Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 162749
Resolució de la directora gerenta de l’Hospital de Manacor de correcció d’errors de la Resolució de la directora gerenta de l’Hospital de Manacor, de 15 de febrer de 2023, per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d’Assessoria Jurídica de l’Hospital de Manacor, publicada en el BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució de la directora gerenta de l'Hospital de Manacor de 15 de febrer de 2023, es va aprovar la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d'Assessoria Jurídica de l'Hospital de Manacor.

2. S'ha advertit un error en la composició de la Comissió de Selecció (annex 2), que s'ha de rectificar per mitjà d'aquesta resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les Administracions Públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que «la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar, en l'annex d'aquesta resolució, els errors observats en la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor, de 15 de febrer de 2023, per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d'Assessoria Jurídica de l'Hospital de Manacor.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

(Signat electrònicament: 2 de març de 2023)

La directora gerenta de l'Hospital de Manacor Catalina Vadell Nadal Per delegació del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 39, de 20/03/2021)

 

ANNEX

On diu:

ANNEX 2

Comissió de Selecció

La Comissió de Selecció està formada per tres membres, que són personal estatutari fix del Servei de Salut, del mateix grup professional (o d'un superior) que el del lloc de feina convocat, tots amb veu i vot:

−  Presidenta: Verónica Segura Robles; suplent: Joan Marquès Faner.

−  Vocal: Cecilio García Diéguez; suplent: Miquel S. Perelló Monserrat.

−  Secretària: Asunción Álvarez Fuster; suplent: Agustina Adrover Forteza.

ha de dir:

ANNEX 2

Comissió de Selecció

La Comissió de Selecció està formada per tres membres, que són personal estatutari fix del Servei de Salut, del mateix grup professional (o d'un superior) que el del lloc de feina convocat, tots amb veu i vot:

−  Presidenta: Verónica Segura Robles; suplent: Juan Luis Marqués Pascual.

−  Vocal: Cecilio García Diéguez; suplent: Miquel S. Perelló Monserrat.

−  Secretària: Asunción Álvarez Fuster; suplent: Agustina Adrover Forteza.