Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 124261
Aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança reguladora del preu d'activitats formatives i lúdiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Marratxí, en sessió ordinària de dia 20 de desembre de 2022, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora del preu públic per la realització d'activitats formatives, culturals, lúdiques i de tallers.

Havent finalitzat el període d'informació pública sense que s'hagi presentat cap reclamació o suggeriment, i de conformitat amb el que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, l'Acord inicial esmentat s'entén definitivament adoptat.

D'acord amb el que estableix l'article 70.2 de la Llei 7/1985, a continuació es publica el text íntegre de la modificació de l'Ordenança.

Modificació de l'Ordenança reguladora del preu públic per la realització d'activitats formatives, culturals, lúdiques i de tallers

Es modifica la redacció de l'article 5, que queda redactat de la manera següent:

QUANTIA

Article 5.

La quantia del preu públic serà la proposada per a cadascuna de les activitats per la regidoria de que depèn l'activitat, amb total subjecció a l'estudi econòmic que s'efectuarà de totes les activitats a realitzar i d'acord al cost efectiu del Servei o activitat. A l'estudi econòmic s'haurà de tenir en compte una bonificació del 50% per a les famílies nombroses i monoparentals que estiguin empadronats al terme municipal.

A aquest efecte, un cop elaborat l'estudi econòmic per part del tècnic responsable, s'elevarà proposta a la Junta de Govern  per a la seva aprovació definitiva.”.

 

Marratxí, 15 de febrer de 2023

El batle Miquel Cabot Rodríguez