Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 190680
Nomenament de personal funcionari interí de la categoria de policia local de l'Ajuntament d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa ha dictat el següent Decret de Batlia 2023-0148 en data 22 de febrer de 2023:

Antecedents

1. En data 23 d'octubre de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, s'aproven les bases i es designen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació.

2. En data 17 de gener de 2023 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la llista definitiva de persones que han superat el Curs bàsic de capacitació per a l'accés a la categoria de policia del cos de policia local corresponent a la 43a promoció.

3.- En data 17 de febrer de 2023, l'Escola Balear d'Administració Pública va notificar proposta de nomenament de l'aspirant amb DNI 43473399H i va atorgar a l'Ajuntament d'Algaida un termini màxim de 3 dies hàbils per nomenar-lo funcionari interí, comptadors a partir de l'endemà de la presentació de la documentació per part de la persona interessada.

4.- Un cop resolt el procediment esmentat anteriorment i atès que la persona assignada per l'Escola Balear d'Administració Pública ha presentat la documentació que acredita el compliment dels requisits de la convocatòria, l'aspirant proposat ha de ser nomenat personal funcionari interí de l'Ajuntament d'Algaida.

En l'exercici de les atribucions conferides per l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; el Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears; el Decret Llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, així com les bases que regeixen el procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, s'aproven les bases i es designen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació,

RESOLC

PRIMER. Nomenar personal funcionari interí de l'Ajuntament d'Algaida a la persona següent:

DNI

43473399H

SEGON. Advertir que aquest nomenament tindrà efectes des de la data d'incorporació del funcionari al seu lloc de treball.

TERCER. Notificar la present resolució a l'interessat.

 

Algaida, 16 de març de 2023

La batlessa Maria Antònia Mulet Vich