Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 192570
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa per a la correcció d'error material incorregut paràmetres programació taxímetre en l'aprovació inicial de l'actualització tarifària d'aplicació al servei de taxi de l'illa d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell Executiu Consell Insular d'Eivissa en sessió celebrada en data 17 de març de 2023, s'ha aprovat per unanimitat la proposta de correcció d'error material incorregut en l'aprovació de l'actualització de la tarifa única d'aplicació als serveis de taxi aprovada inicialment en sessió del Consell Executiu de data 10 de març de 2023, del tenor literal que segueix.

"En data 10/03/2023 es va acordar pel Consell Executiu l'aprovació inicial de les tarifes de taxi corresponent a la tarifa única d'aplicació per als recorreguts urbans i interurbans de l'illa d'Eivissa, tot d'acord amb la proposta presentada en data 6 de març de 2023, en sessió del Consell sectorial de la Mobilitat d'Eivissa, reunit a l'efecte amb representants de les administracions (regidors dels cinc Ajuntaments de l'illa d'Eivissa) i del sector en matèria de taxi (FITIE i FEBT/CAEB). Aquest acord del consell Executiu incorporava la determinació dels paràmetres tècnics de programació del taxímetre resultants de la tarifa proposada (valors automàtics resultants dels valors d'aquestes tarifes en les seves modalitats diürna o nocturna i fetsiva i calculada per distància o temps d'espera).

Posteriorment a l'adopció de l'esmentat acord s'ha detectat un error material en la realització dels càlculs aritmètics pel quals es va determinar el valor dels segons per salt en els paràmetres de programació del taxímetre.

Així, on abans deia

  • Segons per salt en horari diürn: 17,93 seg
  • Segons per salt en horari nocturn o en dia festiu: 18,07 seg.

S'havia d'haver dit

  • Segons per salt en horari diürn: 16,59 seg
  • Segons per salt en horari nocturn o en dia festiu: 13,55 seg.

Per tot l'anterior, vist l'informe tècnic de correcció de l'error material de data 15/03/2023

Atès que en aquest moment únicament correspon determinar el valor correcte dels dos paràmetres de programació que s'havien expressat erròniament en l'acord del passat 10 de març de 2023 Vist l'informe proposta de data 15/03/2023 on s'informa favorablement la present proposta d'acord i es corregeix l'error incorregut amb la determinació correcta dels paràmetres de programació Sobre la base de tot l'anterior, com a titular del Departament d'Innovació, Transparència, Participació i Transports, en exercici de les competències atribuïdes en virtut del Decret de Presidència núm. 484/2020, de data 16-07-2020 de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 98 EXT, de 17/07/2019; modificacions  al BOIB  núm. 175, de 31-12-2019, BOIB núm. 101, de 04-06-2020 i al BOIB  núm. 153, de 5 de setembre) elevo al Consell Executiu d'aquest Consell Insular–en tant que òrgan competent- la següent

PROPOSTA D'ACORD

CORREGIR el valor dels paràmetres de programació del taxímetre anteriorment determinats per acord del Consell Executiu de data 10/02/2023 en relació a l'import corresponent als "segons per salt", que passen a ser:

  • Segons per salt en horari diürn: 16,59 seg
  • Segons per salt en horari nocturn o en dia festiu: 13,55 seg."

Eivissa, 17 de març de 2023 ​​​​​​​El cap del Servei de Transports Antonio Montero Guasch