Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 158977
Anunci actuacions intermèdies de cara a l’aprovació definitiva del reglament pel qual es regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d’amarratges a S’Estany des Peix, de l’illa de Formentera (a l’àmbit del parc natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ACTUACIONS INTERMÈDIES DE CARA A L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL REGLAMENT PEL QUAL ES REGULA EL FONDEIG I EL RÈGIM JURÍDIC DE LES INSTAL·LACIONS D'AMARRATGES A S'ESTANY DES PEIX, DE L'ILLA DE FORMENTERA (A L'ÀMBIT DEL PARC NATURAL DE SES SALINES D'EIVISSA I FORMENTERA) AIXÍ COM, PARAL·LELAMENT, DE CARA A LA REGULACIÓ PROVISIONAL DEL FONDEIG A L'ESMENTAT ÀMBIT DE S'ESTANY DES PEIX, EN COORDINACIÓ AMB EL PROJECTE D'OBRA, I PER A ANAR AVANÇANT EN LA PROTECCIÓ EFECTIVA QUE LA REGULACIÓ COMPORTA. ADOPCIÓ, A MÉS, DE LA MESURA URGENT D'APLICACIÓ PROVISIONAL D'AQUESTES ACTUACIONS, AMB VISTES A FER EFECTIU I QUE TENGUI VIRTUALITAT PLENA I CERTA EL RÈGIM DE PROTECCIÓ QUE S'IMPULSA DE L'ESPAI NATURAL.

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari del dia 24 de febrer de 2023, va adoptar el següent acord:

"3.5.2.- PRP2023/112. ACTUACIONS INTERMÈDIES DE CARA A L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL REGLAMENT PEL QUAL ES REGULA EL FONDEIG I EL RÈGIM JURÍDIC DE LES INSTAL·LACIONS D'AMARRATGES A S'ESTANY DES PEIX, DE L'ILLA DE FORMENTERA (A L'ÀMBIT DEL PARC NATURAL DE SES SALINES D'EIVISSA I FORMENTERA) AIXÍ COM, PARAL·LELAMENT, DE CARA A LA REGULACIÓ PROVISIONAL DEL FONDEIG A L'ESMENTAT ÀMBIT DE S'ESTANY DES PEIX, EN COORDINACIÓ AMB EL PROJECTE D'OBRA, I PER A ANAR AVANÇANT EN LA PROTECCIÓ EFECTIVA QUE LA REGULACIÓ COMPORTA. ADOPCIÓ, A MÉS, DE LA MESURA URGENT D'APLICACIÓ PROVISIONAL D'AQUESTES ACTUACIONS, AMB VISTES A FER EFECTIU I QUE TENGUI VIRTUALITAT PLENA I CERTA EL RÈGIM DE PROTECCIÓ QUE S'IMPULSA DE L'ESPAI NATURAL.

(...)

Sotmès a votació dels 15 membres presents (dels 16 que formen Ple de la corporació actualment, perquè hi ha hagut una renúncia de la qual cosa n'ha pres coneixement el Ple en la sessió d'avui, i que conformen el total de 17 corporatius), per més de la majoria absoluta, amb la següent composició i votació: el vot a favor dels 5 representants presents del grup polític Gent x Formentera i dels 5 representants presents del grup polític PSIB-PSOE (que formen l'equip de Govern), i l'abstenció dels 5 representants presents del grup polític Sa Unió de Formentera PP-Compromís, adopta, sobre la base de la proposta transcrita, tot havent inclòs l'assumpte en l'ordre del dia d'avui, per unanimitat dels presents, en considerar-lo manifestament urgent, el següent

ACORD

PRIMER.- Modificar la disposició addicional segona del Projecte de Reglament pel qual es regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d'amarratges a s'Estany des Peix, de l'illa de Formentera (a l'àmbit del parc natural de Ses Salines d'Eivissa i Formentera), i de l'adopció de la mesura urgent d'aplicació provisional del projecte de Reglament aprovat inicialment amb vistes a fer efectiu i que tengui virtualitat plena i certa el règim de protecció que s'impulsa de l'espai natural (aprovat inicialment pel Ple del Consell Insular de Formentera amb data 25 de febrer de 2022, BOIB núm. 34, de 8 de març de 2022), tot això com a actuacions intermèdies de cara a l'aprovació definitiva del Reglament esmentat així com, paral·lelament, de cara a la regulació provisional del fondeig al citat àmbit de s'Estany des Peix, en coordinació amb el projecte d'obra, i per a anar avançant en la protecció efectiva que la regulació comporta.

La redacció nova, que substitueix a l'anterior, és la següent:

Disposició addicional segona

Procediment per a la tramitació de sol·licituds d'amarratges

El termini per presentar sol·licituds serà de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'aprovació inicial del Reglament al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, el Consell Insular valorarà i ordenarà per puntuació totes les sol·licituds presentades, i publicarà el llistat inicial en el tauler d'anuncis.

Durant els set dies hàbils següents a la publicació en el tauler d'anuncis, els interessats podran al·legar o presentar nova documentació, sempre que els hagi estat requerida i sigui necessària per obtenir amarratge.

Transcorregut el termini anterior dels set dies hàbils, el Consell Insular publicarà el llistat provisional, com a actuació intermèdia, de cara a l'aprovació definitiva del llistat de candidats, en ordre de puntuació de major a menor.

Per facilitar la regulació del fondeig a s'Estany des Peix -que necessàriament ha de coordinar-se amb el projecte d'obra- i per anar avançant en la protecció efectiva que la regulació comporta, la Junta de Govern del Consell Insular aprovarà el llistat provisional una vegada valorades les al·legacions al llistat inicial per tal de poder autoritzar  provisionalment l'ús dels amarratges a les embarcacions que pertoqui segons la puntuació obtinguda, en tant que es tramita en paral·lel l'aprovació final del Reglament pròpiament dit. En qualsevol cas, hom procedirà a l'execució administrativa de l'obligació de retirar la resta d'embarcacions que no estiguin autoritzades de forma provisional com a conseqüència del llistat provisional.

Una vegada aprovat definitivament el Reglament, s'elevarà a llistat definitiu el llistat provisional anterior, sense perjudici de les modificacions que puguin derivar-se dels informes preceptius i d'altres actes de tràmit que s'esdevenguin. En aquest llistat definitiu també s'hi farà constar l'amarratge que es proposa per a cada embarcació.

Es donarà coneixement del llistat definitiu al Govern de les Illes Balears i a la Demarcació de Costes de l'Estat a les Illes Balears, com a ens encarregats de vetllar per la protecció mediambiental de s'Estany des Peix i amb competències a l'indret, per tal que en quedin assabentats i, en cas d'estimar-ho, formulin consideracions al respecte.

Una vegada publicat el llistat definitiu, els particulars tindran set dies hàbils per acceptar o no l'amarratge assignat. En el cas que hi hagi renúncies, les places correran en funció del llistat publicat i segons la puntuació obtinguda.

Transcorregut aquest termini, el Consell Insular publicarà el llistat definitiu, donant publicitat per mitjà del BOIB. En cas de no haver cap renúncia expressa dins aquest termini, s'entendrà definitiu el llistat de places adjudicades en què figurarà el nom de l'adjudicatari o adjudicatària, el nom i la matrícula de l'embarcació, l'eslora, l'amarratge assignat i l'import a abonar en concepte de primera anualitat per despeses de gestió i de funcionament.

En aquest procediment, el silenci administratiu és negatiu conforme al que estableix l'article 24 de la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

SEGON.- Considerar que aquesta modificació tendrà efectes immediats des de l'endemà de la publicació d'aquest acord al BOIB, tot això fonamentat en l'establert en l'article 56 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, precepte relatiu a Mesures provisionals que faculta a l'adopció de mesures com la present mesura urgent d'aplicació provisional d'aquestes actuacions sobrevingudes, i també ho permet la restant normativa aplicable als consells insulars, amb vistes a fer efectiu i que tengui virtualitat plena i certa el règim de protecció que s'impulsa de l'espai natural, segons que va avançant la tramitació de l'expedient.

TERCER.- Ordenar la publicació immediata d'aquest acord al BOIB així com donar publicitat a través del lloc web del consell insular www.consellinsulardeformentera.cat

La fonamentació i justificació és la següent:

PROPOSTA D'ACTUACIONS INTERMÈDIES DE CARA A L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL REGLAMENT PEL QUAL ES REGULA EL FONDEIG I EL RÈGIM JURÍDIC DE LES INSTAL·LACIONS D'AMARRATGES A S'ESTANY DES PEIX, DE L'ILLA DE FORMENTERA (A L'ÀMBIT DEL PARC NATURAL DE SES SALINES D'EIVISSA I FORMENTERA) AIXÍ COM, PARAL·LELAMENT, DE CARA A LA REGULACIÓ PROVISIONAL DEL FONDEIG A L'ESMENTAT ÀMBIT DE S'ESTANY DES PEIX, EN COORDINACIÓ AMB EL PROJECTE D'OBRA, I PER A ANAR AVANÇANT EN LA PROTECCIÓ EFECTIVA QUE LA REGULACIÓ COMPORTA. ADOPCIÓ, A MÉS, DE LA MESURA URGENT D'APLICACIÓ PROVISIONAL D'AQUESTES ACTUACIONS, AMB VISTES A FER EFECTIU I QUE TENGUI VIRTUALITAT PLENA I CERTA EL RÈGIM DE PROTECCIÓ QUE S'IMPULSA DE L'ESPAI NATURAL.

Atès que amb data 25 de febrer de 2022, el Ple del Consell Insular de Formentera va aprovar inicialment el projecte del Reglament pel qual es regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d'amarratges a s'Estany des Peix, de l'illa de Formentera (a l'àmbit del parc natural de Ses Salines d'Eivissa i Formentera), i de l'adopció de la mesura urgent d'aplicació provisional del projecte de Reglament aprovat inicialment amb vistes a fer efectiu i que tengui virtualitat plena i certa el règim de protecció que s'impulsa de l'espai natural (BOIB núm. 34, de 8 de març de 2022). 

Atès el text de la disposició addicional segona, del tenor literal següent:

Disposició addicional segona

Procediment per a la tramitació de sol·licituds d'amarratges

El termini per presentar sol·licituds serà de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'aprovació inicial del Reglament al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, el Consell Insular de Formentera disposarà de tres mesos per valorar i ordenar per puntuació totes les sol·licituds presentades, i publicar la llista provisional en el tauler d'anuncis. En aquesta llista també s'hi farà constar l'amarratge que es proposa per a cada embarcació.

Durant els set dies hàbils següents a la publicació en el tauler d'anuncis, els interessats podran al·legar o presentar nova documentació, sempre que els hagi estat requerida i sigui necessària per obtenir amarratge.

Transcorregut el termini anterior dels set dies hàbils, el Consell Insular disposarà de deu dies hàbils per a la publicació definitiva de la llista de candidats, en ordre de puntuació de major a menor.

Es donarà coneixement de la llista definitiva al Govern de les Illes Balears i a la Demarcació de Costes de l'Estat a les Illes Balears, com a ens encarregats de vetllar per la protecció mediambiental de s'Estany des Peix i amb competències a l'indret, per tal que en quedin assabentats i, en cas d'estimar-ho, formulin les seues consideracions al respecte.

Una vegada publicada la llista definitiva, els particulars tendran set dies hàbils per acceptar o no l'amarratge assignat. En el cas que hi hagi renúncies, les places correran en funció de la llista publicada i segons la puntuació obtinguda.

Transcorregut aquest termini, el Consell Insular de Formentera publicarà la llista definitiva, que serà publicada al BOIB. En cas de no haver cap renúncia expressa dins aquest termini, s'entendrà definitiva la llista de places adjudicades en què figurarà el nom de l'adjudicatari, el nom i la matrícula de l'embarcació, l'eslora, l'amarratge assignat i l'import a abonar en concepte de primera anualitat per despeses de gestió i de funcionament. Juntament amb la llista d'admesos es publicarà la llista d'espera.

