Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 192540
Nomenament de dos tècnics del Consell Insular de Mallorca a la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El dia 13 de març de 2023 la presidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca va dictar la següent resolució:

L'article 52.1 c) del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que integren la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric, amb veu i vot, sis tècnics o tècniques del Consell Insular de Mallorca, que ha de nomenar la presidència de la Comissió.

Atès que per jubilació han quedat vacants dos dels vocals tècnics nomenats mitjançant resolució de 16/09/2019 (BOIB núm. 128, de 19/09/2019), la presidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca dicta la següent:

RESOLUCIÓ

1. Nomenar com a membres tècnics de la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca les persones següents:

  • Sra. Francisca Tugores Truyol, cap del servei de Patrimoni Arqueològic, Paleontològic, Etnològic, Industrial i de Béns Culturals.
  • Sra. Maria Dols Gallardo, coordinadora de restauració.

2. Comunicar-ho a les persones interessades i a la Secretaria de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

3. Publicar el contingut d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte a la Comissió Insular de Patrimoni Històric en la primera sessió que tingui lloc.

 

Palma, 17 de març de 2023

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019) Josep Mallol Vicens