Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 187736
Nomenament com a funcionari en pràctiques procés unificat per cobrir una plaça a l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 14 de març de 2023, s'ha dictat Resolució de batlia núm. 2023/470, mitjançant la qual es nomena com a funcionari en pràctiques a un policia local del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia de varis municipis, amb el següent tenor literal:

 

« DECRET

Nomenament com a funcionari en pràctiques procés unificat per cobrir una plaça a l'Ajuntament de Santanyí

Antecedents

1. La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per Resolució de 10 d'agost de 2022 (BOIB núm. 106, d'11 d'agost de 2022) va iniciar el procediment per assumir les competències dels processos selectius esmentats. Mitjançant la Resolució esmentada va convocar els ajuntaments interessats a participar en un procés unificat de selecció per tal que, abans del 15 de setembre de 2022, delegassin en la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a través de l'Escola Balear d'Administració Pública, les competències necessàries per dur a terme l'execució del procés selectiu esmentat. D'acord amb l'esmentada Resolució l'acceptació de la delegació per part de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat es durà a terme en la Resolució que aprova la convocatòria del procés unificat.

2. Per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre de 2022 (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) es va convocar un procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera, modificada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 132 d'11 d'octubre), per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (BOIB núm. 144, de 8 de novembre) i per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (BOIB núm. 166, de 22 de desembre).

3. Per tant, es convocaren 133 places (120 Mallorca, 7 Menorca, 6 Eivissa-Formentera) de la categoria de policia del cos de policia local corresponents a l'escala d'Administració especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C1, incloses en les ofertes d'ocupació pública i dels ajuntaments que s'indiquen en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

4. Una vegada finalitzades les proves selectives, per indicació del president del Tribunal Qualificador el dia 16 i 17 de febrer de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives d'aprovats del procés selectiu per a cada una de les illes amb indicació de la qualificació obtinguda i l'adjudicació definitiva de places dels diversos ajuntaments.

5. Vista la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública per la qual la qual s'aprova la relació de persones aspirants que han superat del procés unificat, proposant com a funcionari en pràctiques a Juan José Morcillo García.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Nomenar a Juan José Morcillo García, amb DNI **5387***, com a funcionari en pràctiques en la categoria de policia local a l'Ajuntament de Santanyí.

Segon. Establir com a data d'inici d'aquest nomenament el 20 de març de 2023. La durada d'aquest nomenament en pràctiques finalitzarà quan la batlia adopti resolució declarant funcionari de carrera al Sr. Juan José Morcillo García, si es cau, a tal efecte, el tribunal qualificador elevarà a la batlessa de la Corporació la proposta de nomenament declarant apte i no apte al funcionari en pràctiques, la qual resoldrà i ordenarà la publicació en el termini de 15 dies hàbils.

Tercer. Donar trasllat d'aquesta resolució a les persones interessades i a la unitat de Recursos Humans per al seu reconeixement i efectes.

Quart. Procedir a la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Santanyí.»

 

Document signat electrònicament al marge (Santanyí, 15 de març de 2023)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat