Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'HABITATGE (IBAVI)

Núm. 159860
Resolució de la directora gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge per la qual es designen els membres dels tribunals del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Institut Balear de l’Habitatge, d’acord amb l’oferta pública d’estabilització aprovada pel Consell d’Administració de 20 de maig de 2022 i prevista en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració del Institut Balear de l'Habitatge (d'ara en endavant IBAVI)  de 20 de maig de 2022 (BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022), es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de IBAVI, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOE núm. 312, de 29 de desembre de 2021).

2. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració de l'IBAVI de 14 de novembre de 2022 es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBAVI (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022),

D'acord amb la base 19.2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria sobre nomenament dels membres dels tribunals, la directora gerent de l'IBAVI les ha de nomenar i tenen la consideració d'òrgans dependents de la seva autoritat.

I de conformitat amb la base esmentada, el nomenament dels membres dels tribunals s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears una vegada finalitzat el període de presentació d'instàncies.

A més, d'acord amb la base 19.1.2 sobre la composició dels òrgans de selecció, els tribunals han d'estar constituïts, com a mínim, per tres membres titulars, amb el mateix nombre de suplents, i s'ha de constituir un tribunal per ca cada grup professional.

Tots els membres dels tribunals han de tenir una titulació acadèmica de nivell igual o superior a l'exigit als aspirants per a l' ingrés.

Així mateix, la base 19.1.3 estableix que la determinació de la composició dels tribunals s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

a) El president o presidenta és designat lliurement per la directora i gerent de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI).

b) Els vocals són nomenats per sorteig entre el personal laboral en situació de servei actiu en l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) que pertanyin al grup de què es tracti. El sorteig s'ha de fer amb la participació del Comitè d'Empresa de l'IBAVI.

c) La secretaria correspon a la persona designada per votació del Tribunal entre les persones designades com a vocals.

3. En data 9 de febrer de 2023 va finalitzar el període de presentació d'instàncies en aquest procés.

4. En la reunió de comitè d'empresa de 2 de març de 2023 s'ha dut a terme el sorteig dels membres dels diferents tribunals qualificadors.

Per tot això,  fent ús de la delegació conferida pel Consell d'Administració de 14 de novembre de 2022 i en exercici de les facultats conferides en l'article 17 dels Estatuts de l'IBAVI, aprovats pel Decret 17/2015, de 10 d'abril (BOIB núm. 52 , d'11 d'abril de 2015), dict la següent

Resolució

1. Nomenar als membres de cada un dels tribunals qualificadors del procés selectiu del personal laboral de l'IBAVI dels diferents grups professionals, en els termes establerts en l'annex I.

 

2. Informar a les persones nomenades de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si concorre alguna de les circumstàncies previstes en l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i en el punt 19.1.4 de les bases específiques de la convocatòria.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web https://ibavi.caib.es.

4. Donar compte d'aquesta Resolució al Consell d'Administració en la pròxima sessió.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora gerent de l'Institut Balear de l'Habitatge en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que disposen els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

 Palma, la data de la signatura electrònica (3 de març de 2023)

 La directora gerent   Olvido Terrassa Roca

 

 

ANNEX I

Grup professional A

Membres

Titulars

Suplents

Presidència

Margarita M. Rullán Serra

María Victoria Schmid Rosselló

Vocalia 1

Jaume Ferrer Llompart

Elena Romero Bosch

Vocalia 2

Joaquín Moyá Costa

Laura Jaume Gadea

 

Grup professional B

Membres

Titulars

Suplents

Presidència

María del Pilar Rodríguez-Acosta López

Bartolomé Riera Texier

Vocalia 1

Matías Más Calafell

María Ester Obrador Aguilar

Vocalia 2

Inmaculada Alcolecha Fuente

Bernardo Salvá Genovart

 

Grup professional C

Membres

Titulars

Suplents

Presidència

Julia Ramonell Gallego

Ana Isabel Vera González

Vocalia 1

Carlos Batle Cladera

Alejandro Fernández López

Vocalia 2

Josefina Colomar Llobera

Antònia Bergas Vidal

 

Grup professional D

Membres

Titulars

Suplents

Presidència

Antònia Comas Vallespir

Pablo José Domínguez Jiménez

Vocalia 1

Francisco José Riera López

Enkar Bellido Lladó

Vocalia 2

Margarita Tomás Grau

Catalina Vaquer Bujosa