En aquest procediment, el qual aplica també per resoldre les llistes de millora i d'espera, el silenci administratiu és negatiu conforme al que estableix l'article 24 de la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Vist l'informe de l'Institut Balear de la Dona d'avaluació d'impacte de gènere del Projecte del reglament pel qual es regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d'amarratges a s'Estany des Peix, de l'illa de Formentera, a l'àmbit del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formenter, amb RGE 20229987 de 30 de març de 2022.

Atès l'informe tecnicojurídic de valoració de les sol·licituds d'amarratge a les instal·lacions de s'Estany des Peix, realitzat pels SSTT i SSJJ del Consell Insular de Formentera, de 21 d'octubre de 2022.

Vist el Decret de presidència de substitució del conseller encarregat del procediment d'adjudicació dels amarraments de s'Estany des peix, de data 9 de novembre de 2022.

Posteriorment la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter ordinari del dia 29 de novembre de 2022, va acordar l'Aprovació inicial d'assignació d'amarratges a les instal·lacions de s'Estany des Peix segons l'establert al Reglament pel qual es regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d'amarratges a s'Estany des Peix, de l'illa de Formentera (a l'àmbit del parc natural de Ses Salines d'Eivissa i Formentera). Aquest llistat també es va sotmetre a un tràmit d'audiència dels interessats a través de la pagina web i tauler d'anuncis d'aquest Consell Insular. 

Atès que s'ha constatat que, com a actuació intermèdia, de cara a l'aprovació definitiva del Reglament així com, paral·lelament, de cara a la regulació provisional del fondeig a l'esmentat àmbit de s'Estany des Peix, en coordinació amb el projecte d'obra, i per a anar avançant en la protecció efectiva que la regulació comporta, és necessari de fer actuacions de caire intermedi d'impuls administratiu que obliguen a modificar el text de la pròpia disposició addicional segona, com a iter procedimental, en vistes al present i a l'esdevenir.

Aquesta modificació és una actuació precisa i puntual, que no afecta al fons pròpiament del Reglament aprovat inicialment (l'aprovació definitiva del qual, amb el text final, ja s'adoptarà en el moment corresponent, conforme va avançant l'expedient), però cal donar nova redacció ara a la disposició addicional segona per a poder anar avançant i dotar de contingut a tot el que s'està fent a l'espai natural de referència, i a la prossecució de les actuacions, sempre en vistes a la protecció vertadera de l'espai, en consonància amb els avanços que l'expedient està tenint.  

En conseqüència amb l'anterior, és obligat que, en qualsevol cas, la modificació de la disposició addicional segona tengui plena virtualitat des de l'endemà de la publicació al BOIB de l'aprovació de l'acord corresponent pel Ple del Consell Insular i siga plenament executiva i eficaç. Per aquesta raó, s'adopta la mesura urgent d'aplicació provisional d'aquestes actuacions, amb vistes a fer efectiu del tot i que tengui virtualitat plena i certa el règim de protecció, en l'estat actual i el que es vagi esdevenint com a actuació successiva, que s'impulsa de l'espai natural, segons permet l'article 56 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, precepte relatiu a Mesures provisionals i la normativa concordant, com és el cas present, del Reglament en tramitació per motius justificats de fons sobre la immediata eficàcia i aprovació d'un règim provisional de protecció que va avançant segons l'estat actual del projecte d'obra i les actuacions fins ara fetes; i de manera consecutiva permet d'anar avançant per a assolir una finalitat ineludible: la de la protecció de l'àmbit de s'Estany des Peix i una regulació ordenada del fondeig. 

L'article esmentat, que permet aquesta actuació urgent, proporcionada i raonable, diu:

Article 56. Mesures provisionals.

