Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 123033
Nomenament funcionari de carrera a l’aspirant que ha superat el procediment selectiu per proveir una plaça de l’escala d’administració general, subescala administrativa, de l’Ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 14 de febrer de 2023 s'ha dictat Resolució de Batlia núm. 2023/231, mitjançant la qual es nomena funcionari de carrera a l'aspirant que ha superat el procediment selectiu per proveir una plaça de l'escala d'administració general, subescala administrativa, de l'Ajuntament d'Alcúdia.

En data 16 de febrer de 2023 s'ha dictat Resolució de Batlia núm. 2023/243, per la qual es rectifica l'acte administratiu anteriorment esmentat, per error material.

Es publica la part dispositiva de la Resolució als efectes d'atorgar a l'aspirant el termini per a prendre possessió de la plaça.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (16 de febrer de 2023)

El batle Domingo Bonnín Daniel

 

Resolució de Batlia

(...)

Vistes les atribucions que atorga al batle l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC

Primer. Nomenar Jordi Cerdà Gamundí, amb DNI ***0907** com a funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Alcúdia, amb la categoria funcionarial d'administratiu, escala d'administració general, subescala administrativa, grup C i subgrup C1, amb els drets i deures administratius i econòmics que li corresponguin.

(...)

Tercer. Notificar a l'interessat aquesta resolució als efectes oportuns. L'aspirant nomenat funcionari de carrera haurà d'efectuar la presa de possessió en el termini màxim de tres dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb la base reguladora dotzena.

Quart. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears extracte de la resolució amb les dades de la persona nomenada com a funcionari de carrera.

Cinquè. Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el batle en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquest acord, d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.