Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 176156
Control de la zona d’estacionament regulat i identificació dels controladors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret número 2023-0754 de 10 de març de 2023, del regidor delegat de Via Pública, Manteniment i Neteja d'Edificis Públics, Mobilitat i Transports, es resol:

Atès el Real Decret Legislatiu 6/2015 de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Vial, on s'atribueix als municipis la competència de regulació, gestió, vigilància i disciplina del trànsit a les vies de titularitat municipal.

Atesa l'Ordenança municipal reguladora del servei d'estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica a la via pública (BOIB núm. 46 de 5 d'abril de 2022).

Atès que Valoriza Servicios Medioambientales, SA és l'adjudicatària del contracte de serveis de regulació i control de l'estacionament de vehicles amb limitació horària a la via pública de determinades zones del casc urbà de Sant Antoni de Portmany.

Atès que l'estacionament a aquesta zona regulada no implica el desconeixement de les normes de circulació, ni l'abonament del preu públic dóna dret a no complir la resta de la normativa.

Atesa la potestat reguladora de l'administració municipal, d'acord a la Llei 7/1485, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

L'òrgan competent per a resoldre és el regidor delegat de Via pública, Manteniment i Neteja d'Edificis Públics, Mobilitat i Transport, segons el que es disposa en el Decret d'Alcaldia núm. 2022-4013, de 12 de desembre de 2022, sobre nomenament i delegació de competències en els regidors delegats per al mandat 2019–2023.

RESOLC

Primer.- El control de l'estacionament a la zona regulada serà dut a terme de manera directa pel personal de Valoriza Servicios Medioambientales, SA.

Segon.- Que a les zones d'estacionament regulat que marca l'ordenança municipal, el personal de Valoriza Servicios Medioambientales, SA. podrà denunciar les següents infraccions, incloses a l'article 13 de la mateixa ordenança:

1. Aparcar o estacionar a les zones d'estacionament regulat sense estar prèviament en possessió del títol habilitant preceptiu.

2 En el cas d'utilitzar com a títol habilitant el tiquet d'estacionament, aparcar o estacionar a les zones d'estacionament regulat sense col·locar el tiquet de manera visible a l'interior del vehicle de la manera que assenyala aquesta Ordenança.

3 Excedir-se en el temps autoritzat pel títol habilitant d'estacionament.

4. Estacionar indegudament en aquesta zona, de manera que afecti la fluïdesa o seguretat de la circulació.

5. Dipositar caixes, enderrocs o residus que obstaculitzin l'accés a les places assenyalades.

Tercer.- El personal controlador de l'estacionament regulat anirà vestit amb uniformat proporcionada per Valoriza Servicios Medioambientales, SA i amb identificació, així com amb peces d'alta visibilitat.

Quart.- Els controladors de l'estacionament regulat tindran assignat un distintiu identificatiu que serà el que figurarà al butlletí de denuncies. Aquest distintiu es correspon amb la següent grafia: C000, on C es invariable, 000 es correspon al número de controlador, que s'assigna de manera correlativa natural.

Cinquè.- La relació actualitzada, amb detall de la identificació del servei de vigilància de l'estacionament regulat, que no siguin agents de l'autoritat, amb expressió del nom, llinatges, adreça, les tres darreres xifres del seu NIF i lletra, així com el número d'identificació és la que figura al punt sisè.

Sisè.- D'acord amb allò dispost a l'article 87.2 del Real Decret 6/2015, de 30 d'octubre pel que s'aprova el text consolidat de la Llei de Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Vial, mitjançant la present publicació es faciliten les dades d'identificació del denunciants:

 

LLINATGES

NOM

3-NIF

ADREÇA

LOCALITAT

CODI

Fernández de Luz Belda

Clara

302Q

C/ANTONI RIQUER, 38

07820, ST. ANTONI DE PORTMANY

C104

Arriagada Ramírez

Francesca Miroslava

806K

C/ANTONI RIQUER, 38

07820, ST. ANTONI DE PORTMANY

C103

Montesinos Viudez

Maria del Carmen

561W

C/ANTONI RIQUER, 38

07820, ST. ANTONI DE PORTMANY

C102

Ursu

Nicolae

309C

C/ANTONI RIQUER, 38

07820, ST. ANTONI DE PORTMANY

C101

Setè.- Publicar al tauler d'anuncis municipal i al BOIB per al seu coneixement general.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 10 de març de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar