Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 161018
Acord plenari de 23.02.23 per assignar retribucions a regidora Sra. Consuelo Fernández Manley

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent ACORD adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de el dia 23 de febrer de 2023:

“PROPOSTA PER APROVAR ASSIGNAR RETRIBUCIONS A LA REGIDORA SRA. CONSUELO FERNÁNDEZ MANLEY.

Pel Ple municipal en sessió celebrada el dia 29 de juliol de 2021 es va procedir a assignar retribucions i indemnitzacions a la Sra. Consuelo Fernández Manley, com a portaveu del Grup Municipal Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía de Calvià,  per la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents o especials o altres òrgans de govern i administració municipal.

Donat que la Sra. Fernández Manley ha causat baixa del partit Ciudadanos-partido de la ciudadanía de Calvià, de conformitat amb l'establert a l'article 32.1 del Reglament d'Organització Municipal el membre de la Corporació que deixi de pertànyer al seu grup d'origen tindrà la consideració de regidor no adscrit.

Per Resolució de Batlia de data 14  de febrer de 2023 es va declarar a la Regidora, Sra. Fernández Manley regidora no adscrita de l'Ajuntament de Calvià.

Per tot l'anterior es proposa l'adopció del següent acord:

ACORD

PRIMER. Deixar sense efecte l'acord adoptat pel Ple en sessió de data 29 de juliol de 2021, pel que fa a la indemnització assignada a la regidora del Grup municipal Mixt, Sra. Consuelo Fernández Manley.

SEGON. La regidora Sra. Consuelo Fernández Manley, com a regidora no adscrita, passarà a percebre la retribució acordada en el punt tercer de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de 2019 i en els termes prevists al mateix acord.

TERCER. Publicar els anteriors acords en el BOIB i tauler municipal d'anuncis.”

 

Calvià, a data de la signatura electrònica:(2 de març de 2023)

El batle

Alfonso Rodríguez Badal