Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 192390
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del dia 16 de març de 2023, mitjançant la qual es determina la llista definitiva de les puntuacions de les persones aspirants admeses i l'adjudicació en la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dos (2) places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C, subgrup C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 19 de desembre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 5 de 12 de gener de 2023, es va establir la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dos places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C,  subgrup C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_3).

2.- Segons el que estableixen les bases de la convocatòria, el dia 25/01/2023 la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu, amb publicació al web de l'ASEF el mateix dia.

3.- Un cop transcorregut el termini atorgat a les persones interessades per a la interposició d'al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses (7 dies hàbils), sense constància en aquesta Gerència que se n'hagués presentat alguna, el dia 22/02/2023 la Resolució de la directora gerent de l'ASEF va determinar la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses,  amb publicació al web de l'ASEF el dia 23/02/2023.

4.- En data 10/03/2023, d'acord amb l'indicat a la base 7.4 de la convocatòria, la Comissió de Selecció es va reunir per valorar els mèrits al·legats per les persones candidates admeses i elevar a la directora gerent de l'ASEF la seva proposta, òrgan que per mitjà d'una resolució establiria la llista provisional de la puntuació dels mèrits reconeguts a les persones candidates,  qui disposaran d'un termini de cinc (5) dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació al web de l'ASEF, per formular reclamacions o al·legacions contra l'esmentada resolució, dirigides a la Comissió de Selecció i que poden presentar-se en qualsevol dels registres que preveu la normativa vigent.

5.- El dia 14/03/2023, d'acord amb el que estableix la base 8.3 de la convocatòria, la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de les valoracions atorgades als mèrits al·legats per les persones aspirants admeses, publicada el mateix dia al web de l'ASEF, amb les puntuacions totals que s'indiquen a continuació:

DNI

LLINATGES I NOM

PUNTUACIÓ

*****392-W

TUR TUR Francisca 

53,12

*****659-S

PAHIÑO BORRACHERO Emilio Jesús

54,53

6.- El dia 15/03/2023 i amb registre d'entrada números GOIBE183635/2023 i GOIBE 183640/2023 respectivament, la Sra. Francisca Tur Tur i el Sr. Emilio Jesús Pahiño Borrachero van presentar sengles escrits mitjançant els quals manifestaven la seva conformitat amb la puntuació atorgada i que no efectuarien al·legacions a la llista provisional de puntuacions publicada el dia 14/03/2023.

FONAMENTS JURÍDICS

  • Resolució de data 19 de desembre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 5 de 12 de gener de 2023, mitjançant la qual s'estableix la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, dos (2) places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C,  subgrup C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_3).
  • Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP).
  • Atès el que disposa l'article 82.3 de la LPACP procedeix donar per finalitzat el termini d'al·legacions vistos els escrits presentats el dia 15/03/2023 per la Sra. Tur i pel Sr. Pahiño de conformitat amb la puntuació provisional atorgada.

Per tot això i en l'exercici de les competències delegades en el punt 2. l)  de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de març de 2021, per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en la persona titular de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals i en les persones titulars de les gerències territorials (BOIB núm. 39,  de 20/03/2021), es dicta la següent

RESOLUCIÓ

1.- APROVAR la llista definitiva de la puntuació atorgada als mèrits al·legats per les persones admeses en aquesta convocatòria en els termes següents:

DNI

LLINATGES I NOM

Puntuació

*****392-W

TUR TUR Francisca 

53,12

*****659-S

PAHIÑO BORRACHERO Emilio Jesús

54,53

2.- ADJUDICAR a la Sra. Francisca Tur Tur, titular del DNI *****392-W, i al Sr. Emilio Jesús Pahiño Borrachero, titular del DNI ***659-S, les dos (2) places convocades de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), corresponents a la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses dependent de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (ASEF),  per desenvolupar les funcions derivades, entre d'altres, de la gestió de la nòmina del personal en el Servei de Recursos Humans, atenent que són els únics candidats admesos i que reuneixen els requisits exigits en la convocatòria PIT 2022_03, aprovada per Resolució de la directora gerent de l'ASEF el dia 19/12/2022 (BOIB núm. 5,  de 12/01/2023).

3.- PUBLICAR aquesta Resolució al Butlletí oficial de les Illes Balears i al portal web de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

4.-  COMUNICAR a les persones seleccionades que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada i en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació, segons el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs potestatiu de reposició.

 

Eivissa,  16 de març de 2023

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera P.D. del director general del Servei de Salut de les Illes Balears  (BOIB núm. 39, de 20/03/2021) M. Carmen Santos Bernabeu