Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 192385
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del dia 16 de març de 2023, mitjançant la qual es determina la llista definitiva de les puntuacions de les aspirants admeses i l'adjudicació en la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una (1) plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C, subgrup C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant la Resolució de data 19 de desembre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 5 de 12 de gener de 2023, es va establir la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C,  subgrup C1), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_2).

2.- Segons el que estableixen les bases de la convocatòria, el dia 25/01/2023 la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu, amb publicació al web de l'ASEF el dia 26/01/2023.

3.- Un cop transcorregut el termini atorgat a les persones interessades per a la interposició d'al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses (7 dies hàbils), sense constància en aquesta Gerència que se n'hagués  presentat alguna, el dia 22/02/2023 la Resolució de la directora gerent de l'ASEF va determinar la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses, amb publicació al web de l' ASEF el mateix dia.

4.- En data 10/03/2023, d'acord a l'indicat a la base 7.4 de la convocatòria, la Comissió de Selecció es va reunir per valorar els mèrits al·legats per les candidates admeses i elevar a la directora gerent de l'ASEF la seva proposta, òrgan que per mitjà d'una resolució establiria la llista provisional de la puntuació dels mèrits reconeguts a les persones candidates,  que disposaran d'un termini de cinc (5) dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació al web de l'ASEF, per formular reclamacions o al·legacions contra l'esmentada resolució, dirigides a la Comissió de Selecció i que poden presentar en qualsevol dels registres que preveu la normativa vigent.

5.- El dia 14/03/2023, d'acord amb el que estableix la base 8.3 de la convocatòria, la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de les valoracions atorgades als mèrits al·legats per les aspirants admeses, publicada el mateix dia al web de l'ASEF, amb les puntuacions totals que s'indiquen a continuació:

DNI

LLINATGES I NOM

Puntuació

*****257-J 

SOLER SAMANIEGO Inmaculada 

29,65

*****364-C

GIL MUÑOZ María Rocío

42,30

6.- El dia 14/03/2023 i amb registre d'entrada número GOIBE180783/2023, la Sra. María Rocío Gil Muñoz va presentar un escrit mitjançant el qual exposava el seu desistiment de la sol·licitud presentada el dia 23/01/2023 amb registre d'entrada número GOIBE62317/2023, així com la seva declinació a participar en aquest procés selectiu, d'acord a l'assenyalat en l'article 94.1 de la Llei 39/2015,  d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

7.- El dia 15/03/2023 i amb registre d'entrada número GOIBE184795/2023, la Sra. Inmaculada Soler Samaniego va presentar un escrit mitjançant el qual manifestava la seva conformitat amb la puntuació atorgada i que no efectuaria al·legacions a la llista provisional de puntuacions publicada el dia 14/03/2023.

Fonaments JURÍDICS

  • Resolució de data 19 de desembre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 5 de 12 de gener de 2023, mitjançant la qual s'estableix la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (grup C,  subgrup C1), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses de la Gerència a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (PIT 2022_2).
  • Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP).
  • Atès el que disposen els articles 82.3 i 94.1 de la LPACP, no hi ha obstacle que impedeixi acceptar el desistiment de la Sra. Gil i donar per finalitzat el termini d'al·legacions per l'escrit presentat per la Sra. Soler de conformitat amb la puntuació provisional atorgada.

Per tot això i en l' exercici de les competències delegades en el punt 2. l)  de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de març de 2021, per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en la persona titular de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals i en les persones titulars de les gerències territorials (BOIB núm. 39,  de 20/03/2021), es dicta la següent

RESOLUCIÓ

1.- ACCEPTAR el desistiment formulat per la Sra. María Rocío Gil Muñoz, titular del DNI *****364-C, i en conseqüència EXCLOURE-LA com a aspirant d'aquest procés selectiu.

2.- APROVAR la llista definitiva de la puntuació atorgada als mèrits al·legats per l'única candidata admesa en aquesta convocatòria en els termes següents:

DNI

LLINATGES I NOM

Puntuació

*****257-J 

SOLER SAMANIEGO Inmaculada 

29,65

3.- ADJUDICAR a la Sra. Inmaculada Soler Samaniego, titular del DNI *****257-J, la plaça convocada (1) de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), corresponent a la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses dependent de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (ASEF), per a desenvolupar, entre altres, les funcions derivades de l'aplicació informàtica AIDA  en el Servei de Recursos Humans, atenent que és l'única candidata admesa i que reuneix els requisits exigits en la convocatòria PIT 2022_02, aprovada per Resolució de la directora gerent de l'ASEF el dia 19/12/2022 (BOIB núm. 5, de 12/01/2023).

4.- PUBLICAR la present Resolució al Butlletí oficial de les Illes Balears i al portal web de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

5.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d' aquesta Resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada i en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació, segons el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs potestatiu de reposició.

 

Eivissa,  16 de març de 2023

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera P.D. del director general del Servei de Salut de les Illes Balears  (BOIB núm. 39, de 20/03/2021) M. Carmen Santos Bernabeu