Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 190004
Constitució de borsí de terapeutes ocupacionals, personal laboral temporal, de l'ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present, es fa saber que el 16 de març de 2023, es va aprovar el Decret 2023-0211 pel que es constitueix el Borsí de Terapeutes Ocupacionals, personal laboral temporal, de l'Ajuntament de Lloseta, per tal de poder donar cobertura a les necessitats urgents e inajornables que sorgeixin en la Corporació:

“DECRET

Expedient núm.: 164/2023

Assumpte: Decret

Procediment: Seleccions de personal i provisions de llocs de treball

Vist que el 16 de febrer de 2023 es va aprovar el Decret 2023-0119 per el que s'aproven les Bases reguladores i la convocatòria del procediment per la constitució d'un Borsí de Terapeutes Ocupacionals, personal laboral temporal, de l'Ajuntament de Lloseta (BOIB núm. 23 de 21 de febrer de 2023).

Vist que fou publicat el llistat provisional d'admesos i exclosos, amb sols una persona participant que complia amb tots els requisits exigits per la convocatòria. Essent així, i transcorregut el termini per presentar al·legacions sense que n'hi hagi hagut cap, s'entén per definitiu el llistat fins al moment provisional.

D'acord amb l'anterior i atenent a les facultats que hem son atorgades per l'Article 21.1,h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, DISPÒS

Primer. Aprovar el Borsí de Terapeuta Ocupacional, personal laboral temporal de l'Ajuntament de Lloseta, següent:

NOM

COGNOMS

DNI

AINA

TORRENS TOMEY

4321****-*

Segon. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb indicació dels recursos que s'estimin pertinents

 

Lloseta, (signat electrònicament: 16 de març de 2023

El batle Jose Maria Muñoz Perez)

 

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la present publicació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.