Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 191627
Decret de Batlia de data 15 de març de 2023, pel qual es modifica l'oferta pública d'ocupació ordinària corresponent a l'any 2022 en quant al sistema previst d'accés a les places de Major de la policia local de Calvià, que s'estableix sigui pel sistema de promoció externa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. Mitjançant Decret de Batlia de 23 de maig de 2022 (BOIB, núm. 68, de 26 de maig) es va aprovar l'oferta d'ocupació pública ordinària de l'Ajuntament de Calvià corresponent a l'any 2022.

2. A l'oferta pública ordinària de l'any 2022 esmentada, s'oferten dues places de Major del cos de la policia local, sistema d'accés per les quals, es va establir el sistema de promoció interna.

3. No obstant això, l'Administració ha optat per modificar el sistema d'accés i determinar que la modalitat de promoció per l'accés a les places de Major sigui la de promoció externa en lloc de la de promoció interna, tot motivat per raons d'organització del servei i a fi de promoure la lliure concurrència al procés selectiu.

4. La promoció externa en els cossos de la policia local permet accedir a la categoria immediatament superior d'un cos de policia local de les Illes Balears diferent d'aquell al qual pertany el funcionari de carrera, o bé fins a dues categories superiors si es tracta de funcionaris de carrera del mateix cos de policia local.

5. A la reunió de la Mesa General de Negociació celebrada en data 10/03/2023, va ser aprovada per unanimitat dels representants de l'Administració i organitzacions sindicals el sistema de promoció externa per l'accés a les dues places de Major del cos de policia local de l'oferta pública de l'any 2022.

Fonaments de dret

- Article 31 de la Llei 4/2013, de coordinació de les policies locales de les Illes Balears.

- Article 166 i següents del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel que s'aprova el reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

- Article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

Aquesta Tinença de Batlia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, dicta la següent

Resolució

1. Establir la promoció externa com a sistema d'accés les places de Major del cos de la policia local previstes a l'oferta pública d'ocupació ordinària corresponent a l'any 2022.

2. Modificar l'oferta púbica d'ocupació ordinària corresponent a l'any 2022 en quant al sistema d'accés a les places de Major del cos de policia local.

3. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

(Signat electrònicament: 15 de març de 2023)

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures (Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019) Juan Recasens Oliver