1. Un cop iniciat el procediment, l'òrgan administratiu competent per resoldre pot adoptar, d'ofici o a instància de part i de manera motivada, les mesures provisionals que consideri oportunes per assegurar l'eficàcia de la resolució que es pugui dictar, si hi ha elements de judici suficients per a això, d'acord amb els principis de proporcionalitat, efectivitat i onerositat menor.

2. Abans de la iniciació del procediment administratiu, l'òrgan competent per iniciar o instruir el procediment, d'ofici o a instància de part, en els casos d'urgència inajornable i per a la protecció provisional dels interessos implicats, pot adoptar de manera motivada les mesures provisionals que siguin necessàries i proporcionades. Les mesures provisionals han de ser confirmades, modificades o aixecades en l'acord d'iniciació del procediment, que s'ha d'efectuar dins dels quinze dies següents a la seva adopció, el qual pot ser objecte del recurs que escaigui. En tot cas, les mesures esmentades queden sense efecte si no s'inicia el procediment en el termini esmentat o quan l'acord d'iniciació no contingui un pronunciament exprés sobre aquestes mesures.

3. D'acord amb el que preveuen els dos apartats anteriors, es poden acordar les mesures provisionals següents, en els termes que preveu la Llei 1/2000, de 7 de gener, d'enjudiciament civil:

a) Suspensió temporal d'activitats.

b) Prestació de fiances.

c) Retirada o intervenció de béns productius o suspensió temporal de serveis per raons de sanitat, higiene o seguretat, el tancament temporal de l'establiment per aquestes o altres causes previstes a la normativa reguladora aplicable.

d) Embargament preventiu de béns, rendes i coses fungibles computables en metàl·lic per aplicació de preus certs.

e) El dipòsit, la retenció o la immobilització de cosa moble.

f) La intervenció i el dipòsit d'ingressos obtinguts mitjançant una activitat que es consideri il·lícita i la prohibició o cessació de la qual es pretengui.

g) Consignació o constitució de dipòsit de les quantitats que es reclamin.

h) La retenció d'ingressos a compte que hagin d'abonar les administracions públiques.

i) Aquelles altres mesures que, per protegir els drets dels interessats, prevegin expressament les lleis, o que es considerin necessàries per assegurar l'efectivitat de la resolució.

4. No es poden adoptar mesures provisionals que puguin causar un perjudici de difícil o impossible reparació als interessats o que impliquin violació de drets emparats per les lleis.

5. Les mesures provisionals poden ser alçades o modificades durant la tramitació del procediment, d'ofici o a instància de part, en virtut de circumstàncies sobrevingudes o que no es van poder tenir en compte en el moment d'adoptar-les. En tot cas, s'extingeixen quan tingui efectes la resolució administrativa que posi fi al procediment corresponent.

Cal deixar palès que la Resolució interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears núm. 253/2022, de 21 de novembre passat, notificat el 25 de novembre passat, en les actuacions de procediment contenciós administratiu ordinari núm. 255/2022 (en la peça separada de suspensió), mantingué la plena executivitat i producció d'efectes de l'acord del Ple del Consell Insular de Formentera de 25 de febrer de 2022 en què s'aprovà inicialment el Reglament regulador del fondeig a s'Estany des Peix, Formentera, amb l'adopció de la mesura cautelar provisional que l'aprovació inicial tengués plens efectes.

No només aqueixa mesura es preveu en l'article 56 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (normativa bàsica estatal), sinó que també es preveu en l'article 57 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears i, com veurem tot seguit, en la restant normativa aplicable als consells i ve justificada per la motivació de fons que consta a l'expedient, segons que les actuacions van avançant. 

