Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PALAU DE CONGRESSOS DE PALMA, SA

Núm. 160601
Resolució del Tribunal Qualificador, per la qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i la llista provisional amb els mèrits presentats, del procés d’estabilització del concurs oposició per a cobrir una plaça de personal laboral fix de tècnic de grau superior de la secció jurídica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents 

Mitjançant acord del Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A. de 25 de novembre de 2022, s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per a cobrir una plaça de personal laboral fix de grau superior de la secció jurídica de Palau de Congressos de Palma, S.A. (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022). 

El 19 de gener de 2023 va finalitzar el termini que preveuen les bases reguladores per a la presentació de sol∙licituds per prendre part en la convocatòria, esmentada en el punt 4. 

El 15 de febrer de 2023 va finalitzar el termini de 5 dies hàbils que preveuen les bases reguladores per a la presentació d'al∙legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses per prendre part en la convocatòria esmentada en el punt 5.2.

El punt 5.4 de les bases del procés d'estabilització estableix que juntament amb la llista de definitiva de persones admeses i excloses, el Tribunal publicarà al web de PALAU, https://pcongressosdepalma.palma.cat/, la llista provisional de mèrits al∙legats en la declaració responsable (autobaremació). 

Fonaments de dret

1. La base quinta de l'acord del Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A. de 25 de novembre de 2022, s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per a cobrir una plaça de personal laboral fix de grau superior de la secció jurídica de Palau de Congressos de Palma, S.A. (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent 

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses en la convocatòria objecte d'aquesta Resolució, en els termes que estableix l'annex 1.

2. Aprovar la llista provisional de mèrits al·legats pels aspirants admesos definitius.

3. Donar un termini de set dies hàbils, des de la publicació de la llista provisional de mèrits al∙legats per esmenar els errors de fet, materials o aritmètics que hagin pogut cometre en les al∙legacions dels mèrits (full d'autobaremació). Durant aquest tràmit no s'admet l'al∙legació de nous mèrits no especificats en la declaració inicial.

4. Publicar la Resolució en la web de Palau http://pcongressosdepalma.palma.cat/ i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 3 de març de 2023

El president del Tribunal Qualificador José María Gonzalez

 

 

ANNEX 1 LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS AL·LEGATS  

LLINATGES, NOM

DNI

MÈRITS PROFESSIONALS

ALTRES MÈRITS

TOTAL MÈRITS

Antich Barceló, Fernando

**18608*

10.58

3

13.58

Rovira Henshaw, Marina Carolina

**22424*

0.31

3

3.31

Casabé Almonacid, Natalia

**90683*

0

2

2

Llofriu Jaume, Pere Joan

**18223*

6.75

3

9.75

López Pérez, Ana

**13844*

35

3

38

Piqueras Sánchez, Alejandro

**11140*

3

3

6