Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 123027
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics de correcció d’errades de les convocatòries del procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits i per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l’Institut d’Estudis Baleàrics (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) de 25 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig), es va aprovar l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IEB, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. En el BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, es varen publicar les resolucions del president de l'IEB mitjançant les quals es varen aprovar les convocatòries del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits i per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IEB.

3. En les resolucions esmentades s'han advertit algunes errades:

a) En dos punts de l'annex 2 de la convocatòria per concurs extraordinari de mèrits, que inclou les bases específiques, les remissions a altres parts del document no són correctes.

b) En els annexos 3 i 6 de la convocatòria per concurs extraordinari de mèrits, relatius al barem de mèrits i a l'autobarem, respectivament, es fa referència erròniament al sector públic o al sector públic autonòmic.

c) L'apartat del grup D de l'annex 6 de la convocatòria per concurs extraordinari de mèrits, que inclou l'autobarem, té un títol que no és adequat.

d) En els annexos 4 i 7 de la convocatòria per concurs oposició, relatius al barem de mèrits i a l'autobarem, respectivament, es fa referència erròniament al sector públic o al sector públic autonòmic.

e) El títol de l'annex 7 de la convocatòria per concurs oposició, que inclou l'autobarem, no especifica correctament el nombre de places convocades.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètiques que hi hagi en els seus actes.

2. D'acord amb l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació de les errades materials, aritmètiques i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. L'article 10.n) dels Estatuts de l'IEB, aprovats mitjançant el Decret 48/2018, de 21 de desembre (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019), estableix que una de les funcions del president de l'IEB és dictar els actes que siguin necessaris per desenvolupar els acords del Consell de Direcció.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar en els termes que estableix l'annex 1 d'aquesta Resolució les errades advertides en la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics, publicada en el BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022.

2. Rectificar en els termes que estableix l'annex 2 d'aquesta Resolució les errades advertides en la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics, publicada en el BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els webs de l'Institut d'Estudis Baleàrics i en la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 16 de febrer de 2023)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics

Miquel Company i Pons

Documents adjunts