Fins i tot, a la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, es confirma que els Consells Insulars tenen aquesta possibilitat d'actuació si hi ha raons urgents que ho exigeixen (com és el cas), perquè en l'apartat V de l'Exposició de Motius diu que s'ha inspirat plenament en el que estableix la citada Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, que així ho preveu i, que, com hem dit, també està en la normativa bàsica estatal ressenyada. I així ho estableix l'article 81.4 de l'esmentada Llei 4/2022, explícitament, de tal manera que la plena legalitat d'allò proposat ve acreditada per la normativa vigent, amb l'afegit que ara tota aquesta normativa i la subsegüent, com a actuació intermèdia d'impuls, per a l'aprovació definitiva en el seu dia, esdevé d'aplicació al cas present, per voluntat general de legislador, en virtut de la disposició transitòria primera de la Llei sobre Procediments i recursos, en concret l'apartat 2, per raons teleològiques o finalistes, inclús. 

La redacció que hauria de tenir la disposició addicional segona esmentada hauria de ser la següent:

Disposició addicional segona

Procediment per a la tramitació de sol·licituds d'amarratges

El termini per presentar sol·licituds serà de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'aprovació inicial del Reglament al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, el Consell Insular valorarà i ordenarà per puntuació totes les sol·licituds presentades, i publicarà el llistat inicial en el tauler d'anuncis.

Durant els set dies hàbils següents a la publicació en el tauler d'anuncis, els interessats podran al·legar o presentar nova documentació, sempre que els hagi estat requerida i sigui necessària per obtenir amarratge.

Transcorregut el termini anterior dels set dies hàbils, el Consell Insular publicarà el llistat provisional, com a actuació intermèdia, de cara a l'aprovació definitiva del llistat de candidats, en ordre de puntuació de major a menor.

Per facilitar la regulació del fondeig a s'Estany des Peix -que necessàriament ha de coordinar-se amb el projecte d'obra- i per anar avançant en la protecció efectiva que la regulació comporta, la Junta de Govern del Consell Insular aprovarà el llistat provisional una vegada valorades les al·legacions al llistat inicial per tal de poder autoritzar  provisionalment l'ús dels amarratges a les embarcacions que pertoqui segons la puntuació obtinguda, en tant que es tramita en paral·lel l'aprovació final del Reglament pròpiament dit. En qualsevol cas, hom procedirà a l'execució administrativa de l'obligació de retirar la resta d'embarcacions que no estiguin autoritzades de forma provisional com a conseqüència del llistat provisional.

Una vegada aprovat definitivament el Reglament, s'elevarà a llistat definitiu el llistat provisional anterior, sense perjudici de les modificacions que puguin derivar-se dels informes preceptius i d'altres actes de tràmit que s'esdevenguin. En aquest llistat definitiu també s'hi farà constar l'amarratge que es proposa per a cada embarcació.

Es donarà coneixement del llistat definitiu al Govern de les Illes Balears i a la Demarcació de Costes de l'Estat a les Illes Balears, com a ens encarregats de vetllar per la protecció mediambiental de s'Estany des Peix i amb competències a l'indret, per tal que en quedin assabentats i, en cas d'estimar-ho, formulin consideracions al respecte.

Una vegada publicat el llistat definitiu, els particulars tindran set dies hàbils per acceptar o no l'amarratge assignat. En el cas que hi hagi renúncies, les places correran en funció del llistat publicat i segons la puntuació obtinguda.

Transcorregut aquest termini, el Consell Insular publicarà el llistat definitiu, donant publicitat per mitjà del BOIB. En cas de no haver cap renúncia expressa dins aquest termini, s'entendrà definitiu el llistat de places adjudicades en què figurarà el nom de l'adjudicatari o adjudicatària, el nom i la matrícula de l'embarcació, l'eslora, l'amarratge assignat i l'import a abonar en concepte de primera anualitat per despeses de gestió i de funcionament.

En aquest procediment, el silenci administratiu és negatiu conforme al que estableix l'article 24 de la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

(...)

En conseqüència,

El Ple, òrgan competent, amb la conformitat dels Serveis Jurídics mitjançant informe jurídic de data 20 de febrer de 2023, i sense que s'hagi requerit cap majoria especial, ha adoptat l'acord transcrit més amunt.

I, conforme al punt tercer de l'acord i als efectes d'allò establert en el punt segon de l'acord, es publica al BOIB.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (2 de març de 2023)

La presidenta Ana Juan Torres