de la Resolució del president del Consell d’Administració de SFM de 23 de febrer de 2023 sobre el nomenament dels membres dels tribunals del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir les places de personal laboral de SFM, d’acord amb l’oferta pública d’estabilització aprovada pel Consell d’Administració de 20 de maig de 2022 i prevista en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca (d'ara endavant, SFM) de 20 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal laboral d'SFM, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

2. Mitjançant l'Acord adoptat pel Consell d'Administració d'SFM de 14 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral d'SFM (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

3. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 25, de 25 de febrer de 2023, es va publicar la Resolució del president del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca sobre el nomenament dels membres dels tribunals del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

4. Atès que del Tribunal Qualificador del grup A, la presidenta suplent, Beatriz Ortiz March (enginyera de Projectes i Obres de Conservació); la vocal 1 titular, Margarita Capó Tugores (cap del Servei de Gestió Econòmica), i la vocal 1 suplent, Catalina Servera Jiménez (lloc base tècnica superior assessorament lingüístic), han presentat causes justificades de renúncia a formar part del Tribunal Qualificador, es fa necessari designar tres nous membres per poder continuar amb la tramitació del procés.

5. Atès que del Tribunal Qualificador del grup B, el vocal 1, Daniel Eugenio Albertí (cap del Servei de Gestió Economicojurídica), ha presentat causes justificades de renúncia a la condició de vocal del Tribunal Qualificador, s'ha de nomenar un nou membre per continuar amb la tramitació del procés.

Per tot això, en exercici de les facultats conferides a l'article 15.1.c) dels Estatuts d'SFM, aprovats pel Decret 44/2015, de 22 de maig (BOIB núm. 77, de 23 de maig), dict la següent

 

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del grup A en l'annex 1 de la Resolució del president del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca de 23 de febrer de 2023 sobre el nomenament dels membres dels tribunals del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca, d'acord amb l'oferta pública d'estabilització aprovada pel Consell d'Administració de 20 de maig de 2022 i prevista en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, designats entre el personal funcionari de la Conselleria d'adscripció.

2. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del grup B en l'annex 1 de la Resolució del president del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca de 23 de febrer de 2023 sobre el nomenament dels membres dels tribunals del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca, d'acord amb l'oferta pública d'estabilització aprovada pel Consell d'Administració de 20 de maig de 2022 i prevista en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, designats entre el personal funcionari de la Conselleria d'adscripció.

3. Informar les persones nomenades de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si concorre alguna de les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i el punt 19.1.4 de les bases específiques de la convocatòria.

4. Facultar el director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca per fer tots els tràmits necessaris per dur a terme el nomenament dels nous membres dels  tribunals referits.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web https://trensfm.convoca.online.

6. Donar compte d'aquesta Resolució al Consell d'Administració en la propera sessió, a efectes de la ratificació d'acord amb l'article 15.1.c) dels Estatuts d'SFM.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que disposen els articles 8.2.a) i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Signat electrònicament:(17 de març de 2023)

El president del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca Josep Marí i Ribas

 

ANNEX 1

Pla estabilització. Tribunals qualificadors

Tribunal qualificador grup A

Denominacions del lloc de feina grup professional A

Adjunt/a cap dels Serveis Jurídics i Contractació

Adjunt/a cap d'explotació

Tècnic/a en infraestructures (obres)

Tècnic/a en instal·lacions

Enginyer/a en telecomunicacions

Tècnic/a en infraestructures (planificació i projectes)

Titulars:

Vocal 1: Maria del Carmen Amengual Pizarro (cap de la Secció VIII)

Suplents:

Presidenta: Farah Bouazza Ariño (cap del Servei d'Ordenació del Transport Terrestre)

Vocal 1: Margarita Prohens Verger (cap de la Secció XI)

 

Tribunal qualificador grup B

Denominacions del lloc de feina grup professional B

Tècnic/a en gestió econòmica

Tècnic/a en relacions laborals

Enginyer/a tècnic/a telemàtica

Tècnic/a en material mòbil

Titulars:

Vocal 1: Maria Beatriz Ortiz March (enginyera de Projectes i Obres de Conservació)